Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ovulasyona kadar mi kullanmak gerek? Bazilari düşüğe neden olablr vs demis. Reglin son günü basladm ama korkarak..hamilelik durumunda (gerci umut yok da) sorun olur mu sizce?

Ovulasyona kadar mi kullanmak gerek? Bazilari düşüğe neden olablr vs demis. Reglin son günü basladm ama korkarak..hamilelik durumunda (gerci umut yok da) sorun olur mu sizce?
ben gecen ay yumurtlama zamani birakmistm ama pisman oldum bu ay birakmicam devam edecem hamilelik durumu olusana kadar zaten bitmis oluyo 15 gun

Evet canım içtiğim ay hemde zaten işe yaramaz diye sadece bes gün içip yumurtlamayı hissettiğim gün bıraktım
Ay canım bende midem ağrıdığı için çok 10 gün yapabildim sadece ve şuan baya akıntım var içmememe rağmen beyaz soğan suyu içerkende böyleydi son günler inşallah senin gibi llur 2 günde 1 değerlendiriyoruz da zaten

Öyle yapıyorum canım akışına bıraktım bu ay zaten hormonlarımada baktırmadım sadece pcolu olduğumu biliyorum olmazsa bu ay gidicem doktora sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini
İnşallah canım inan şuan en çok istediğim o kucağıma alsamda bu heyecanlar bitse

Merhaba hanımlar soğan kuru yapıp adeti geçen varmi düzensizlik yapıyordu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…