- 18 Aralık 2018
- 57
- 78
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gundeyim canım benPoliskistik over tam teşhis koymadı hiçbi doktor ama muhtemelen zaman zaman gecikmeler oluyodu bazen düzenli bazen düzensiz hamile olduğumu sanmıyorum 1 kere denedk geçen ay oda rastgele bi gün Gecikmiştir yine☹ Sen kaçıncı gündesn canım kürde
12.gundeyim canım benPoliskistik over tam teşhis koymadı hiçbi doktor ama muhtemelen zaman zaman gecikmeler oluyodu bazen düzenli bazen düzensiz hamile olduğumu sanmıyorum 1 kere denedk geçen ay oda rastgele bi gün Gecikmiştir yine☹ Sen kaçıncı gündesn canım kürde
Seninkide mı sebepsiz infertilite dokyor bi sorun gördü mü. Bende 1 aşılama 5 klomen+catlatma ignesi var. Yarin incir kurune baslicam bakalım olmazsa diğer adette tüp bebek diye konuştuk doktorlaEvet canım 2 yıldır her ay umutlaniyorum maalesef iki çatlatma iğnesi oldu ikisinde de olmadi.cok zor ☹
Soğan kuru polikistikover için ise yarıyor diye okumuştum diğer sayfalarda. İnşallah yarar sende de. Ama tek tavsiyem kesinlikle aşılama deneme derim. Hiç bi faydası yok sebepsiz yere boşa para harcamaktan başka bişey diil. Kendiliğinden kalırsın inşallah senin durumda olup hamile kalanı da çok okudum ben burda.Poliskistik over var bende canım 2 klomen+çatlatma iğnesi
Prolaktin değerinize baktırdınız mi hiç? Bende de pko varmış ve prolaktin yüksekliğine neden oluyormuş.O da hamile kalmayı engelliyormuşYine adet oldum bu pkoyla napcaz biz ☹
Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorumkizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim
iftarda orucumu suyla actiktan sonra once sogan suyunu iciyorum sonra yemegime basliyorum. gecede sahurdan once iciyorum sonra yiyorum. bende 7. gunu basladim bugun 8. gunumdeyim az kaldi bitmesine insallah ise yararBirşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum
basla belki fadasini gorursun belki gormezsin bi zarari oldugunu dusunmuyorumTeşekkür ederim bende bu ay başlamasam mi diye düşünüyordum
Insallah fayda görürüzbasla belki fadasini gorursun belki gormezsin bi zarari oldugunu dusunmuyorum
insallah canimInsallah fayda görürüz
Merhaba ben adetin 7 günü başladım bugün bitti gelişme olursa yazarım Var mı bu ay yapan ve bekleyen benim gibi?ya kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlanıyor?
adetin 2. günü diyen de var adet bittikten sonra başlanmalı diyen de var.
kafam karıştı
benn bekliyorumMerhaba ben adetin 7 günü başladım bugün bitti gelişme olursa yazarım Var mı bu ay yapan ve bekleyen benim gibi?