Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet canım 2 yıldır her ay umutlaniyorum maalesef iki çatlatma iğnesi oldu ikisinde de olmadi.cok zor ☹
Seninkide mı sebepsiz infertilite dokyor bi sorun gördü mü. Bende 1 aşılama 5 klomen+catlatma ignesi var. Yarin incir kurune baslicam bakalım olmazsa diğer adette tüp bebek diye konuştuk doktorla

Poliskistik over var bende canım 2 klomen+çatlatma iğnesi
Soğan kuru polikistikover için ise yarıyor diye okumuştum diğer sayfalarda. İnşallah yarar sende de. Ama tek tavsiyem kesinlikle aşılama deneme derim. Hiç bi faydası yok sebepsiz yere boşa para harcamaktan başka bişey diil. Kendiliğinden kalırsın inşallah senin durumda olup hamile kalanı da çok okudum ben burda.

Kızlar merhaba adetime iki gün var ve göğüslerim şişti hafif dokununca ağrıyor ve gogusumu sıkınca beyaz akıntı geliyor sizce gebelik belirtisi olabilirmi

kizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim

kizlar merhaba benim sogan küründe 6. gunum baska yapan var mi beraber takip edelim gelismelerden haberdar edelim
Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum

Birşey sormak istiyorum ben başlayacağım adetin 7.gunu ama malum ramazandayız nasıl yapiyorsun ben öğlen ve akşam yemekten önce diye biliyorum
iftarda orucumu suyla actiktan sonra once sogan suyunu iciyorum sonra yemegime basliyorum. gecede sahurdan once iciyorum sonra yiyorum. bende 7. gunu basladim bugun 8. gunumdeyim az kaldi bitmesine insallah ise yarar

ya kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlanıyor?
adetin 2. günü diyen de var adet bittikten sonra başlanmalı diyen de var.
kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…