Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hanımlar merhaba ben de bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum reglim in 7. Günündeyim ama korona dan dolayı tahlil veremedim hormonlar ne durumda bilgim yok. Duyduğuma göre bu kür prolaktin değerini yükseltiyormuş tahlil vermeden başlamam riskli olur mu? " pko hastasıyım

Çok fazla olmadı açıkcası ben fark etmedim demek ki olmamış göğüs hassasiyeti var şuan biraz bakalım. Belki soğan suyundandur daha erken adetin geçmesi lazım karar vermek için
tabiki orasi oyle ben ictigimin 3. gunu sari akintim cok oldu arastirdim iltihabi atiyomus vucudundan varsa demekki bende vardi

Merhaba hanımlar 43 yaşındayım 3 çocuğum var 8 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım geçen ay hayıt tohumu kullandım bugün regl oldum bu ay regl bitiminde soğan kürü deneyeceğim şimdiye kadar bir sağlık sorunum olmadı sanırım yaşımdan dolayı zorlaştı gebe kalmak soğan kürü de işe yaramazsa Dr gidip o ne derse onu yaparım artık Allah isteyen kimseyi aratmasın inşallah çok zormuş

Soğan kürü nasıl hazırlayacağız acaba anlatabilir misiniz ne zaman icicez ne kadar icicez yardım lutfen
Ben adetin 7.günü başladım 15 gün eksiksiz yaptım ramazana denk geldiğim için iftardan önce ve sahurdan önce içtim aç karnına olması gerekiyor. 1.5 bardak su kaynayınca soğanı ikiye bölüp kabuğu ile atıp 5 dakika daha kaynatıp ılık olunca içiyoruz hepsi bu.

Teşekkür ediyorum cevabınız için bu zamana kadar kadınsal bir hastaligim ağrım vs hiç olmadı bebek deneyenler de yararı oluyormuş yani istihap vs yok ise yine de içmekte fayda olur mu acaba

Ben bu ay yaptım yarın daha doğrusu bugün diyelim saat 12yi geçmiş 9 gün gecikmiş durumda adetim sabah test yapıcam çıkarsa yazıcam demiştim. size bilgi veririm.
Ayyy süper inşallah guzel sonucu duyarız . Kaç aydır deniyordunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…