Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydın kuzum nasıl gidiyor soğan kürü bugun 8. Gündeyiz :) benim 2gün önce 3-4 kere hafif baş dönmesi yaşadım tuhaftı 🤔 bu sabahta midem bulandı yani öğürmem oldu bi kaç kere şimdi içmedim bişiler yiyim dedim kötü oldum aç karnına olduğu için bu sefer öğlen içiyim dedim hem o saate kadar acıkmış olurum içerim aç karnına dedim küçük küçük karnımın alt bölgesinde ağrılar oluyor hafid akıntım var işe yarıyormu acaba 4 gün öncede yumurtlama ağrım olmuştu bende değerlendirdim ilişki oldu 1 kere oldu bugunde yumurtlamanın son günün bugunde değerlendircem hayırlısı olsun ha 6gün öncede ilişki olmuştu yumurtlamadan 2 gün önce iştw öyle kuzum uzun yazdım ama yazınca rahatlıyorum
gunaydin😊 bende yumurtlama donemindeyim. Sogan kuru iyi gidiyo sadece alt karin bolgemde ve sag kasigimca sizlamalar oluyo ama onun disinda bi sorun yok fazla dusunup takilmamaya calisiyorum kendi haline biraktim ben 😊

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Selam benim abim ve yengeme 10 yıl uğraştılar çözümü çağ otunda buldular ikiside hergün yediler ve minik kuşumuz ezgimiz oldu çok şükür

gunaydin😊 bende yumurtlama donemindeyim. Sogan kuru iyi gidiyo sadece alt karin bolgemde ve sag kasigimca sizlamalar oluyo ama onun disinda bi sorun yok fazla dusunup takilmamaya calisiyorum kendi haline biraktim ben 😊
Günaydın bugun 12.gündeyiz son 3 gün kaldı adetimede 8 gün kaldı senin adete kaç gün var kuzum :)

Günaydın bugun 12.gündeyiz son 3 gün kaldı adetimede 8 gün kaldı senin adete kaç gün var kuzum :)
Canım nasıl göğüs ağrın falan var mı benim yumurtlama oldu mu bilmiyorum ovulasyon testi yapmaya 10 unda başladım o zamandan beri silik test ama göğüslerin dünden beri fena ağrıyor acaba diyorum yumurtladım ondanmı ağrıyor ya da yumurtlamam mı yakın adet düzensiz oluncada zamanu kestiremiyorum böyle sende var mı böyle ağrı

Canım nasıl göğüs ağrın falan var mı benim yumurtlama oldu mu bilmiyorum ovulasyon testi yapmaya 10 unda başladım o zamandan beri silik test ama göğüslerin dünden beri fena ağrıyor acaba diyorum yumurtladım ondanmı ağrıyor ya da yumurtlamam mı yakın adet düzensiz oluncada zamanu kestiremiyorum böyle sende var mı böyle ağrı
Şuan göğüs ağrım yok kuzum yumurtlamam olduğu zaman kasıklarım ağrıyor arkasından akıntım geliyor öyle anlıyorum kuzum senin adetin ne zamab? Bende şuan soğan kiründe 13. Gündeyim son 2 günüm kaldı adetime 7 gün kaldı ama bi 2gündür akşamları midem bulanır gibi hissediyorum anlık baş dönmesi yaşıyorum sanırım kürden dolayı benimde tahminime göre 8inde yumurtlamam bitti. Yumurtlama zamanıda göğis ağrısı yapar doktorum demişti silikse değerlendir bugunleri kuzum bide wn son ne zaman adet olmuştun çok geçmi yaptın ovu testini?

Şuan göğüs ağrım yok kuzum yumurtlamam olduğu zaman kasıklarım ağrıyor arkasından akıntım geliyor öyle anlıyorum kuzum senin adetin ne zamab? Bende şuan soğan kiründe 13. Gündeyim son 2 günüm kaldı adetime 7 gün kaldı ama bi 2gündür akşamları midem bulanır gibi hissediyorum anlık baş dönmesi yaşıyorum sanırım kürden dolayı benimde tahminime göre 8inde yumurtlamam bitti. Yumurtlama zamanıda göğis ağrısı yapar doktorum demişti silikse değerlendir bugunleri kuzum bide wn son ne zaman adet olmuştun çok geçmi yaptın ovu testini?
Canım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizde

Canım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizde
Bu arada bugünkü ovulasyonum düne göre koyulmuş sanırım ben yeni yumurtlucam canım ondan göğüslerim ağrıyor bugünküne bakarmısınn
20200613_121008.jpg

Anladım kuzum şuan ağrıların varsa yine değerlendir kuzum yumurtlama her ay aynı olmuyor bazen erken bazen geç hala silikse var gibi kuzum

8
Belkide bu bebiş belirtisidir oda olabilir 🙈🙈
Keşke öyle olsa canım ya kasık ağrım hiç yok akıntımda nadir arada geliyor göğüslerim acıyor o kadar biraz daha bekleyelim bakalım göğüs ağrım devam ederse 3 4 gün daha ve yumurtlamam olmazsa test yaparım:super:

Anladım kuzum şuan ağrıların varsa yine değerlendir kuzum yumurtlama her ay aynı olmuyor bazen erken bazen geç hala silikse var gibi kuzum
Senin 8 i gibi mi okdu canım yumurtlaman adetlerimiz aynı günmüş sanırım benimde o zamanlar oldu çünkü dün geceki ve şimdi ki ovulasyon testim silik çıktı göğüs ağrım yumurtlama geçti sanırım benimde ondan ağrıyor yoksa 3 4 gündür ağrım var bu süreçte yumurtlamazmıydım yani?

Kızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür🧿 deneyin derim hepinize🙏🏻

Kızlar ben bu başlığı çok okuyordum, bu ay soğan kürünü atlamadan yaptım,tabiki vesile olmuştur Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür🧿 deneyin derim hepinize🙏🏻
Canım hayırlı olsun çok sevindim adına 😍 İnşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip eder şu soğan kürü işe yarar🙏 Gerçi 10 gün kadar yapabildim ama hayırlısı artık 😊

Peki canım senin belirtilerin neler oldu içmeyi bitirdikten sonra
Canım belirti dinlememeye kararlıydım ben bu ay sadece soğan kürünü yaptım. Çokça da dua ettim bu ay 🙏🏻
Hani ovulasyon testi gebeliğe işaret edermi yorumları var ya o beni dürttü açıkçası okudukça😂 Erken yumurtluyorum ben, yumurtlama tarihim geçmişti yani ondan dolayı adetime 5gün varken bi tane ovulasyon testi yapayım bakalım ne çıkacak dedim bi baktım yumurtlama gibi pik çıktı, yoksa hamilemiyim die içime kurt düştü, erken gebelik testi yaptım aynı gün silik çizgiyle öğrendim 🧿 adetimin günü bugün daha😊
Belirti dinlemeyin sizlerde Rabbim inşallah hepinize nasip eder🤲🏻

Senin 8 i gibi mi okdu canım yumurtlaman adetlerimiz aynı günmüş sanırım benimde o zamanlar oldu çünkü dün geceki ve şimdi ki ovulasyon testim silik çıktı göğüs ağrım yumurtlama geçti sanırım benimde ondan ağrıyor yoksa 3 4 gündür ağrım var bu süreçte yumurtlamazmıydım yani?
Aynen kuzum 8i son günümdü şimdi ara ara ağrılarım var ve yarın yor soğan kürüm hiç sekmeden içtim sonucu beklicem 20sinde adet günün inşallah olur dualarımız... 🙏 Başka pik görmediysen bitmiştir yumurtlaman kuzum bide şöyle adet döngüne göre ben 30 günde 1 gördüğüm için 8i sondu senin kaç günde birse ona göre ovu testine göre düzensizse ovu testi varsa 1-2gün daha yap test istersen geç yada erken yumurtlamada olabiliyor

Back