- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Kaç gün var adetin ize?benn bekliyorum
Benim de 5 gün kaldı ilk defa mı kullandınız soğun kürünü?10 gun kaldi ayin 23undeama son 2 aydir 5 gun gecikmelerim oluyo yine olurmu bilmiyorum
evet canim ilk defa kullandimBenim de 5 gün kaldı ilk defa mı kullandınız soğun kürünü?
Çok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamışevet canim ilk defa kullandimkullanirken bende akinti oldu cok sendede oldu mu?
tabiki orasi oyle ben ictigimin 3. gunu sari akintim cok oldu arastirdim iltihabi atiyomus vucudundan varsaÇok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamışgöğüs hassasiyeti var şuan biraz bakalım. Belki soğan suyundandur daha erken adetin geçmesi lazım karar vermek için
Evet olabilirtabiki orasi oyle ben ictigimin 3. gunu sari akintim cok oldu arastirdim iltihabi atiyomus vucudundan varsademekki bende vardi
Soğan kürü nasıl hazırlayacağız acaba anlatabilir misiniz ne zaman icicez ne kadar icicez yardım lutfenKizlar sogan kürunun cok faydasi var mutlaka deneyin
Ben adetin 7.günü başladım 15 gün eksiksiz yaptım ramazana denk geldiğim için iftardan önce ve sahurdan önce içtim aç karnına olması gerekiyor. 1.5 bardak su kaynayınca soğanı ikiye bölüp kabuğu ile atıp 5 dakika daha kaynatıp ılık olunca içiyoruz hepsi bu.Soğan kürü nasıl hazırlayacağız acaba anlatabilir misiniz ne zaman icicez ne kadar icicez yardım lutfen
Teşekkür ediyorum cevabınız için bu zamana kadar kadınsal bir hastaligim ağrım vs hiç olmadı bebek deneyenler de yararı oluyormuş yani istihap vs yok ise yine de içmekte fayda olur mu acabaBen adetin 7.günü başladım 15 gün eksiksiz yaptım ramazana denk geldiğim için iftardan önce ve sahurdan önce içtim aç karnına olması gerekiyor. 1.5 bardak su kaynayınca soğanı ikiye bölüp kabuğu ile atıp 5 dakika daha kaynatıp ılık olunca içiyoruz hepsi bu.
Siz ne için kullanmak istiyorsunuz?Teşekkür ediyorum cevabınız için bu zamana kadar kadınsal bir hastaligim ağrım vs hiç olmadı bebek deneyenler de yararı oluyormuş yani istihap vs yok ise yine de içmekte fayda olur mu acaba
Hamile kalmaya yardımcı olması için düşünüyorum sizce uygun mu ise yarar mı acabaSiz ne için kullanmak istiyorsunuz?
Ben bu ay yaptım yarın daha doğrusu bugün diyelim saat 12yi geçmiş 9 gün gecikmiş durumda adetim sabah test yapıcam çıkarsa yazıcam demiştim. size bilgi veririm.Hamile kalmaya yardımcı olması için düşünüyorum sizce uygun mu ise yarar mı acaba
Ayyy süper inşallah guzel sonucu duyarız . Kaç aydır deniyordunuz pekiBen bu ay yaptım yarın daha doğrusu bugün diyelim saat 12yi geçmiş 9 gün gecikmiş durumda adetim sabah test yapıcam çıkarsa yazıcam demiştim. size bilgi veririm.