Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim bi belirtim yok valla oylece duruyorum

Soğan kürü sayesinde hamile kalan var mı?? Varsa soğan kürü bitince ne gibi belirtiler yaşadınız meraktan olucam olmucak diyede çok korkuyorum

İnşallah en kısa zamanda etkisini görürsün ve bir an önce istediğin evladına sahip olursun

Soğan kürü sayesinde hamile kalan var mı?? Varsa soğan kürü bitince ne gibi belirtiler yaşadınız meraktan olucam olmucak diyede çok korkuyorum
ümidini kırmak istemem ama şimdiden çok ümitlenme derim ben kesin olacak diye bir kural yok benim geçen ay olmadı mesela bu ay ek olarak 10 gün yapıyorum yine. inşallah senin olur ama yine beklenti içinde olma beklenti olunca olmuyor çünkü

Haklısın kuzum oyüzden pek dinlemek istemiyorum kendimi her ay dinledim sonu hüsran oldu adet yaklaşınca ister istemez dinliyorum belirti arıyorum şimdide beyaz akıntım oldu acaba adet yaklaşıyor diye mi

Bende pkoluyum 1yıl önce öğrendim ve hala çabalıyorum gebelik için ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlarken hazırlayıp içtim 10 15 dakka sonra kahvaltımı yaptım akşamda yemekten önce içtim ben bi sorun olmaz ben sabah 8 de akşam 7 7buçuk gibi içtim tabi akşamları saati tam tutmuyor eşim işten gelmesine göre yemek saatine göre yani bazende 6 da içtiğimde oldu şuan beklemedeyim bakalım işe yaradımı diye olmazsa tekrar yapcam ama bu sefer 10gün kala adete en fazla 2 sefer yapılıyor daha sonra 6 ay ara veriliyormuş

Haklısın kuzum oyüzden pek dinlemek istemiyorum kendimi her ay dinledim sonu hüsran oldu adet yaklaşınca ister istemez dinliyorum belirti arıyorum şimdide beyaz akıntım oldu acaba adet yaklaşıyor diye mi
bende senin gibi yaptım aylardır 7 ay oluyo bu ay haftaya adet zamanı artık ümitsizim her ay dinleyince boşa çıktı artık boşverdim dinlemiyorum doğru zaman değilmiş demek ki.
15 gün yaptığımda benim de akıntım çok oldu ama sonunda adet oldum bu ay bakalım nasıl olacak akıntı olmadı gerçi daha erken 4. gün bugün toplam 10 gün olacak. ibrahim saraçoğlu öyle diyo onu yapıyorum

bende senin gibiyim canım, sen 10 günü yapıyo musun şuan ?
hatta çok yazı okudum hamile kalanların yorumlarını vs sonra dedim bende niye olmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum diye düşünüyorum

bende senin gibiyim canım, sen 10 günü yapıyo musun şuan ?
hatta çok yazı okudum hamile kalanların yorumlarını vs sonra dedim bende niye olmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum diye düşünüyorum
Yok kuzum daha ilk kez tam 15 gün yaptım dün bitti şimdi adetime 4 gün var bu ay adet olursam adet bitince sıradaki adaetime 10 kala yapıcam tekrar yani şuan senin yaptığını ben bu adetten sonra yapıcam kuzum

Canım nasıl ağrın oluyor mu benim dünden beri hafif kasık ağrılarım başladı adete son 4 ya acaba adet olcam diye mi ama belimde biraz ağrıyor umutlanıyorum hemen

Canım nasıl ağrın oluyor mu benim dünden beri hafif kasık ağrılarım başladı adete son 4 ya acaba adet olcam diye mi ama belimde biraz ağrıyor umutlanıyorum hemen
Ooff ama bi yandan da ovu testim hafif belirgin oldu bugün yine yoksa yenimi yumurtlucam anlamadım onuda ya

Ağrım yok şuan kuzum ama gündüz adet olcakmışım gibi hissettim ve akıntım oldu şeffaf su gibi çokta değil peçeteye geldi sadece ilk başta adet oldum sandım çok az çamaşıra bulaşmış daha sonrada yok kesildi kuzum. Ovu testün koyulaştıysa gebelik olabilir swninle aynı gün adet tarihimiz geç yumurtlamıyorsan ve koyu çizgi görünüyorsa belki gebeliğe işarettir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…