Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba adetime iki gün var ve göğüslerim şişti hafif dokununca ağrıyor ve gogusumu sıkınca beyaz akıntı geliyor sizce gebelik belirtisi olabilirmi

kizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim 😊

kizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim 😊
Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum

Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum
iftarda orucumu suyla actiktan sonra once sogan suyunu iciyorum sonra yemegime basliyorum. gecede sahurdan once iciyorum sonra yiyorum. bende 7. gunu basladim bugun 8. gunumdeyim az kaldi bitmesine insallah ise yarar

Teşekkür ederim bende bu ay başlamasam mi diye düşünüyordum

ya kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlanıyor?
adetin 2. günü diyen de var adet bittikten sonra başlanmalı diyen de var.
kafam karıştı

Hanımlar merhaba ben de bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum reglim in 7. Günündeyim ama korona dan dolayı tahlil veremedim hormonlar ne durumda bilgim yok. Duyduğuma göre bu kür prolaktin değerini yükseltiyormuş tahlil vermeden başlamam riskli olur mu? " pko hastasıyım

evet canim ilk defa kullandim😊 kullanirken bende akinti oldu cok sendede oldu mu?
Çok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamış😁 göğüs hassasiyeti var şuan biraz bakalım. Belki soğan suyundandur daha erken adetin geçmesi lazım karar vermek için

Çok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamış😁 göğüs hassasiyeti var şuan biraz bakalım. Belki soğan suyundandur daha erken adetin geçmesi lazım karar vermek için
tabiki orasi oyle ben ictigimin 3. gunu sari akintim cok oldu arastirdim iltihabi atiyomus vucudundan varsa 😊 demekki bende vardi

Back