canım ben 3. günündeyim.normalde bitki çayı falan içemem ben.burnumu tutup içiyorum.tık yok bakalım ne olacak...
canım bu adeti düzenli olanlar için çok kolay ama benim gibi düzensiz olanlar ne zaman içecek zamanını geçirmek istemiyorumda
merhaba kızlar,
bende ikinciyi istiyorum ama bi senedir olmadı. daha önce 2dış gebelik geçirdim. miyomum da var.
yarın olmam lazım iki gündür kahverengi lekeler geliyo. sökemedi bi türlü.
eğer olursam, bu kürü deniycem bende.. o da olmazsa 2 ay sonra tüp bebek çalışmaları başlıycak.
kızlar saraçoğluna mail atmıştım.soğan kürünün uygulanmasıyla ilgili..cevap gelmiş ne zaman uygulayacagına dair tereddütte olan arkadaşlar için maili yayınlamak istedim.umarım hepimize şifa olur ve bebişlerimize kavuşuruz.ben bittiği gibi incir kürü uygulayacagım.Bana gelen mail:
(SOĞAN KÜRÜNÜZÜ UYGULAYABİLİRSİNİZ.İLK ETAPTA ADET BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRA 15 GÜN UYGULAYINIZ VE ARDINDAN HERAY ADET BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRA 10AR GÜN 4 AY BOYUNCA UYGULANMALIDIR.ADET GÖREMİYORSANIZ HER AYIN 1'İ İLE 10'U ARASINDA 10 GÜN UYGULAYABİLİRSİNİZ.EGER SONUÇ ALINDIYSA VE BEBEK İSTENİYORSA 21 GÜN İNCİR KÜRÜ UYGULAYABİLİRSİNİZ.NOT:BU KÜRLERİ DOKTORUNUZUN VERMİŞ OLDUĞU İLAÇLARLA BERABER UYGULAYABİLİRSİNİZ YARDIMCI VE DESTEKLETİCİDİR.DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN İNTERNET SİTEMİZ Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU ADRESİMİZDEKİ İLETİŞİM NUMARALARIMIZDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ....)
kızlar saraçoğluna mail atmıştım.soğan kürünün uygulanmasıyla ilgili..cevap gelmiş ne zaman uygulayacagına dair tereddütte olan arkadaşlar için maili yayınlamak istedim.umarım hepimize şifa olur ve bebişlerimize kavuşuruz.ben bittiği gibi incir kürü uygulayacagım.Bana gelen mail:
(SOĞAN KÜRÜNÜZÜ UYGULAYABİLİRSİNİZ.İLK ETAPTA ADET BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRA 15 GÜN UYGULAYINIZ VE ARDINDAN HERAY ADET BİTİMİNDEN 10 GÜN SONRA 10AR GÜN 4 AY BOYUNCA UYGULANMALIDIR.ADET GÖREMİYORSANIZ HER AYIN 1'İ İLE 10'U ARASINDA 10 GÜN UYGULAYABİLİRSİNİZ.EGER SONUÇ ALINDIYSA VE BEBEK İSTENİYORSA 21 GÜN İNCİR KÜRÜ UYGULAYABİLİRSİNİZ.NOT:BU KÜRLERİ DOKTORUNUZUN VERMİŞ OLDUĞU İLAÇLARLA BERABER UYGULAYABİLİRSİNİZ YARDIMCI VE DESTEKLETİCİDİR.DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN İNTERNET SİTEMİZ Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU ADRESİMİZDEKİ İLETİŞİM NUMARALARIMIZDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ....)
canım cidden düşünüyordum ne zaman 2. küre başlayacağım ve ne kadar kullanacağım diye ben 3 ay biliyordum burda 4 ay diyor bunuda öğrenmiş oldum çok teşekkür canım...
canım cidden düşünüyordum ne zaman 2. küre başlayacağım ve ne kadar kullanacağım diye ben 3 ay biliyordum burda 4 ay diyor bunuda öğrenmiş oldum çok teşekkür canım...
Ben de bu kürü uygulayacağım ama adetimin bitmesini bekliyorum. Kızlaaaaaaar hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz!!!
Kızlar bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor ki, sadece pko sorunu olanlara mı faydalı, tüpleri kapalı olanlara mı? Ben hamileliği kolaylaştırıyor diye yapacağım ama doğal bir yöntem herahangi bir zararı olmaz de mi? Çok kafam karıştı. Dr.lar ayrı telden çalıyor zaten. Bir kez bana durumn kötü dedi dr., diğeri sen çok normalsin, eşinin değerleri düşük dedi. Yolumu şaşırdım!!!Allah'ım ne zor imtihanmış. Üç yıl önce bir arkadaşım bir gecelik bir ilişkiden hamile kalıp bebeğini aldırmıştı. Ben sonradan öğrendim. Başka bir arkadaşım şimdi evli olduğu eşinden nişanlıyken bebek aldırmış, evlilik tarihimize daha çok var diye, bir daha hamile kalamam derken normal yolla ikiz bebekleri oldu. Ben de düşünüyorum, biz bu kadar isterken olmamasında elbet bir hikmet vardır ama bizimle beraber evlenen tüm arkadaşlarımızın bebekleri oldu. İsyan etmiyorum ama çok çoook zor bir imtihan.Rabbim ne olur sana yalvarıyorum, burada tanıştığım tüm kader arkadaşlarıma, içlerinde bize de meleklerimizi nasip et. Yoruldum, yorulduk...:-(
canım gerçekten zor bir durum rabbim hepimize güç versin. dün burada birileri yazmıştı 18 yaşında bir genç kız erkek arkadaşından hamile kalmış erkek arkadaşıda bebeği duyunca buna sırt çevirmiş kız ortada kalmış şimdi ne yapıcam diye üzülüp duruyordu bir yanda böyle olaylar var biryanda bizim gibi arayıpta bulamayanlar var ne diyebiliriz ki takdiri ilahi...
canım ben ikinci kürü adete 10 gün kala 5 ya da 7 gün diye biliyordum (birinci kürümü yaptım 15 gün)
ama kendisi adetten 10 gün sonra demiş bu gün benim tam adettenten sonraki 10.günüm ne yapayım şimdi ben yanlış yanlış uygularsam bir de... :18:
canım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın
sonra da diğer aylar adete 10 gün kala yine 7-8 gün içiliyor
mesela buradaki yorumlarda ikinci kür için adete 10 gün kala başlanır deniyor...
kimse beni ciddiye almamış
kimse beni ciddiye almamış
canım ben maili soğan kürüne başlamadan atmıştım.cevap gelmeyince bende arkadaşların dediğini yaptım ve adet bittikten yedi gün sonra başladım.bugün 5.günüm.maile cevap geç geldi gelincede paylaşmak istedim.2. küre adet bittikten on gün sonra başlanacak diye mailde yazıyor.bende herkes gibi 2.adetten 10 gün önce diye biliyordum ama maile cevap gelince yanlış yaptığımızı düşündüm ve yayınladım.bence başla sen 10 gün yap.bu arada adet dönemi başlayıp gebe kalanlarda var.sen şifa olacagına inanıyorsan bence bir-iki günün önemi yok.