Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım test yaptın mı. Benim 2 gün gecikti ama hala yapmadım sürekli negatif görmek canımı sıkıyor. Bugün hafif adet olacakmışım gibi sancim var bakalım bekliyorum

Ay inşallah sabahtan beri dua ediyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin sana ve bana da. Bazen öyle kızıyorum ki doğurup çöpe atanlara vereceğine bize verse. Ah ah ne biliyim işte öyle
Ben smd test yaptm elimdeki tek testti ya yanls yaptm kocam alms cop gibi olanindan bardaga sallamak gerekiyormus ben de oylesine gelmemesi lazm olmayan yere geldi , testim harab oldu ya damlatmali test almam.lazm o daha uygun bana , sen test yaparsan haber et umarm pozitif ckar hamile olursun amin amin))

Aminnnnn. İkimiz de inşallah. Ya üzüldüm valla ben de o testi kullanmayı bilmiyorum. O yüzden damlatmali alıyorum hep ama bu ay artık almicam test yapmam dedim. 2 yıldır olmayinca. Bugün yine deneyecek misin testi. İnşallah pozitof görürsün

Yarin bidaha denicem yazarm buraya sonucu umarm budefa hic olmazsa kesin bi sonuc alirm yaaa

Bu benm simdiye kadar yaptgm 2c testti evlendgmden buyana yani pek blmem bu test isini ilk testm de basarisz olmustu..sen bikac gun daha bekle insaAllah adet gormezsen yaparsn yine ))

Bu benm simdiye kadar yaptgm 2c testti evlendgmden buyana yani pek blmem bu test isini ilk testm de basarisz olmustu..sen bikac gun daha bekle insaAllah adet gormezsen yaparsn yine ))
İnşallah adet olmam pazartesiye kadar beklicem olmazsa yapcam. Bugün kasiklarimda batma var sol göğsüm de sızlıyor ara ara. Bakalım adet olacakmış gibi görünüyor şimdilik. Genelde göğüs sızlaması olmazdı ama nerde bende o şans

Arkadaşlar merhaba umarım mesajıma cevap veren birileri olur benim genç kızlığımdan beri adetlerim zaman zaman düzensiz olurdu ve 8 ay önce düşük yaptım ve ardından yanlış doktor kürtajdan parça kalma vs derken 8 ay sıkıntıyla geçti son 2 aydır adetlerim yine düzensizleşmeye başladı ve hafif sarı akıntımda var artık çocuk istiyorum çevre baskısı ve nispet yapan bir takım insan davranışlarıda bu çektiklerimin psikolojik tarafı şimdi ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama adetim bu ayda gecikti bu halde başlasam olur mu adet olmamı beklemeden çünkü ne zaman olucam ya da olucam mı bilemiyorum adet olmadan başlasam olmaz mı şmdiden teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah içindede bana

Bende içiyorum soğan kürünü ama sanki yine adet olacağım bı faydası olmadi gibi adet olacağım zaman goguslerimde ağrı oluyor yine ağrı var

Poliskistik over mi vardı sende canim
Poliskistik over tam teşhis koymadı hiçbi doktor ama muhtemelen zaman zaman gecikmeler oluyodu bazen düzenli bazen düzensiz hamile olduğumu sanmıyorum 1 kere denedk geçen ay oda rastgele bi gün Gecikmiştir yine Sen kaçıncı gündesn canım kürde

Kızlar ne zaman başladı sizde göğüs hassahiyeti
Benim gogüs hassasiyeti 9 nisandan beri vardı. Kasık ağrısıda oldu düne kadar hiç geçmeden devam etti. Malesef dün adet oldum. Her ay umitleniyor insan elinde olmadan. 8 nisandan beri her günü ayrı ayrı not ettim. Yarın da incir kürüne başlicam. Bi sonraki adette tüp bebeğe başlicam allah nasip ederse. Soğan kuru bu ay pek bi etki etmedi ama muhtemelen iltihap falan varsa temizlemiştir diye düşünüyorum.

Bende içiyorum soğan kürünü ama sanki yine adet olacağım bı faydası olmadi gibi adet olacağım zaman goguslerimde ağrı oluyor yine ağrı var
Canım ümidini kırmak istemem ama ben de 15 gün kullandım ve dün adet oldum. Çok ümit bağlama bazıları ikinci ayda da hamile kalabiliyormuş. Adetim gecikti sonra adet oldum öyle çok üzülüyor ki insan o yüzden kendini üzmemek için çok ümitlenmeden bekle olursa harika olur olmazsa gelecek ay denersin. Bu arada gebelik belirtilerinde de göğüs hassasiyeti var

Adeti düzene sokuyor diyorlar ama ne zaman baslicaksin emin diilim. Eğer hamile olmadığından eminsen başlayabilirsin bence. Bende 2 yıldır istiyorum ama malesef hiç hamilelik yaşayamadım. Bu ay soğan kuru kullandım dün adet oldum. İnşallah sende ise yarar . Çok zor bi süreç allah yardımcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…