- 18 Aralık 2018
- 57
- 78
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin değerinize baktırdınız mi hiç? Bende de pko varmış ve prolaktin yüksekliğine neden oluyormuş.O da hamile kalmayı engelliyormuşYine adet oldum bu pkoyla napcaz biz ☹
Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorumkizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim![]()
iftarda orucumu suyla actiktan sonra once sogan suyunu iciyorum sonra yemegime basliyorum. gecede sahurdan once iciyorum sonra yiyorum. bende 7. gunu basladim bugun 8. gunumdeyim az kaldi bitmesine insallah ise yararBirşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum
basla belki fadasini gorursun belki gormezsin bi zarari oldugunu dusunmuyorumTeşekkür ederim bende bu ay başlamasam mi diye düşünüyordum
Insallah fayda görürüzbasla belki fadasini gorursun belki gormezsin bi zarari oldugunu dusunmuyorum
insallah canimInsallah fayda görürüz
Merhaba ben adetin 7 günü başladım bugün bitti gelişme olursa yazarımya kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlanıyor?
adetin 2. günü diyen de var adet bittikten sonra başlanmalı diyen de var.
kafam karıştı
benn bekliyorumMerhaba ben adetin 7 günü başladım bugün bitti gelişme olursa yazarımVar mı bu ay yapan ve bekleyen benim gibi?
Kaç gün var adetin ize?benn bekliyorum![]()
Benim de 5 gün kaldı ilk defa mı kullandınız soğun kürünü?10 gun kaldi ayin 23undeama son 2 aydir 5 gun gecikmelerim oluyo yine olurmu bilmiyorum
evet canim ilk defa kullandimBenim de 5 gün kaldı ilk defa mı kullandınız soğun kürünü?
Çok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamışevet canim ilk defa kullandimkullanirken bende akinti oldu cok sendede oldu mu?
tabiki orasi oyle ben ictigimin 3. gunu sari akintim cok oldu arastirdim iltihabi atiyomus vucudundan varsaÇok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamışgöğüs hassasiyeti var şuan biraz bakalım. Belki soğan suyundandur daha erken adetin geçmesi lazım karar vermek için