Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ümidini kırmak istemem ama şimdiden çok ümitlenme derim ben kesin olacak diye bir kural yok benim geçen ay olmadı mesela bu ay ek olarak 10 gün yapıyorum yine. inşallah senin olur ama yine beklenti içinde olma beklenti olunca olmuyor çünkü :(
Haklısın kuzum oyüzden pek dinlemek istemiyorum kendimi her ay dinledim sonu hüsran oldu adet yaklaşınca ister istemez dinliyorum belirti arıyorum şimdide beyaz akıntım oldu acaba adet yaklaşıyor diye mi :(

kızlar merhaba bende bu ay soğan kürüne başlayacağım detaylı bir şekilde araştırdım. fakat aklıma birşey takıldı soğan kürünü günde iki kez içerken aralarında 5 saat olması lazım yazıyor. fakat ben çalıştığım için bu mümkün değil. sadece sabah 9 akşam 7 saatleri benim için uygun oluyor. ve sabah uyanır uyanmaz içmemde bir sakınca olur mu? 6 ay önce denedim 15 gün düzenli yaptım gebelik oluşmadı aksine adetlerim gecikti. yanlış bir şey mi yapıyorum? bilen biri yazsın lütfen
Bende pkoluyum 1yıl önce öğrendim ve hala çabalıyorum gebelik için :( ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlarken hazırlayıp içtim 10 15 dakka sonra kahvaltımı yaptım akşamda yemekten önce içtim ben bi sorun olmaz ben sabah 8 de akşam 7 7buçuk gibi içtim tabi akşamları saati tam tutmuyor eşim işten gelmesine göre yemek saatine göre yani bazende 6 da içtiğimde oldu şuan beklemedeyim bakalım işe yaradımı diye olmazsa tekrar yapcam ama bu sefer 10gün kala adete en fazla 2 sefer yapılıyor daha sonra 6 ay ara veriliyormuş

Haklısın kuzum oyüzden pek dinlemek istemiyorum kendimi her ay dinledim sonu hüsran oldu adet yaklaşınca ister istemez dinliyorum belirti arıyorum şimdide beyaz akıntım oldu acaba adet yaklaşıyor diye mi :KK43:
bende senin gibi yaptım aylardır 7 ay oluyo bu ay haftaya adet zamanı artık ümitsizim her ay dinleyince boşa çıktı artık boşverdim dinlemiyorum doğru zaman değilmiş demek ki.
15 gün yaptığımda benim de akıntım çok oldu ama sonunda adet oldum bu ay bakalım nasıl olacak akıntı olmadı gerçi daha erken 4. gün bugün toplam 10 gün olacak. ibrahim saraçoğlu öyle diyo onu yapıyorum

Bende pkoluyum 1yıl önce öğrendim ve hala çabalıyorum gebelik için :KK43: ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlarken hazırlayıp içtim 10 15 dakka sonra kahvaltımı yaptım akşamda yemekten önce içtim ben bi sorun olmaz ben sabah 8 de akşam 7 7buçuk gibi içtim tabi akşamları saati tam tutmuyor eşim işten gelmesine göre yemek saatine göre yani bazende 6 da içtiğimde oldu şuan beklemedeyim bakalım işe yaradımı diye olmazsa tekrar yapcam ama bu sefer 10gün kala adete en fazla 2 sefer yapılıyor daha sonra 6 ay ara veriliyormuş
bende senin gibiyim canım, sen 10 günü yapıyo musun şuan ?
hatta çok yazı okudum hamile kalanların yorumlarını vs sonra dedim bende niye olmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum diye düşünüyorum

bende senin gibiyim canım, sen 10 günü yapıyo musun şuan ?
hatta çok yazı okudum hamile kalanların yorumlarını vs sonra dedim bende niye olmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum diye düşünüyorum
Yok kuzum daha ilk kez tam 15 gün yaptım dün bitti şimdi adetime 4 gün var bu ay adet olursam adet bitince sıradaki adaetime 10 kala yapıcam tekrar yani şuan senin yaptığını ben bu adetten sonra yapıcam kuzum

Soğan kürü sayesinde hamile kalan var mı?? Varsa soğan kürü bitince ne gibi belirtiler yaşadınız meraktan olucam olmucak diyede çok korkuyorum :KK43:
Canım nasıl ağrın oluyor mu benim dünden beri hafif kasık ağrılarım başladı adete son 4 ya acaba adet olcam diye mi ama belimde biraz ağrıyor umutlanıyorum hemen 😑

Canım nasıl ağrın oluyor mu benim dünden beri hafif kasık ağrılarım başladı adete son 4 ya acaba adet olcam diye mi ama belimde biraz ağrıyor umutlanıyorum hemen 😑
Ooff ama bi yandan da ovu testim hafif belirgin oldu bugün yine yoksa yenimi yumurtlucam anlamadım onuda ya

Ağrım yok şuan kuzum ama gündüz adet olcakmışım gibi hissettim ve akıntım oldu şeffaf su gibi çokta değil peçeteye geldi sadece ilk başta adet oldum sandım çok az çamaşıra bulaşmış daha sonrada yok kesildi kuzum. Ovu testün koyulaştıysa gebelik olabilir swninle aynı gün adet tarihimiz geç yumurtlamıyorsan ve koyu çizgi görünüyorsa belki gebeliğe işarettir :) 🙈

Bende hiç akıntı falan yapmadı yalnız, bende işe yaramadı diyw düşünüyordum
Bide ben şu zeytinyağlı incir i yapıp sürekli araara yiyordum😋
Kendimi dinlemek istemiyorum ama yaklaştıkça adetim kafayı takıyorum korkuyorum artık yine olmucak işe yaramadı diye :'(

Ağrım yok şuan kuzum ama gündüz adet olcakmışım gibi hissettim ve akıntım oldu şeffaf su gibi çokta değil peçeteye geldi sadece ilk başta adet oldum sandım çok az çamaşıra bulaşmış daha sonrada yok kesildi kuzum. Ovu testün koyulaştıysa gebelik olabilir swninle aynı gün adet tarihimiz geç yumurtlamıyorsan ve koyu çizgi görünüyorsa belki gebeliğe işarettir :) 🙈
Umarım canım benim 🙏 Geç yumurtlamıyorsam dediğin gibi bi umut var koyulaşıyor çünkü yarın daha da belli olur benimde bugün hafif krem rengi pütürlü bi akıntım geldi bugünü saymazsak son 3 günümüz test yaparızz umarım seninde bebişin seninlediirr:KK5:

Umarım canım benim 🙏 Geç yumurtlamıyorsam dediğin gibi bi umut var koyulaşıyor çünkü yarın daha da belli olur benimde bugün hafif krem rengi pütürlü bi akıntım geldi bugünü saymazsak son 3 günümüz test yaparızz umarım seninde bebişin seninlediirr:KK5:
İnşallaj kuzum her ay hüsrana uğruyorum :(

Ooff ama bi yandan da ovu testim hafif belirgin oldu bugün yine yoksa yenimi yumurtlucam anlamadım onuda ya
adetine bu kadar az kalmıştın test silikse inşallah hamilesindir canım :) ben çok okudum böyle şeyleri ovu testinde oyle silik çıktığında hamiş olan çok var inşallah sen de hamişsindir :) güzel hebrlerini bekliyorum

adetine bu kadar az kalmıştın test silikse inşallah hamilesindir canım :) ben çok okudum böyle şeyleri ovu testinde oyle silik çıktığında hamiş olan çok var inşallah sen de hamişsindir :) güzel hebrlerini bekliyorum
Canım benim inşallahh inşallah bugünkü daha da koyu çıktı inşallah yumurtlama koyuluğu değildirde bebektir 🙏 Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah🥰

Canım bak son 3 gündür ovu testlerim böyle az önce ki böyle çıktı daha koyu umarım yumurtlama değildir ya bikaç gün daha bekleyip anlayacağım artık
pixlr_20200617105348999.jpg

Back