- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 27
Vala canım yoktu olsa kisti eritiyor benim rahmimde sorun vardı sanırım yani rahmi temizleyip hamilelige hazırlıyorkistin flan varmiydi pekii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala canım yoktu olsa kisti eritiyor benim rahmimde sorun vardı sanırım yani rahmi temizleyip hamilelige hazırlıyorkistin flan varmiydi pekii
ne kadardir deniyodun ilk gebeligin miiVala canım yoktu olsa kisti eritiyor benim rahmimde sorun vardı sanırım yani rahmi temizleyip hamilelige hazırlıyor
ben gecen ay yumurtlama zamani birakmistm ama pisman oldum bu ay birakmicam devam edecem hamilelik durumu olusana kadar zaten bitmis oluyo 15 gunOvulasyona kadar mi kullanmak gerek? Bazilari düşüğe neden olablr vs demis. Reglin son günü basladm ama korkarak..hamilelik durumunda (gerci umut yok da) sorun olur mu sizce?
3yil lik evliyim hiç korunmadim hayır bir düşük yaptımne kadardir deniyodun ilk gebeligin mii
Yaa tamam sagolun..oyle yapym..bitms oluyor da etkisi surer belki diye de korktmben gecen ay yumurtlama zamani birakmistm ama pisman oldum bu ay birakmicam devam edecem hamilelik durumu olusana kadar zaten bitmis oluyo 15 gun
bende korkmustum ama ibrahim saracoglu bisey olmaz dedi 15 gunu tamamlamak gerekiyo o yuzden devam ediyorum ama sen emin olmak istiyosan iyice bi arastir icin rahat etsinYaa tamam sagolun..oyle yapym..bitms oluyor da etkisi surer belki diye de korktm
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin3yil lik evliyim hiç korunmadim hayır bir düşük yaptım
Allah razı olsun canımAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Saracoglu diyorsa zaten arastrmaya gerek kalmamis. Sagolun cok tesekkur ederimbende korkmustum ama ibrahim saracoglu bisey olmaz dedi 15 gunu tamamlamak gerekiyo o yuzden devam ediyorum ama sen emin olmak istiyosan iyice bi arastir icin rahat etsin
rica ederimm❤Saracoglu diyorsa zaten arastrmaya gerek kalmamis. Sagolun cok tesekkur ederim
Ay canım bende midem ağrıdığı için çok 10 gün yapabildim sadece ve şuan baya akıntım var içmememe rağmen beyaz soğan suyu içerkende böyleydi son günler inşallah senin gibi llur 2 günde 1 değerlendiriyoruz da zatenEvet canım içtiğim ay hemde zaten işe yaramaz diye sadece bes gün içip yumurtlamayı hissettiğim gün bıraktım
İnşallah canım kafana takmaAy canım bende midem ağrıdığı için çok 10 gün yapabildim sadece ve şuan baya akıntım var içmememe rağmen beyaz soğan suyu içerkende böyleydi son günler inşallah senin gibi llur 2 günde 1 değerlendiriyoruz da zaten
Öyle yapıyorum canım akışına bıraktım bu ay zaten hormonlarımada baktırmadım sadece pcolu olduğumu biliyorum olmazsa bu ay gidicem doktora sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebişiniİnşallah canım kafana takma
İnşallah canım inan şuan en çok istediğim o kucağıma alsamda bu heyecanlar bitseÖyle yapıyorum canım akışına bıraktım bu ay zaten hormonlarımada baktırmadım sadece pcolu olduğumu biliyorum olmazsa bu ay gidicem doktora sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini
İnşallah canımm Kaç aylık bebeğinİnşallah canım inan şuan en çok istediğim o kucağıma alsamda bu heyecanlar bitse
4+6 daha çok küçükİnşallah canımm Kaç aylık bebeğin
Aynen benim bugun 3-4 kere hafif baş dönmesi yaşadımalistim su gibi iciyorum ilk cok zorlanmistim ama