Aslinda üç yil oldu ve hatırlamıyorum tam olarak fakat Saracoglundan okumuştum. Iki küçük sogani kabuklariyla yikayip 1 lt kadar suda güzelce kaynatip icine limonda damlatip sabah uyandigimda ac karnına bir su bardağı içiyordum, her defasinda taze kaynat ve kirmizi sogan iyiymiş. (Yaniltmak istemem 1 bardak diye hatirliyorum ama saracoglunu oku mutlaka)10 gün yaptım 1 hafta ara verip 1 hafta gibi de maydanozu ayni sekilde kaynatip sabah içiyordum . Fakat o ara korunun çünkü hamilelik durumu oluşursa düşüğe neden olur. Bir de birlikte olduğunuzda bi sure yataktan kalkmayın kürler bittikten sonra tabi. Çalışmalara başladığınızda
reglin 16. Gününde başlayın. Aslinda unuttumda ama yanlis hatırlamıyor isem o ara bayagi ugrastim. Simdi de hamile kalmamak icin çabalıyorum
19 kez hamile kalan babaanneme benzemeye başladım. Ama özellikle stres yapmayın cok rahat olun. Ne zaman olursa gibi düşünün. Ve olacağına inanın. Umarım problemsiz, isteyen herkesin tatlış bebişleri olur. En onemli sey stressiz olmak. Sanirim farketmiyor ama adet bitimi yada adete yakin sanırım farketmez.inanin hatırlamıyorum ama bence istediğiniz zaman. Fakat adet sonrasi olursa hamile kalma riskin olmamış olur. Ona çok dikkat edin