Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedacım benimde 2 nisan inş olur diorum dua ediyorum.kürün bittimi senin.herhangi bi değişiklik varmı sende
inş cnm ama bizi haberdar et
canım ben saraçoğlunun sitesinden aldım tarifi ve orda kendisi adet bittikten sonraki 7.günü başlayın diyo zaten ilk ay 15 gün içip bırakınca adet zamanı geliyo ve bidahaki aya da yumurtalıklar gebeliğe hazırlanıyo...
ya son zamanlarda pek sonuç alan yok soğandan kızlar olurmu dersiniz????
ben bu ay soğan kürü yaptım ve beklemedeyim. BAT 21 mart. inşallah güzel haberler veririm
merhaba bende pko hastasıyım ve soğan kürünü yapıyorum 13. günümdeyim herhangi bir akıntım ve karın ağrısı olmadı sadece biraz belim ağırdı ben şunu sormak istiyorum soğan kürü ili pko gerçekten düzeliyormu ve tabi hamile kalınabiliyormu ?
benimde hiç akıntım vs olmadı yaptığım ilk ay düzenli olarak hastalandım bidahaki aya da hamile kamışım:)darısı size inşallah...aminnn
Selam,soğan kürü ile hamile kalan çok kişi var ,umarım sen de hayırlı haberler alısrsın
benimde hiç akıntım vs olmadı yaptığım ilk ay düzenli olarak hastalandım bidahaki aya da hamile kamışım:)darısı size inşallah...aminnn
soğan kürü kullananlar hu huuuuuuu nerelerdesiniz.
nasıl gidiyor kür uygulamanız. kimseden çıt çıkmıyor :)))))))
benim bugün 10. günüm 5 gün sonra kürüm sona eriyor
merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ya bu soğan kürü çok iğrenç nasıl içiyorsunuz bi kere deneyim dedim mide bulantısından öldüm bende bu kürü uygulamayı istiyorum ama mide bulantısından içemiyorum siz nasıl içiyorsunuz
canım ben 3. günündeyim.normalde bitki çayı falan içemem ben.burnumu tutup içiyorum.tık yok bakalım ne olacak...
mrb arkadaşlar, ben 3 aydır soğan kürü kullanıyorum, 2 ay düzenli adet oldum, en son 9 şubatta adet olmustum, şimdiye olmam gerekti ama halen olmadım, cuma günü gebelik testi yaptım negatif çıktı :S ve halen adet belirtisi yok, soğan kullanıp da böyle bi problem yaşayanlarınız var mı?
ben 15 gün içtim öyle burnumu tutup ta içmedim açıkcası:)) ne için içtiğinizi aklınıza getirirseniz daha kolay olur içmeniz şifa niyetine diyelim adet düzensizliği olan biriyim soğan suyu içtiğim onuncu günde hasta oldum garip olansa (çok özür dileyerek yazıyorum) koyu neredeyse siyaha yakın bir renkte adet oldum böyle olan var mı acaba içinizde?????
içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim 2.küre ne zaman başlamam gerekiyor bilgi verebilir misin???
canım ben de 2. küre başlayanlardan olacağım bu haftasonu başlıyorum.
bildiğim ikinci adete 10 gün kala 5 ya da 7 gün yapıldığı, ben 5 gün yapacağım adetime 10 gün varken...
ilk haftami doldurdum sogan kurunde henuz adet zamani gelmedi ama senin dedigin gibi seyler okumustum kimisinde kürü uygularken iltihap idrarda akiyomus kimisinde adette cikiyormus normal olabilir yani canim
canım bu adeti düzenli olanlar için çok kolay ama benim gibi düzensiz olanlar ne zaman içecek zamanını geçirmek istemiyorumda