Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar gebe kalırsam buraya yazacağım diye kendime söz vermistim. Üye oldum ve yazıyorum. Polikistik over var bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadim gebe kalamadim ilaç tedavisi 3 ay yine kalamadim 2 ay önce aşılama yaptırdım yine olmadı bende bu ay soğan kürünü uyguladım adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam ictim. Kür biteli 1 hafta oldu adetim 1 gün falan gecikti test yaptım çok şükür hamileyim değerim 1145 cikti. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin soğan kürü gerçekten faydali.

Arkadaşlar gebe kalırsam buraya yazacağım diye kendime söz vermistim. Üye oldum ve yazıyorum. Polikistik over var bende 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadim gebe kalamadim ilaç tedavisi 3 ay yine kalamadim 2 ay önce aşılama yaptırdım yine olmadı bende bu ay soğan kürünü uyguladım adetin 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam ictim. Kür biteli 1 hafta oldu adetim 1 gün falan gecikti test yaptım çok şükür hamileyim değerim 1145 cikti. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin soğan kürü gerçekten faydali.
Canım ben de bu ay denedim soğan kurunu 15 gün kullandım. kullandığından beri kasık ağrısı göğüs agrisi bel ağrısı gaz şişkinlik hepsini yaşıyorum. Adetim 1 gün gecikti bugün olmam gerekiyordu olmadım. Sendeki belirtiler neydi acaba. Her okuduğum yazı ayrı bi ümit oluyor inşallah adet olmam.

Merhaba yeni üye oldum bende soğan kürüne başlıcam adetim bitince.insallah iyi haberler alırım yakın zamanda 🤰

Kzlar selam🤗 ben de marttaki adetimin 7c gunnden sogan suyu basladim, 2 yldr cocugum olmuyor... cok umutluyum su an 32 gunumdeym test yapicam , hic bir belirti yok cok uzuluyorum😔😔 keske bu ay hamile olsam keske 🙏🏻 Allah hepimizi muradimiza erdirsin inshaAllah💙💙💙

Kzlar selam🤗 ben de marttaki adetimin 7c gunnden sogan suyu basladim, 2 yldr cocugum olmuyor... cok umutluyum su an 32 gunumdeym test yapicam , hic bir belirti yok cok uzuluyorum😔😔 keske bu ay hamile olsam keske 🙏🏻 Allah hepimizi muradimiza erdirsin inshaAllah💙💙💙
Benimde iki yıldır olmuyor maalesef bende 9.gunum bugün soğan kürünun

Canım test yaptın mı. Benim 2 gün gecikti ama hala yapmadım sürekli negatif görmek canımı sıkıyor. Bugün hafif adet olacakmışım gibi sancim var bakalım bekliyorum

Ay inşallah sabahtan beri dua ediyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin sana ve bana da. Bazen öyle kızıyorum ki doğurup çöpe atanlara vereceğine bize verse. Ah ah ne biliyim işte öyle
Ben smd test yaptm elimdeki tek testti ya yanls yaptm kocam alms cop gibi olanindan bardaga sallamak gerekiyormus ben de oylesine gelmemesi lazm olmayan yere geldi , testim harab oldu ya 😑😑😑 damlatmali test almam.lazm o daha uygun bana , sen test yaparsan haber et umarm pozitif ckar hamile olursun amin amin))

Ben smd test yaptm elimdeki tek testti ya yanls yaptm kocam alms cop gibi olanindan bardaga sallamak gerekiyormus ben de oylesine gelmemesi lazm olmayan yere geldi , testim harab oldu ya 😑😑😑 damlatmali test almam.lazm o daha uygun bana , sen test yaparsan haber et umarm pozitif ckar hamile olursun amin amin))
Aminnnnn. İkimiz de inşallah. Ya üzüldüm valla ben de o testi kullanmayı bilmiyorum. O yüzden damlatmali alıyorum hep ama bu ay artık almicam test yapmam dedim. 2 yıldır olmayinca. Bugün yine deneyecek misin testi. İnşallah pozitof görürsün

Back