- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
Seninle aynı gün başladık kuzum bakalım işe yarıcakmıadetinin 7. gunu (yani 2 gun sonra) basliyosun. 1 adet orta boy soganin kabuklarini soyup 4e bolup 1 bucuk su bardagi kaynamis olan suyun icerisine koyuyosun. 5 dakika daha kaynatip 1 su bardagina suzgecten gecirip, ılıtıp sabah aksam ac karina yemeklerden once isiyosun. her defasinda taze olarak yapiliyor. 15 gun hic birakmadan iciyosun.AFIYET OLSUN
eveeet 9 gunumuz kalmisSeninle aynı gün başladık kuzum bakalım işe yarıcakmı
Valla ikisi için polikistover dan dolayı hamile kalamıyorumeveeet 9 gunumuz kalmissen gebelik icin mi yapiyosun kist icin mi
Sen ne için yapıyorsun kuzum?eveeet 9 gunumuz kalmissen gebelik icin mi yapiyosun kist icin mi
bende ikisi icinSen ne için yapıyorsun kuzum?
Aynen kuzum kisti yom etse hamiş olcazda inşallah bu soğan kürü işe yarar çok okudum olumlu olmuş baya inşallah bizdede olur kuzumbende ikisi icinama oncelik kist tabiki cunku ondan olnuyo zaten gebelik benimki cikolata kisti 5 cm
ben bu ay sonu doktora gidecem o zaman anlicaz art8jAynen kuzum kisti yom etse hamiş olcazda inşallah bu soğan kürü işe yarar çok okudum olumlu olmuş baya inşallah bizdede olur kuzum
Bende gidicem inşallah :) beklenen adet tarihin ne zaman kuzum?ben bu ay sonu doktora gidecem o zaman anlicaz art8j
20 hazirann seninBende gidicem inşallah :) beklenen adet tarihin ne zaman kuzum?
masallah ictigin ay mi hamile kaldin?Soğan kürü sayesinde rabbimin izniyle hamileyim
Benimde 20 haziran :)20 hazirann senin
Hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsünSoğan kürü sayesinde rabbimin izniyle hamileyim
hahaha ne guzel tesadufler bunlarBenimde 20 haziran :)
Aynen kuzum aynı anlada başlayıp aynı gün adet takvimimiz :)hahaha ne guzel tesadufler bunlar
Soğan kürün nasıl gidiyor kuzumhahaha ne guzel tesadufler bunlar
alistim su gibi iciyorumSoğan kürün nasıl gidiyor kuzum
Evet canım içtiğim ay hemde zaten işe yaramaz diye sadece bes gün içip yumurtlamayı hissettiğim gün bıraktımmasallah ictigin ay mi hamile kaldin?
kistin flan varmiydi pekiiEvet canım içtiğim ay hemde zaten işe yaramaz diye sadece bes gün içip yumurtlamayı hissettiğim gün bıraktım
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın kistim yoktu canım ama rahim bir turlu hamile kalmaya hazirlanamiyordu soğan temziliyorHayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsünsoğan kütünü ilk yaptığındamı hamile kaldın kuzum bide kistin falan varmıydı?