Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah teşekkür ederim. Tabi bunun yanımda bolca dua etmek gerekir. Rabbim ol derse olur. Umudunuzu kaybetmeyin. Hep isteyin ve yalvarın. Ama soğan kürü çok iyi bir vesile. İçerken şifa olsun diye için
Hep şifa niyetine diyerek içtim ama zamanlamam çok kötü oldu maalesef hem uyguladığım ay hem sonrası işime yaramayacak zamanlara denk geldi. Belki birkaç ay sonra tekrar denerim

Canım hayırlı olsun bebeğin ben de aşılama yaptırdım 7,5-8,5 cm kist oluştu. Bu kürü nasıl yapmam gerekiyor. Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum

Kızlar aşılama yaptırdım. Bir buçuk hafta da kistim yokken 7,5-8,5 cm kocaman kistler oluşmuş çok ağrım oluyor. Bu soğan kürünü ne zaman yapmalıyım? Nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz?

Bence öyle düşünmeyin. Bende hiç hesaplamadan kullandım soğan kürünü. Adetlerim çok düzensizdi çünkü ve bir sonraki adetimi beklemedim. Hemen başladım soğan kürüne. Sonra havuç incir kürü yaptım ve yanı sıra Aslan pençesi içtim.
bence sabırlı olun, kürünüz bitince hala vücutta etkisini gösteriyor bence. Ben bittikten iki ay sonra hamile kaldım

Selam canım tebrik ederim. Benim adetim 3 bazen 4gün sürüyor. Polikistik over hastalığı çıktı. Tam olarak hangi gün başlamak gerek ? Tam olarak adetinin bittiğine emin olduğun gün mü başlıyorsun ? 15gün yapıldığını biliyorum. Peki yumurtlama hangi gün oluyor ? Hemen kür bittikten sonra mı

Bana kalırsa 7. Gün başlanmış 5. Gün başlanmış çok önemli değil. Adetin bittiği günün ertesi gün başla. Kanaman bitmiş olsun yani. Sonrası 15 gün sabah akşam iç. Özellikle pko lular için çok faydalı bir kür. Hani benim dermotoid kistim de var.Hamileyim ama hala duruyor. Doğumda sezeryan olcak mecbur. Bebekle birlkte oda alıncak.Hamilelikte pko lar yok oluyor zaten. Kafana takma. Sopan kürüne başla. Rabbim isteyen herkese de sizlere de tez vakitte evlat nasip etsin.

Canım yumurtlama ne zaman oluyor bilemem. Çünkü kişiden kişiye değişiyor. Eğer 28 günde bir oluyorsan adet bitiminden bir hafta sonra ki günün 3 aşağı 3 yukarı tarihlerinde olma olasılığı yüksek. Yine dediğim gibi ne zaman başladığın önemli değil adet bittiğinde başla ve 15 gün aç karnına sabah akşam iç. Pkolar temizlencek Allahın izniyle o ay yumurtlama döneminde sık sık ilişkiye girerseniz şans da artar. Bu ay olmazsa öbür ay devam et derim. Kısmet nasip ilk ay olmayabilir sen inan iç. En kötü pkoların küçülür. İnşallah güzel haberleri duyarız sizlerden

Teşekkür ederim inşallah canım

Kızlar ben de kullandım soğan kürünü ama adet olmama 1 hafta varken başladım yine de faydası olur diye düşündüm. 10 gün kullandım tabi bu sırada adet olmam lazımdı ama olmadım. Sonra eğer çocuk varsa diye kullanımı bıraktım çünkü çocuk varken kullanmak düşürüyormuş. Bıraktım ama hala adet olmadım bugün 6. Günüm olup adetimin bitmesi lazımdı ama başlamadı bile. Test henüz yapamadım. Sizce hamile olma ihtimalim mi fazla yoksa soğan kürünün dengemi bozmuş olması mı?

Sizin sonuc nedir size yazcaktim yanlis lldu

Canım, günaydın.

Soğan kürü nasaıl yapılıyor bana da anlatır mısın.Ben geçen ay kürtaj oldum zorunlu. şimdi adetim mesela ynei adet oldum bitince bende başlayayım

bana nasıl bir umut oldu bu forumda yazılanlar anlatamam. soğan kürü diye bir kür olduğunu buradan öğrendim ve araştırıdım. reflü hastasıyım ve çalışıyorum ama tok karnına içmeyi deneyeceğim reglime 3 gün var. 6 buçuk yıllık evliyim ve eşimde de bende de bir sorun görülmedi ancak hiç korunmamamıza rağmen anne baba olamadık. en son geçen hafta rutin kontrole farklı bir dr' a gittim ve bu saatten sonra size sadece tüp bebek önerebilirim dedi ben de allah biliyor ya tüp bebek tedavisi olmayı hiç istemiyorum. Eşim şeker hastası baya yüksek şekeri genelde 300 üzeri oluyor insülin kullanıyor ancak spermiogram yapıldığında hareketlilik ya da kalite konusunda bir sıkıntı olmadığı görüldü. reglim başlasın ben de başlayacağım soğan kürüne inşallah buraya "hamileyim" yazmayı da nasip eder Rabbim.

Insallah canim, umudini sakin kesme bizde 4 yili gecti istiyoruz ama nasip olmadi hala bende ovulasyyon priblemide var yumurtalarim glismiyodu falan sogan kuru uyguladigim ay ovulasyon oldu doktorum bile sasirmisti o ayi degerlendirdik fakat kimyasal gebelik oldu. Bahsettigim bundan 1 yil onceydi ama bidahada hamile kalamadim ilac falan kullandim ama bu ay reglim gecsin tekrar bende basliycam sogan kurunw

inşallah nasip olur bize de bebek sahibi olmak :) rahim filmine kadar her şeyi çekildim ne polikistik ne de yapışıklık hiçbir şey görülmedi. hayırlısı ile başlayalım bakalım bir de soğan kürüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…