Keşke öyle olsa canım ya kasık ağrım hiç yok akıntımda nadir arada geliyor göğüslerim acıyor o kadar biraz daha bekleyelim bakalım göğüs ağrım devam ederse 3 4 gün daha ve yumurtlamam olmazsa test yaparım8
Belkide bu bebiş belirtisidir oda olabilir
Senin 8 i gibi mi okdu canım yumurtlaman adetlerimiz aynı günmüş sanırım benimde o zamanlar oldu çünkü dün geceki ve şimdi ki ovulasyon testim silik çıktı göğüs ağrım yumurtlama geçti sanırım benimde ondan ağrıyor yoksa 3 4 gündür ağrım var bu süreçte yumurtlamazmıydım yani?Anladım kuzum şuan ağrıların varsa yine değerlendir kuzum yumurtlama her ay aynı olmuyor bazen erken bazen geç hala silikse var gibi kuzum
Canım hayırlı olsun çok sevindim adınaKızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükürdeneyin derim hepinize
Peki canım senin belirtilerin neler oldu içmeyi bitirdikten sonraKızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükürdeneyin derim hepinize
Canım belirti dinlememeye kararlıydım ben bu ay sadece soğan kürünü yaptım. Çokça da dua ettim bu ayPeki canım senin belirtilerin neler oldu içmeyi bitirdikten sonra
Aynen kuzum 8i son günümdü şimdi ara ara ağrılarım var ve yarın yor soğan kürüm hiç sekmeden içtim sonucu beklicem 20sinde adet günün inşallah olur dualarımız...Senin 8 i gibi mi okdu canım yumurtlaman adetlerimiz aynı günmüş sanırım benimde o zamanlar oldu çünkü dün geceki ve şimdi ki ovulasyon testim silik çıktı göğüs ağrım yumurtlama geçti sanırım benimde ondan ağrıyor yoksa 3 4 gündür ağrım var bu süreçte yumurtlamazmıydım yani?
Sende pko varmı kuzumKızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükürdeneyin derim hepinize
Vee hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsün rabbim gülen yüzünü eksik etmesin :)Kızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükürdeneyin derim hepinize
Evet benim düzensiz canım yapıyorum o yüzden hala testi hala silik bakalım hayırlısı artıkAynen kuzum 8i son günümdü şimdi ara ara ağrılarım var ve yarın yor soğan kürüm hiç sekmeden içtim sonucu beklicem 20sinde adet günün inşallah olur dualarımız...Başka pik görmediysen bitmiştir yumurtlaman kuzum bide şöyle adet döngüne göre ben 30 günde 1 gördüğüm için 8i sondu senin kaç günde birse ona göre ovu testine göre düzensizse ovu testi varsa 1-2gün daha yap test istersen geç yada erken yumurtlamada olabiliyor
Belki gebesindir ovu testinde hamilelik yapanlar var çıkıyor sen kaç gündür hep silik çıkıyor? Bide hiç pik oldu mu?Evet benim düzensiz canım yapıyorum o yüzden hala testi hala silik bakalım hayırlısı artık
Hiç pik olmadı canım ovulasyonla anlayanların hepsi pik oluyor ama adete yakın koyuluyor benimki silik sanmam gebe olduğumu göğüs ağrımda hafifledi bugün anlayamadım bende 20 si gelsinde ayın bakalım olmazsak test yaparızBelki gebesindir ovu testinde hamilelik yapanlar var çıkıyor sen kaç gündür hep silik çıkıyor? Bide hiç pik oldu mu?
Yani ayın 10 undan beri pik göremedim hiç zaten 10 unda yapmaya başlamıştım öncesi olduysa bilemiyorumHiç pik olmadı canım ovulasyonla anlayanların hepsi pik oluyor ama adete yakın koyuluyor benimki silik sanmam gebe olduğumu göğüs ağrımda hafifledi bugün anlayamadım bende 20 si gelsinde ayın bakalım olmazsak test yaparız
Yok canım bi sıkıntı yoktu kontrole gitmiştim ama 4-5aydır bekliyorduk bebişiVee hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsün rabbim gülen yüzünü eksik etmesin :)
Anladım aynen bekleyelim inşallah olurHiç pik olmadı canım ovulasyonla anlayanların hepsi pik oluyor ama adete yakın koyuluyor benimki silik sanmam gebe olduğumu göğüs ağrımda hafifledi bugün anlayamadım bende 20 si gelsinde ayın bakalım olmazsak test yaparız