Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba hanımlar. Sizin aradığınız cevap olur mu bilmiyorum ama ben de kendi yaşadığımı paylaşmak istedim başlığı görünce. Ben kendi bildim bileli yumurtalık kistim vardı. Daha lise çağında sürekli kadın doğuma giderdim kistlerim için. Onlar da doğum kontrol hapı verirdi. Aralıklı olarak yıllarca kullandım ama hiç bi faydasını görmedim o hapların.kullandığımda kistlerim geçiyordu, adet oluyordum. Bıraktığımda tekrar kistler geri geliyordu ve ben aylarca adet olamıyordum. Genetik olarak tıpkı anneme benzetirim kendimi. Annem de tıpkı benim gibi düzensiz adet olurmuş. Hatta bana da tedaviyle hamile kalmış. Üniversite son sınıflarda bu ilaçları ve doktorları tamamen bıraktım. Daha fazla kimyasal almak istemiyordum. Aylarca adet olamasamda Artık durumu kabullendim ve akışına bıraktım. Mesleğe başladım, yaşım ilerledi. Nişanlandım :) soğan kürünü hep duyardım ama üşengeçlikten hiç denememiştim. Geçen kış denemeye karar verdim ve sadece 10 gün kadar saraçoğlunun tarifini uyguladım. Kendimi bildim bileli hep 3-4 hatta bazen 6 ayda adet olan ben 26 yaşımdan sonra ilk kez düzenli adet görmeye başladım. En fazla bir kaç gün oynuyordu. ARA sıra doktora gittiğimde de asla kist göremediler. Gel gelelim evlendim 5 Ay oldu. Görev sebebiyle eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz ve çocuk planlamadık. Ama Rabbimin işi şu an hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kesinlikle bu kadar kolay hamile kalmış olmamı soğan kürüne bağlıyorum. Çünkü her gittiğim doktor bana hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayacağıma dair sözler söylemişti. Soğan suyundan başka hiçbir şey denemedim. İnşallah size de şifa olur. Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun :)

2020 ekim anneleri topiğine katıldınız mı. Hayırlı olsun gebeliğiniz. Bende Allah nasip ederse ekim de doğum yapacağım. Orada hep bilgi alışverişi içindeyiz bir bakın isterseniz.

Soğan suyu içerken ilişkiye ne zaman girilmeli bilginiz varmı ben 7. Günü başladım bu küre bı hafta oldu içtiğin sürece boyunca mi ilişkiye girmek gerekiyo

Sogan.kurunu deneyimlemis biri olaraktan, polikistik over var bende ve 1 yildir hamile kalmak icin ugrasiyorum. 2 aydir adet bititimnden sonra ilk ay 15 gun 2. Ay 10 gun olarak.kuru uyguladim . Dun doktara gittim. Adetimin 2. Gunuydu .yumurtaliklarimi kontrol etti sag ve soldaki yumurtalarim tertemiz kis mis hic birsey yok dedi. Suanda buyumesi ve catlamasi icin engel yok dedi doktor. Sogan kurunden baska bir sey kullanmadim. Aama bundan sonraki adet duzenim nasil olur onu bilmiyorum. En azindan kislerim kaybolmus ona cok sevindim.

Ben de bu kürü deneyeyim diyordum, simdi tereddut ettim..Normalde adetlerim duzenli olurdu, rahimde ya da yumurtaliklarda sıkıntı görmedi doktorum, ben kürtaj sonrası adet donemimi bekliyorum eger bir sıkıntı vs varsa temizlensin diye içecektim

Bende kürtaj olacağım. Öyle bir durum varsa bence de bu kür faydalı olabilir. Aynı düşüncedeyim seninle. Ama yapar mıyım bilmiyorum.

Aslında etkisi var mı hiç ama hiç bilmiyorum. 1 yıldır aralıklarla biz de deniyorduk çocuk sahibi olmayı ancak bi türlü olmuyordu sonunda soğan kürüne karar verdim 5 gün içebildim daha sonrası çok yüksek ateşli idrar yolu enfeksiyonu yaşadıgımdan devam edemedim ama o ay sonunda hamile oldugumu öğrendim. Sadece 5 gün bu kürü uygulamak ne kadar etkili olur bilmiyorum ama

Arkadaslar simdi ben cogu yazilani okudum ve kafam karisti . Her defasinda taze hazirliyacagimdan baska biseyden emin olamadim. Tam olarak bu kure ne zaman basliyorum
Adet bittikten temizlendikten sonra ne zaman . Yumurtlama suresinde icicek miyim. Baslamak istiyorum yardim eder misiniz rica etsem

Adet bitiminden sonra bir kac gun sonra basliyorsun 4 gun felan gecsin. Ilk ay 15 gun yapacaksin.sonraki kalan 3 ay 10 ar gun olacak. 4 ay uyguluyorsun kuru.
Yumurtalama zamanina denk gelmesinde sikinti yok.cocuk tutunmasinda vs. Bir zarari olmuyormus.genelde herkezde bole.bir suphe oluyor.icin rahat olsun.
Ben yaparken sabah 1 sogani kaynatip 2 bardak cikacak sekilde ayarliyorum. 1 bardaki o an sabah iciyorum. Kalani aksam eve geldigimde iciyorum.sonra ertesi sabah yine yeni 1 sogan alip tekrar kaynatiyorum.

Merhaba. Ama soğuk içilmeyecek diye belirtiyolar sabahki yaptığımızı akşam içince taze olmamış oluyo o kısmı anlamadım :)

Merhabalar benim adetim geçen ay 5 gün erken oldu bu ay 10 gün geciktim Ama ben bu ay Soğan suyu içmiştim 15 gün boyunca ve 10 gün gecikmem olmuştu ben de hani dedim Kesin hamileyim diye ama benim bir ay kanamam çok oluyor Bir ay az oluyor bu ay da az olması gerekirken çok oldu çünkü Soğan suyu kullandım diye Şimdi bu ay adetten çıktım 5 gündür çıkmışım bu ay hamile kalır mıyım Çünkü için falan temizlenmiş ya kanımda çok oldu

Merhabalar benim adetim geçen ay 5 gün erken oldu bu ay 10 gün geciktim Ama ben bu ay Soğan suyu içmiştim 15 gün boyunca ve 10 gün gecikmem olmuştu ben de hani dedim Kesin hamileyim diye ama benim bir ay kanamam çok oluyor Bir ay az oluyor bu ay da az olması gerekirken çok oldu çünkü Soğan suyu kullandım diye Şimdi bu ay adetten çıktım 5 gündür çıkmışım bu ay hamile kalır mıyım Çünkü için falan temizlenmiş ya kanımda çok oldu hamile kalır mıyım bu ay

peki ne kadar bir süre kulansin sogan suyu

Merhaba, 15 gün bende kullandım gebelik için. 19unda bıraktım ayın. Ama şuan reglime 7-8 gün olmasına rağmen bel ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum. Regl olacak gibi. Dün çok şiddetli bi Ağrıda girdi karnıma ; geçti sonra hemen(gerçi o gaz sıkışmasıda olabilir) siz de de regl erken olmuş. Hamile kalabildiniz mi sonra? Bu semptomları yaşayanlar varsa yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…