Kızlar bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor ki, sadece pko sorunu olanlara mı faydalı, tüpleri kapalı olanlara mı? Ben hamileliği kolaylaştırıyor diye yapacağım ama doğal bir yöntem herahangi bir zararı olmaz de mi? Çok kafam karıştı. Dr.lar ayrı telden çalıyor zaten. Bir kez bana durumn kötü dedi dr., diğeri sen çok normalsin, eşinin değerleri düşük dedi. Yolumu şaşırdım!!!Allah'ım ne zor imtihanmış. Üç yıl önce bir arkadaşım bir gecelik bir ilişkiden hamile kalıp bebeğini aldırmıştı. Ben sonradan öğrendim. Başka bir arkadaşım şimdi evli olduğu eşinden nişanlıyken bebek aldırmış, evlilik tarihimize daha çok var diye, bir daha hamile kalamam derken normal yolla ikiz bebekleri oldu. Ben de düşünüyorum, biz bu kadar isterken olmamasında elbet bir hikmet vardır ama bizimle beraber evlenen tüm arkadaşlarımızın bebekleri oldu. İsyan etmiyorum ama çok çoook zor bir imtihan.Rabbim ne olur sana yalvarıyorum, burada tanıştığım tüm kader arkadaşlarıma, içlerinde bize de meleklerimizi nasip et. Yoruldum, yorulduk...:-(