Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım içtiğim ay hemde zaten işe yaramaz diye sadece bes gün içip yumurtlamayı hissettiğim gün bıraktım 🥰🤭
Ay canım bende midem ağrıdığı için çok 10 gün yapabildim sadece ve şuan baya akıntım var içmememe rağmen beyaz soğan suyu içerkende böyleydi son günler inşallah senin gibi llur 2 günde 1 değerlendiriyoruz da zaten

Öyle yapıyorum canım akışına bıraktım bu ay zaten hormonlarımada baktırmadım sadece pcolu olduğumu biliyorum olmazsa bu ay gidicem doktora sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini 😊😘
İnşallah canım inan şuan en çok istediğim o kucağıma alsamda bu heyecanlar bitse 🤭🥰

Merhaba hanımlar soğan kuru yapıp adeti geçen varmi düzensizlik yapıyordu acaba

4+6 daha çok küçük 🤭🥰
Evet canım minnak 😍 Canım sen soğan küründen sonra falan göğüs ağrın olmuş muydu hiç sende 5 gün yapmışsın ama bende 10 bugün bildiğin göğsümün çevreleri ağrıyor sanırım yumurtlama dönemine yaklaşıyorum

Evet canım minnak 😍 Canım sen soğan küründen sonra falan göğüs ağrın olmuş muydu hiç sende 5 gün yapmışsın ama bende 10 bugün bildiğin göğsümün çevreleri ağrıyor sanırım yumurtlama dönemine yaklaşıyorum
Göğüs ağrısı koltuk altında uçlara kadar sızlıyor du vala canım inşallah Rabbim sanada nasip etsin 🥰

Yaa tamam sagolun..oyle yapym..bitms oluyor da etkisi surer belki diye de korktm
Kuzum bende şuan soğan kürü yapıyorum 8.günümdeyim ve yumurtlamanın son günündeyim 7 günüm daha var zaten adet günümden 5 gün önce bitmiş oluyor soğan kürü ve ibrahim saraçoğlu adet bittikten sonra 15 gün yapın diyor ve yumurtlama gününe ve sonrasına denk geliyor sadece adetliyken sakın başlamayın diyor bitince 1 hafta içinde başlıcak sın kuzum

alistim su gibi iciyorum 😊 ilk cok zorlanmistim ama
Günaydın kuzum nasıl gidiyor soğan kürü bugun 8. Gündeyiz :) benim 2gün önce 3-4 kere hafif baş dönmesi yaşadım tuhaftı 🤔 bu sabahta midem bulandı yani öğürmem oldu bi kaç kere şimdi içmedim bişiler yiyim dedim kötü oldum aç karnına olduğu için bu sefer öğlen içiyim dedim hem o saate kadar acıkmış olurum içerim aç karnına dedim küçük küçük karnımın alt bölgesinde ağrılar oluyor hafid akıntım var işe yarıyormu acaba 4 gün öncede yumurtlama ağrım olmuştu bende değerlendirdim ilişki oldu 1 kere oldu bugunde yumurtlamanın son günün bugunde değerlendircem hayırlısı olsun ha 6gün öncede ilişki olmuştu yumurtlamadan 2 gün önce iştw öyle kuzum uzun yazdım ama yazınca rahatlıyorum

Kuzum bende şuan soğan kürü yapıyorum 8.günümdeyim ve yumurtlamanın son günündeyim 7 günüm daha var zaten adet günümden 5 gün önce bitmiş oluyor soğan kürü ve ibrahim saraçoğlu adet bittikten sonra 15 gün yapın diyor ve yumurtlama gününe ve sonrasına denk geliyor sadece adetliyken sakın başlamayın diyor bitince 1 hafta içinde başlıcak sın kuzum
Tamam cok tesekkur ederim💕

Back