Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Oyle canim biz ugrasalim gerisi Allahtanyine yazmayi unutma bi gelisme olursa

Canım, günaydın.

Soğan kürü nasaıl yapılıyor bana da anlatır mısın.Ben geçen ay kürtaj oldum zorunlu. şimdi adetim mesela ynei adet oldum bitince bende başlayayım
Canım öncelikle geçmiş olsun.Bir tane soğanın kabuklarını soyuyorsun 1.5 su bardağı kaynayan suyun içine 4 e bölüp at. 5 6 dk kapağı kapalı küçük bir tencere de kaynat. Sonra soğumadan yavaş yavaş yudum yudum iç. Soğumadan iç. Rabbim şifa olsun diye duanı et. 15 gün sabah akşam iç. Ben sabahları aç karnıma içtim. Gecede uyumadan içtim. Allahım sana da nasip eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bu soğan kürü her ay mı yapılıyor İnternette 6 ayda 1 kere 15 gün yapın yazıyor bende dün öğrendim pcolu olduğumu

ayyy nasıl içiyorsunuz tadı çok kötüdür ya

Bu soğan kürünü kocasinda uygalayan varmi 5. Yilimizdayiz cocugumuz olmadi 5-6 ay once varikosel ameliyati oldu kocam.bugun iyilestimi diye yine ölçüme gitti ama hicbir ilerleme yok morelimiz çok bozuk bir çıkış kapısı arıyorum o yüzden sormak istedim Allahım yardım et yarabbim

Bende uygulamaya başlıycam soğan kürünü insallah şifa olur bebişlerimiz gelir

Arkadaşlar soğan kürü de çok faydalı evet ama kuru incir ve havuc daha faydalı ben onu yaptim once rabbimin izni sonra o kürün sayesinde hamile kaldim

Merhaba herkese, ben de 9 gün gecikmeli olarak adet oldum 7. günümden itibaren soğan kürüne başlayacağım bakalım ne kadar etkili olacak.

Arkadaşlar soğan kürü de çok faydalı evet ama kuru incir ve havuc daha faydalı ben onu yaptim once rabbimin izni sonra o kürün sayesinde hamile kaldim
Merhaba canm bende bu ay klomen kullandim ama olmadi adet oldum adetimin 2.gunu bugun bende sogan kurune baslicam adet bitince birde.bal tarcin corek otu macunu yapcam kuru incir ve havucu nasil tukettin acaba canm ?

Adetin bittigi ilk gün başlıyorsun sabah ac karnına
4 bardak su kaynatıyorsun illi once
Kaynayan suya 7. 8 adet kuru incir i ikiye bölüp
1 tane havucu dilimleyip kaynayan suya atıyorsun.
Tahmini 15 dakika kadar kaynattıktan sonra altını kapat dinlenmeye birak.
Aç karnına 1 hafta boyunca iciceksin bu süre boyunca iki günde bir ilişkiye girilecek ..
1 hafta kullandıktan sonra ara verilecek bu hafta boyunca da ilişkiye sık sık girilecek..
Daha sonra 1 hafta daha aynı şekilde kullanılacak sabah ac karnına ( gun arasında ac olunduğu zaman yapılan kür icilicek )

Tesekkur ederim canm

9 yil sonra tekrar hamimelik düşündük fakat arka arkaya iki düşük oldu. Cokta stres yapmıştım. Sonra Saracoglu'nun sogan kürü nü okudum ve uyguladım 1 yada 2 ay sonra hamile kaldim ve sağlıklı bir hamilelik oldu. Bende enfeksiyon cok oluyordu. Ondan sonra enfeksiyon falanda olmadi. Dogumumdan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım o kadar etkiliydi... zaten kadin yollari, vajinal enfeksiyon icin iyi bu kür. Tadi hic kötü degil. Yillar önce açılmış bir konu fakat yenilere faydalı olabilir.

Cok faydali oldunasil kullandiniz onuda yazarmisiniz adet bitincemi kunde kac defa lac gun falan. Bende ilgileniyorum bu konuyla

Cok faydali oldunasil kullandiniz onuda yazarmisiniz adet bitincemi kunde kac defa lac gun falan. Bende ilgileniyorum bu konuyla
Aslinda üç yil oldu ve hatırlamıyorum tam olarak fakat Saracoglundan okumuştum. Iki küçük sogani kabuklariyla yikayip 1 lt kadar suda güzelce kaynatip icine limonda damlatip sabah uyandigimda ac karnına bir su bardağı içiyordum, her defasinda taze kaynat ve kirmizi sogan iyiymiş. (Yaniltmak istemem 1 bardak diye hatirliyorum ama saracoglunu oku mutlaka)10 gün yaptım 1 hafta ara verip 1 hafta gibi de maydanozu ayni sekilde kaynatip sabah içiyordum . Fakat o ara korunun çünkü hamilelik durumu oluşursa düşüğe neden olur. Bir de birlikte olduğunuzda bi sure yataktan kalkmayın kürler bittikten sonra tabi. Çalışmalara başladığınızda reglin 16. Gününde başlayın. Aslinda unuttumda ama yanlis hatırlamıyor isem o ara bayagi ugrastim. Simdi de hamile kalmamak icin çabalıyorum 19 kez hamile kalan babaanneme benzemeye başladım. Ama özellikle stres yapmayın cok rahat olun. Ne zaman olursa gibi düşünün. Ve olacağına inanın. Umarım problemsiz, isteyen herkesin tatlış bebişleri olur. En onemli sey stressiz olmak. Sanirim farketmiyor ama adet bitimi yada adete yakin sanırım farketmez.inanin hatırlamıyorum ama bence istediğiniz zaman. Fakat adet sonrasi olursa hamile kalma riskin olmamış olur. Ona çok dikkat edin

Tesekurler

1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir. Böyleymiş simdi baktim ve evde kullandığımız soganmis. Kahverengi. Soganlar küçük ise 2 tane limonu kullanabilirsin ayrica ben kullandim

Arkadaşlar mrb ben her yolu deneyenlerden biri olarak sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Soğan kürü yaptıktan sonra düzenli adetlerim bozuldu. İlk ay 51 ikinci ay 40 gün adet görmedim. Doktor rahminiz sağlıklı herhangi bir sıkıntı veya kist gibi şeyler olmadığını söylüyorsa bu yola lütfen başvurmayın. Anladığım kadarıyla bu kür daha çok rahmi temizlemek için yapılıyor. Sizde bir sıkıntı yoksa eşiniz üzerinde yoğunlaşın. Ben bunu geç anladım. Ama çok şükür çok uzun sürmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…