- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben regl oldum. Regl gününe 4 gün kala. Ama kısa sürdü ve az geldi. 2. Kürü yapıcam bir daha ki regle 10gün kala. Gelişmeleri paylaşırım siz de paylaşın lütfenMerhaba durumunuzun aynisini suan bende yasiyorum sonucunuzu merak ettim
Ben regl oldum. Regl gününe 4 gün kala. Ama kısa sürdü ve az geldi. 2. Kürü yapıcam bir daha ki regle 10gün kala. Gelişmeleri paylaşırım siz de paylaşın lütfen
[/QUOTE
Yaaa cok uzuldum benim sogan suyunu ikinci yapisim Birincisinde 10 gun yaptim ve adet oldum ikincisinde birseyler hissedince biraz umutlanmistim nasip degilmis Cok tesekkur ederim Allah gonlunuze gore versin insallah paylasirip tabi
Arkadaşlar kan testi sonucum pozitif çıktı hamileymişim, çok yeni Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...Merhaba arkadaşlar, ben 3 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. İkinci denememizde 2019 nisan ayında hamile kaldığımı öğrendik ama 7. Hafta da düşük yaptım. Bir daha hiç korunmadık, bir yıl olacak nerdeyse... yılda bir kaç defa adetim gecikir benim 10 gün 15 gün kadar geçtiğimiz ocak ayında adet olmadım. gecikince doktoruma gittim tarlusal verdi ama ben onun yerine soğan kürü yaptım 3 gün sonunda adet oldum. Adetn 3.günü çağırdı hormon testi yaptık sonuçlarımın pekte istediği gibi olmadığını ama normal yolla denemeye devam etmemi tavsiye etti ( adetin 10.12.14.16.18 günleri ilişki önerdi) ilaca gerek yok dedi. Bende adetim bitince 15 gün boyunca günde 2 kez hayıt otu çayı içtim.15 günün sonunda bıraktım. Bir daha adet olmadım 10 gün gecikti idrar testi negatif, bugün kan testi verdim sonucu yarın çıkacak, umutsuzum ama bakalım eğer hamile değilsem soğan kürüne başlayacağım... bu arada en son adetimin 30.günü yumurtlama gününde olan afedersiniz şeffaf yapışkan uzayan akıntım oldu, geç yumurtladığımı da düşünüyorum. Bakalım hayırlısı dua edelim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...amin...
Hayır tohumu ile bende hamile kaldım canım üstelik benim de geç yumurtlama geç döllenme oldu ancak sonrasında sağlıklı gebelik olmadığı için kimyasal gebelik yaşadım hala kanamam var temizlenmeye çalışıyorum.. sizinki inşaaşlah sağlıklı bir hamilelik olur..Merhaba arkadaşlar, ben 3 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. İkinci denememizde 2019 nisan ayında hamile kaldığımı öğrendik ama 7. Hafta da düşük yaptım. Bir daha hiç korunmadık, bir yıl olacak nerdeyse... yılda bir kaç defa adetim gecikir benim 10 gün 15 gün kadar geçtiğimiz ocak ayında adet olmadım. gecikince doktoruma gittim tarlusal verdi ama ben onun yerine soğan kürü yaptım 3 gün sonunda adet oldum. Adetn 3.günü çağırdı hormon testi yaptık sonuçlarımın pekte istediği gibi olmadığını ama normal yolla denemeye devam etmemi tavsiye etti ( adetin 10.12.14.16.18 günleri ilişki önerdi) ilaca gerek yok dedi. Bende adetim bitince 15 gün boyunca günde 2 kez hayıt otu çayı içtim.15 günün sonunda bıraktım. Bir daha adet olmadım 10 gün gecikti idrar testi negatif, bugün kan testi verdim sonucu yarın çıkacak, umutsuzum ama bakalım eğer hamile değilsem soğan kürüne başlayacağım... bu arada en son adetimin 30.günü yumurtlama gününde olan afedersiniz şeffaf yapışkan uzayan akıntım oldu, geç yumurtladığımı da düşünüyorum. Bakalım hayırlısı dua edelim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...amin...
Bol dua et ve düzenli kullan inşallah hayırlı haberini alırız canımMerhaba canım kullanmaya dün başladım inşallah güzel haber alirim
Valla bende negatif idrar testi, 2. Küre başladım soğanda.. tebrik ederim darısı başımızaArkadaşlar kan testi sonucum pozitif çıktı hamileymişim, çok yeni Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Canım ben de bu ay denedim soğan kurunu 15 gün kullandım. kullandığından beri kasık ağrısı göğüs agrisi bel ağrısı gaz şişkinlik hepsini yaşıyorum. Adetim 1 gün gecikti bugün olmam gerekiyordu olmadım. Sendeki belirtiler neydi acaba. Her okuduğum yazı ayrı bi ümit oluyor inşallah adet olmam.Arkadaşlar gebe kalırsam buraya yazacağım diye kendime söz vermistim. Üye oldum ve yazıyorum. Polikistik over var bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadim gebe kalamadim ilaç tedavisi 3 ay yine kalamadim 2 ay önce aşılama yaptırdım yine olmadı bende bu ay soğan kürünü uyguladım adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam ictim. Kür biteli 1 hafta oldu adetim 1 gün falan gecikti test yaptım çok şükür hamileyim değerim 1145 cikti. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin soğan kürü gerçekten faydali.
Amin darısı başıma inşallah bende soğan kürüne başlıcam 7 aydır deniyoruz olmuyor bakalım.Arkadaşlar kan testi sonucum pozitif çıktı hamileymişim, çok yeni Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benimde iki yıldır olmuyor maalesef bende 9.gunum bugün soğan kürünunKzlar selam ben de marttaki adetimin 7c gunnden sogan suyu basladim, 2 yldr cocugum olmuyor... cok umutluyum su an 32 gunumdeym test yapicam , hic bir belirti yok cok uzuluyorum keske bu ay hamile olsam keske Allah hepimizi muradimiza erdirsin inshaAllah