2020 ekim anneleri topiğine katıldınız mı. Hayırlı olsun gebeliğiniz. Bende Allah nasip ederse ekim de doğum yapacağım. Orada hep bilgi alışverişi içindeyiz bir bakın isterseniz.Merhaba hanımlar. Sizin aradığınız cevap olur mu bilmiyorum ama ben de kendi yaşadığımı paylaşmak istedim başlığı görünce. Ben kendi bildim bileli yumurtalık kistim vardı. Daha lise çağında sürekli kadın doğuma giderdim kistlerim için. Onlar da doğum kontrol hapı verirdi. Aralıklı olarak yıllarca kullandım ama hiç bi faydasını görmedim o hapların.kullandığımda kistlerim geçiyordu, adet oluyordum. Bıraktığımda tekrar kistler geri geliyordu ve ben aylarca adet olamıyordum. Genetik olarak tıpkı anneme benzetirim kendimi. Annem de tıpkı benim gibi düzensiz adet olurmuş. Hatta bana da tedaviyle hamile kalmış. Üniversite son sınıflarda bu ilaçları ve doktorları tamamen bıraktım. Daha fazla kimyasal almak istemiyordum. Aylarca adet olamasamda Artık durumu kabullendim ve akışına bıraktım. Mesleğe başladım, yaşım ilerledi. Nişanlandım :) soğan kürünü hep duyardım ama üşengeçlikten hiç denememiştim. Geçen kış denemeye karar verdim ve sadece 10 gün kadar saraçoğlunun tarifini uyguladım. Kendimi bildim bileli hep 3-4 hatta bazen 6 ayda adet olan ben 26 yaşımdan sonra ilk kez düzenli adet görmeye başladım. En fazla bir kaç gün oynuyordu. ARA sıra doktora gittiğimde de asla kist göremediler. Gel gelelim evlendim 5 Ay oldu. Görev sebebiyle eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz ve çocuk planlamadık. Ama Rabbimin işi şu an hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kesinlikle bu kadar kolay hamile kalmış olmamı soğan kürüne bağlıyorum. Çünkü her gittiğim doktor bana hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayacağıma dair sözler söylemişti. Soğan suyundan başka hiçbir şey denemedim. İnşallah size de şifa olur. Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun :)
Soğan suyu içerken ilişkiye ne zaman girilmeli bilginiz varmı ben 7. Günü başladım bu küre bı hafta oldu içtiğin sürece boyunca mi ilişkiye girmek gerekiyocanım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın
Ben de bu kürü deneyeyim diyordum, simdi tereddut ettim..Normalde adetlerim duzenli olurdu, rahimde ya da yumurtaliklarda sıkıntı görmedi doktorum, ben kürtaj sonrası adet donemimi bekliyorum eger bir sıkıntı vs varsa temizlensin diye içecektimArkadaşlar mrb ben her yolu deneyenlerden biri olarak sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Soğan kürü yaptıktan sonra düzenli adetlerim bozuldu. İlk ay 51 ikinci ay 40 gün adet görmedim. Doktor rahminiz sağlıklı herhangi bir sıkıntı veya kist gibi şeyler olmadığını söylüyorsa bu yola lütfen başvurmayın. Anladığım kadarıyla bu kür daha çok rahmi temizlemek için yapılıyor. Sizde bir sıkıntı yoksa eşiniz üzerinde yoğunlaşın. Ben bunu geç anladım. Ama çok şükür çok uzun sürmedi..
Bende kürtaj olacağım. Öyle bir durum varsa bence de bu kür faydalı olabilir. Aynı düşüncedeyim seninle. Ama yapar mıyım bilmiyorum.Ben de bu kürü deneyeyim diyordum, simdi tereddut ettim..Normalde adetlerim duzenli olurdu, rahimde ya da yumurtaliklarda sıkıntı görmedi doktorum, ben kürtaj sonrası adet donemimi bekliyorum eger bir sıkıntı vs varsa temizlensin diye içecektim
Sanırım yapmayacağım...Çok geçmiş olsun sana da...Bende kürtaj olacağım. Öyle bir durum varsa bence de bu kür faydalı olabilir. Aynı düşüncedeyim seninle. Ama yapar mıyım bilmiyorum.
Sana da canımSanırım yapmayacağım...Çok geçmiş olsun sana da...
Arkadaslar simdi ben cogu yazilani okudum ve kafam karisti . Her defasinda taze hazirliyacagimdan baska biseyden emin olamadim. Tam olarak bu kure ne zaman basliyorum
Adet bittikten temizlendikten sonra ne zaman . Yumurtlama suresinde icicek miyim. Baslamak istiyorum yardim eder misiniz rica etsem
Merhaba. Ama soğuk içilmeyecek diye belirtiyolar sabahki yaptığımızı akşam içince taze olmamış oluyo o kısmı anlamadım :)Adet bitiminden sonra bir kac gun sonra basliyorsun 4 gun felan gecsin. Ilk ay 15 gun yapacaksin.sonraki kalan 3 ay 10 ar gun olacak. 4 ay uyguluyorsun kuru.
Yumurtalama zamanina denk gelmesinde sikinti yok.cocuk tutunmasinda vs. Bir zarari olmuyormus.genelde herkezde bole.bir suphe oluyor.icin rahat olsun.
Ben yaparken sabah 1 sogani kaynatip 2 bardak cikacak sekilde ayarliyorum. 1 bardaki o an sabah iciyorum. Kalani aksam eve geldigimde iciyorum.sonra ertesi sabah yine yeni 1 sogan alip tekrar kaynatiyorum.
peki ne kadar bir süre kulansin sogan suyuMerhaba hanımlar. Sizin aradığınız cevap olur mu bilmiyorum ama ben de kendi yaşadığımı paylaşmak istedim başlığı görünce. Ben kendi bildim bileli yumurtalık kistim vardı. Daha lise çağında sürekli kadın doğuma giderdim kistlerim için. Onlar da doğum kontrol hapı verirdi. Aralıklı olarak yıllarca kullandım ama hiç bi faydasını görmedim o hapların.kullandığımda kistlerim geçiyordu, adet oluyordum. Bıraktığımda tekrar kistler geri geliyordu ve ben aylarca adet olamıyordum. Genetik olarak tıpkı anneme benzetirim kendimi. Annem de tıpkı benim gibi düzensiz adet olurmuş. Hatta bana da tedaviyle hamile kalmış. Üniversite son sınıflarda bu ilaçları ve doktorları tamamen bıraktım. Daha fazla kimyasal almak istemiyordum. Aylarca adet olamasamda Artık durumu kabullendim ve akışına bıraktım. Mesleğe başladım, yaşım ilerledi. Nişanlandım :) soğan kürünü hep duyardım ama üşengeçlikten hiç denememiştim. Geçen kış denemeye karar verdim ve sadece 10 gün kadar saraçoğlunun tarifini uyguladım. Kendimi bildim bileli hep 3-4 hatta bazen 6 ayda adet olan ben 26 yaşımdan sonra ilk kez düzenli adet görmeye başladım. En fazla bir kaç gün oynuyordu. ARA sıra doktora gittiğimde de asla kist göremediler. Gel gelelim evlendim 5 Ay oldu. Görev sebebiyle eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz ve çocuk planlamadık. Ama Rabbimin işi şu an hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kesinlikle bu kadar kolay hamile kalmış olmamı soğan kürüne bağlıyorum. Çünkü her gittiğim doktor bana hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayacağıma dair sözler söylemişti. Soğan suyundan başka hiçbir şey denemedim. İnşallah size de şifa olur. Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun :)
Ben sadece 10 12 gün kadar kullandım. Ama kürde 15 gün kullanılması lazım ve tekrar edilmesi lazımpeki ne kadar bir süre kulansin sogan suyu
Simdi ben bu ay tekrarlayacak miyimBen sadece 10 12 gün kadar kullandım. Ama kürde 15 gün kullanılması lazım ve tekrar edilmesi lazım
hemen hamile mi kaldinBen sadece 10 12 gün kadar kullandım. Ama kürde 15 gün kullanılması lazım ve tekrar edilmesi lazım