Ben 2 çocuk sahibiyim şimdi ise üçüncüyü istiyoruz. Ben de de polikistik over var, 4 ay denedik olmadı ben de adetimin 8. günü soğan kürüne başladım şuan 12. günümdeyim. Bakalim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gelişmeleri yazıcam inşallah
Merhaba arkadaşım bana da yardımcı olabilir misin?yanlış uygulamışsınız sanırımkürü. adet bittikten 2 gün sonra başlayıp sabah akşam içince tahminen yumurtlama gününde yada 1-2 gün sonra kür bitiyor. toplam 15 gün yapılmalı.daha sperm yumurta döllenecekte daha rahme yerleşecek kız rahme yerleşmeden asla zararı olmaz. döllenen yumurta en erken yumurtlama gününden 7 gün sonra rahme yerleşiyor. korkmayın. bu ay adet olursan dediğim gibi yap
Canım bebeğin sağlıcakla gelsinEvet kronik enfeksiyonum vardi igne ilac fitil hic biri fayda etmiyordu surekli tekrarliyordu ve gebeligi engelliyordu. Bu ay ilk kez soğan kuru denedim ve şok oldum Allahin hikmeti iste.. hamileyim kanda ve normal testte cikti
Canım bebeğin sağlıcakla gelsinsoğan kürünü kaç gün uyguladın acaba?
Teşekkür ederim cevabın için. Ben 15 gün uygularsam yumurtlama dönemi hatta birkaç gün sonrasına da denk geliyor. O zaman bebeğin tutunmasinda sıkıntı olmaz mıAmin sagolasin Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah❤
Adet bitiminin 2. günü başladım tam 15 gün sabah akşam aç karnına uyguladım. (5. gün banyo yaptım 7.gün başladım)
15 gün mutlaka yapılmalı etkisini 1 haftadan sonra gösteriyor zaten
soğan kürü bittikten sonrada 3 gün tatlı kaşığı elma sirkesi içip bol su içtim ve banyoda o bölgeyi az elma sirkesiyle + bol suyla yıkadım
Ilk defa o ay bende enfeksiyon çıkmadı..
Teşekkür ederim cevabın için. Ben 15 gün uygularsam yumurtlama dönemi hatta birkaç gün sonrasına da denk geliyor. O zaman bebeğin tutunmasinda sıkıntı olmaz mı
Anladım canım biraz soru işaretleri ile devam ediyorum bakalım üçüncü gündeyim şifa niyetine Rabbim deyip içiyorum... Allah'ım benim de yüzümü güldürsün inşAllah. Allah razı olsun duan için sağlıcakla gelsin bebeğin güzel ahlaklı güzel yüzlü olsun inşAllah ♥Bende aynısını düşünüyordum yaparken ama o ay hamile kaldım
Hiç bişey olmaz kür içeriyi temizliyor iyice tutunmasını kolaylaşıtırıyor aksine
Benden sonra kuzenim de denedi o da o ay hamile kaldi :)
Insallah sende güzel haberi en kısa zamanda alırsın ❤
Merhaba nasıl kullandığını yazarmısın sana zahmet ayrıntılı bende 4 yıllık evliyim ve tüp bebek denedik hamile kaldım fakat kalp atışı duymadık kürtaj oldum
Bir buçuk su bardağı sıcak suya bir orta boy soğanın kahve kabuğunu soyup dörde bölüp atıyorsunuz. Kapağı kapalı şekilde beş dk kaynatın bir bardağa süzün. ılıktan bir tık sıcak olacak şekilde için.Merhaba Ben bugün başlayacağım gercektennise yarıyor mu ben de çok istiyorum hamile kalmayı adet düzensizliğin ve 4 cm yumurtalik kıstım var nasıl denediniz
MİDE RAHATSIZLIĞI OLANLAR YEMEKTEN 1 SAAT SONRA İÇSİN. ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ, ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR BUNA İKNA OLMALI. BUNLAR SADECE FİİLİ DUA HÜKMÜNE GEÇER İNŞALLAH. KULLANMAKTA FAYDA VAR, İLTİHAP SÖKÜCÜDÜR.NASIL KULLANILIR DİYE SORMUŞSUN ÖNCEKİ SAYFADA, TIPKI ANLATTIĞIN GİBİ KULLANDIM HAMİLE KALMADIM, ZATEN AMAÇ KİST İLTİHAP VS VARSA TEMİZLENMESİDİR.Bir buçuk su bardağı sıcak suya bir orta boy soğanın kahve kabuğunu soyup dörde bölüp atıyorsunuz. Kapağı kapalı şekilde beş dk kaynatın bir bardağa süzün. ılıktan bir tık sıcak olacak şekilde için.
15 gün boyunca günde iki defa mide boşken her defasında taze hazırlanıp yapılacak.
Adet bitiminden ıkı gün sonra başlayabilirsiniz Rabbim şifa versin
Myom ve mide rahatsızlığı olanlar yapmamalı
Amenna her şey Allah'tanMİDE RAHATSIZLIĞI OLANLAR YEMEKTEN 1 SAAT SONRA İÇSİN. ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ, ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR BUNA İKNA OLMALI. BUNLAR SADECE FİİLİ DUA HÜKMÜNE GEÇER İNŞALLAH. KULLANMAKTA FAYDA VAR, İLTİHAP SÖKÜCÜDÜR.NASIL KULLANILIR DİYE SORMUŞSUN ÖNCEKİ SAYFADA, TIPKI ANLATTIĞIN GİBİ KULLANDIM HAMİLE KALMADIM, ZATEN AMAÇ KİST İLTİHAP VS VARSA TEMİZLENMESİDİR.
Benım 10.gun ınsallah kalrmyanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
ADET TARİHİN NE ZAMAN?Amenna her şey Allah'tanuyguladım bitti hayırlısı olsun inşAllah...
Oldum bitti bileeeeADET TARİHİN NE ZAMAN?
Hayırlı olsuuun en yakın zamanda kese ve kalp atışını da duyarsınız İnşallah, darısı başımızaArkadaşlar 7 cm e yakın dermotoid kistim ve polikistik overlarım var. Geçen ay doktora gittiğimde öğrendim. Tabi çok üzüldüm. Araştırdım bu formu buldum. Soğan kürü ne başladım. Adetin 7.günü başladım 15 gün sabah akşam içtim. Eğer hamile kalırsam yazacağım diye söz verdim ve dün hamile olduğumu öğrendim. Henüz kese gözükmedi. Heycanla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Denemeye değer
İnşallah teşekkür ederim. Tabi bunun yanımda bolca dua etmek gerekir. Rabbim ol derse olur. Umudunuzu kaybetmeyin. Hep isteyin ve yalvarın. Ama soğan kürü çok iyi bir vesile. İçerken şifa olsun diye içinHayırlı olsuuun en yakın zamanda kese ve kalp atışını da duyarsınız İnşallah, darısı başımıza