yanlış uygulamışsınız sanırımkürü. adet bittikten 2 gün sonra başlayıp sabah akşam içince tahminen yumurtlama gününde yada 1-2 gün sonra kür bitiyor. toplam 15 gün yapılmalı.daha sperm yumurta döllenecekte daha rahme yerleşecek kız rahme yerleşmeden asla zararı olmaz. döllenen yumurta en erken yumurtlama gününden 7 gün sonra rahme yerleşiyor. korkmayın. bu ay adet olursan dediğim gibi yapMerhaba ben 9 gün oldu sopan kürü yapıyorum bugün hamile şamsım yüksek ilişkiye girdik devam etmeli miyim sizce
Hamile olabilirsinHepinize merhaba... Ben soğan kürünü miyom ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendiğim için uygulamak istedim. Ramazan ayında adet bitiminde başladım. Ramazan olması ve bende şeker düşmesi olduğu için günde 1 kere ve 13 gün içebildim. Adetleri çok düzenidir 1 gün bile şaşmayan adetim 1 hafta öne geldi. Kürü uygularken ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu. Soğan kürü sonrası erken olan adetimin diğerlerinden farkı çok koyu renkli değildi sanki kanama. Diğer adete 10 gün kala ikinci soğan kürü ne başladım 3 gün günde 1 sefer içebildim. Çünkü kasık ve bacaklarım çok ağrıdı korktum bıraktım. Bu ay ara ara sürekli bi lekelenmelerde oldu. Bugün regl günüm daha olmadım.. Aynı süreçten geçen arkadaşlara bilgi olsun sizdende bilgi alabilmek adına yazdım... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Günde kaç kez ıcıyosunuz ne sıklıklacanım soğan kürüne reglinin 15 günü başlanılıyo diye biliyorum ben....
ayy acaba bendemi yapsam yarın 19 günüm amaCADIARZU
Kızlar ben bu ay hem soğan kürü yaptım adetın ilk gunu başladım 12 gun ıctım bır de yumurtlama zamanı süt buharı bir kere yaptım adete 4 gun kala bthcg 80 cıktı inşallah saglıkla ilerlerGünde kaç kez ıcıyosunuz ne sıklıkla
Ne kadar zaman olmadı canım ? Ben bi kürtaj yaşadım sonra beş aydır tekrar olmadı iki buçuk yıldır deniyorum. Bu ay içtim soğanı bende pcoyum adetlerim düzenli otuz günde bir.kilomda yok.yumurtlamamda oluyor kilo vereli dört yıldır ama genetik olarak hâla etki ediyor galiba. İnşallah soğan suyu vesile olur.Ben de pcosluyum, soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. Aynı zamanda inofolic combi kullanmıştım hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama bence denemeye değer. Reflüm vardı rahat içtim içimi zor değil ve midemde rahatsızlık yapmadı.
İnofoliği üç yıldır kullanıyorum biraz etkisi vardır ama asıl soğan suyu sebep olmuştur diye düşünüyprumBen de pcosluyum, soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. Aynı zamanda inofolic combi kullanmıştım hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama bence denemeye değer. Reflüm vardı rahat içtim içimi zor değil ve midemde rahatsızlık yapmadı.