Evet canım minnak4+6 daha çok küçük
Göğüs ağrısı koltuk altında uçlara kadar sızlıyor du vala canım inşallah Rabbim sanada nasip etsinEvet canım minnakCanım sen soğan küründen sonra falan göğüs ağrın olmuş muydu hiç sende 5 gün yapmışsın ama bende 10 bugün bildiğin göğsümün çevreleri ağrıyor sanırım yumurtlama dönemine yaklaşıyorum
Amin canım benim inşallahGöğüs ağrısı koltuk altında uçlara kadar sızlıyor du vala canım inşallah Rabbim sanada nasip etsin
Kuzum bende şuan soğan kürü yapıyorum 8.günümdeyim ve yumurtlamanın son günündeyim 7 günüm daha var zaten adet günümden 5 gün önce bitmiş oluyor soğan kürü ve ibrahim saraçoğlu adet bittikten sonra 15 gün yapın diyor ve yumurtlama gününe ve sonrasına denk geliyor sadece adetliyken sakın başlamayın diyor bitince 1 hafta içinde başlıcak sın kuzumYaa tamam sagolun..oyle yapym..bitms oluyor da etkisi surer belki diye de korktm
Günaydın kuzum nasıl gidiyor soğan kürü bugun 8. Gündeyiz :) benim 2gün önce 3-4 kere hafif baş dönmesi yaşadım tuhaftıalistim su gibi iciyorumilk cok zorlanmistim ama
Tamam cok tesekkur ederimKuzum bende şuan soğan kürü yapıyorum 8.günümdeyim ve yumurtlamanın son günündeyim 7 günüm daha var zaten adet günümden 5 gün önce bitmiş oluyor soğan kürü ve ibrahim saraçoğlu adet bittikten sonra 15 gün yapın diyor ve yumurtlama gününe ve sonrasına denk geliyor sadece adetliyken sakın başlamayın diyor bitince 1 hafta içinde başlıcak sın kuzum
gunaydinGünaydın kuzum nasıl gidiyor soğan kürü bugun 8. Gündeyiz :) benim 2gün önce 3-4 kere hafif baş dönmesi yaşadım tuhaftıbu sabahta midem bulandı yani öğürmem oldu bi kaç kere şimdi içmedim bişiler yiyim dedim kötü oldum aç karnına olduğu için bu sefer öğlen içiyim dedim hem o saate kadar acıkmış olurum içerim aç karnına dedim küçük küçük karnımın alt bölgesinde ağrılar oluyor hafid akıntım var işe yarıyormu acaba 4 gün öncede yumurtlama ağrım olmuştu bende değerlendirdim ilişki oldu 1 kere oldu bugunde yumurtlamanın son günün bugunde değerlendircem hayırlısı olsun ha 6gün öncede ilişki olmuştu yumurtlamadan 2 gün önce iştw öyle kuzum uzun yazdım ama yazınca rahatlıyorum
Aynen kuzum kuzum inşallah hayırlı haberler alıcazgunaydinbende yumurtlama donemindeyim. Sogan kuru iyi gidiyo sadece alt karin bolgemde ve sag kasigimca sizlamalar oluyo ama onun disinda bi sorun yok fazla dusunup takilmamaya calisiyorum kendi haline biraktim ben
Selam benim abim ve yengeme 10 yıl uğraştılar çözümü çağ otunda buldular ikiside hergün yediler ve minik kuşumuz ezgimiz oldu çok şükürarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Günaydın bugun 12.gündeyiz son 3 gün kaldı adetimede 8 gün kaldı senin adete kaç gün var kuzum :)gunaydinbende yumurtlama donemindeyim. Sogan kuru iyi gidiyo sadece alt karin bolgemde ve sag kasigimca sizlamalar oluyo ama onun disinda bi sorun yok fazla dusunup takilmamaya calisiyorum kendi haline biraktim ben
bebisim ben sogani birakmak zorunda kaldim sehir disina geldm burda icemiyorum maalesef 9 gun icebildimGünaydın bugun 12.gündeyiz son 3 gün kaldı adetimede 8 gün kaldı senin adete kaç gün var kuzum :)
Anladım kuzum olsun gene 9 gün içmişsin adet günlerizde aynı :)bebisim ben sogani birakmak zorunda kaldim sehir disina geldm burda icemiyorum maalesef 9 gun icebildimbenimde adetime 8 gun varr
evet gecen ayda 9 gun icmistim zaten yeter napimAnladım kuzum olsun gene 9 gün içmişsin adet günlerizde aynı :)
Canım nasıl göğüs ağrın falan var mı benim yumurtlama oldu mu bilmiyorum ovulasyon testi yapmaya 10 unda başladım o zamandan beri silik test ama göğüslerin dünden beri fena ağrıyor acaba diyorum yumurtladım ondanmı ağrıyor ya da yumurtlamam mı yakın adet düzensiz oluncada zamanu kestiremiyorum böyle sende var mı böyle ağrıGünaydın bugun 12.gündeyiz son 3 gün kaldı adetimede 8 gün kaldı senin adete kaç gün var kuzum :)
Şuan göğüs ağrım yok kuzum yumurtlamam olduğu zaman kasıklarım ağrıyor arkasından akıntım geliyor öyle anlıyorum kuzum senin adetin ne zamab? Bende şuan soğan kiründe 13. Gündeyim son 2 günüm kaldı adetime 7 gün kaldı ama bi 2gündür akşamları midem bulanır gibi hissediyorum anlık baş dönmesi yaşıyorum sanırım kürden dolayı benimde tahminime göre 8inde yumurtlamam bitti. Yumurtlama zamanıda göğis ağrısı yapar doktorum demişti silikse değerlendir bugunleri kuzum bide wn son ne zaman adet olmuştun çok geçmi yaptın ovu testini?Canım nasıl göğüs ağrın falan var mı benim yumurtlama oldu mu bilmiyorum ovulasyon testi yapmaya 10 unda başladım o zamandan beri silik test ama göğüslerin dünden beri fena ağrıyor acaba diyorum yumurtladım ondanmı ağrıyor ya da yumurtlamam mı yakın adet düzensiz oluncada zamanu kestiremiyorum böyle sende var mı böyle ağrı
Canım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizdeŞuan göğüs ağrım yok kuzum yumurtlamam olduğu zaman kasıklarım ağrıyor arkasından akıntım geliyor öyle anlıyorum kuzum senin adetin ne zamab? Bende şuan soğan kiründe 13. Gündeyim son 2 günüm kaldı adetime 7 gün kaldı ama bi 2gündür akşamları midem bulanır gibi hissediyorum anlık baş dönmesi yaşıyorum sanırım kürden dolayı benimde tahminime göre 8inde yumurtlamam bitti. Yumurtlama zamanıda göğis ağrısı yapar doktorum demişti silikse değerlendir bugunleri kuzum bide wn son ne zaman adet olmuştun çok geçmi yaptın ovu testini?
Bu arada bugünkü ovulasyonum düne göre koyulmuş sanırım ben yeni yumurtlucam canım ondan göğüslerim ağrıyor bugünküne bakarmısınnCanım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizde
Anladım kuzum şuan ağrıların varsa yine değerlendir kuzum yumurtlama her ay aynı olmuyor bazen erken bazen geç hala silikse var gibi kuzumCanım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizde
Belkide bu bebiş belirtisidir oda olabilirCanım geçen ay 20 sinde oldum evet ovulasyona geç başladım başlayalı 3 gün oldu hep silik çıkıyor ama göğüslerim ciddi derecede değince kenar kısımları acıyor genelde 2 günde 1 değerlendirdik canım bizde