Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bugün soğan küründe benim ilk günümdü, bu soğan benim midemi bir kazındırdı, bir kazındırdı, evde yemedik şey bırakmadım, bir ev kaldı, bir de koçiş, o kadar söyleyim yaniBir de bu soğan kürü kilo verdiriyormuş ama sakın ben almayayım. Ben de gastirit var inşallah azdırmaz...Acaba gastiritim olduğu için mi böyle midem kanıyor ki...

canim midede gastrik varsa kullanmamalisin doktorun sitesinde ole diyodu

cnmm benimde midemde ulser var hemdde cokkk uzun suredir ama bu kur mideme dokunmadi bence birakma pesini ic derim ben faydasi var cunku
kolay gelsinnnnnnnn bebiss versinn :)))

cnmm benimde midemde ulser var hemdde cokkk uzun suredir ama bu kur mideme dokunmadi bence birakma pesini ic derim ben faydasi var cunku
kolay gelsinnnnnnnn bebiss versinn :)))

Amin, cümlemize versin Rabbim inşallah. Ben de devam etmeyi düşünüyorum, bugün sabah da içtim, daha iyiyim. Canım sen ne gibi faydalarını gördün?

Kızlar ben dayanamadım, adetimin 7. günü soğan kürüne başladım. Vallahi acı macı içiyorum. Günü konusunda farklı görüşler var ama ben başladım bakalım, hayırlısı.

benim adetim 6 gün sürer 7 gün bekleyemeden 5. gün başladım ben ama 12-13 gün içtim tam 15 günü tamamlayamadım.

selam canm benim adetime 10gün varken 1.20 çıkmıştı hamileymişim kesin negatifler sıfırlı değerlerde oluyo senin olabilirde olmayabilirde yani dikkat et yinede...
evet canım oalbilirde olmayabilirde arada kaldım :))

kızlar adet günüm bugündü daha adet olmadım. test yapmaya da korkuyorum benim için dua edin lütfen.inşallah hamileyimdir.....

inşallah adet olmazsın canım inşallah

canım inş değerlerin artar da bebişin seninledir ....[/QUOTE
çok istiyorum Allah bilir tabi onun takdiri sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun

Sağol canım, çok düşüncelisin. Rabbim hepimize şifa versin, sen bu kürü uyguluyor musun, senin durumun nedir?

bende uyguluyorum 12.gunumdeyim henuz birinci kürüm insallah sifa olur 8aylik evliyim hic korunmadik hala beklemedeyiz Rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah ..

bende uyguluyorum 12.gunumdeyim henuz birinci kürüm insallah sifa olur 8aylik evliyim hic korunmadik hala beklemedeyiz Rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah ..

Ne güzel canım, kürün sonuna gelmişsin, Allah şifa versin. Eşine de aynı zamanda keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin. Hadi bakalım hayırlısı...

Ne güzel canım, kürün sonuna gelmişsin, Allah şifa versin. Eşine de aynı zamanda keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin. Hadi bakalım hayırlısı...

keçiboynuzunu bizde uyguladık canım 1 ay uyguladık, hazırlayıp içirdim eşime, ama keçiboynuzunu tükettik bulunduğumuz yer ilçe ve artık kalmadı diyorlaer

bir ay yeter inş bize hem şu mevsimler zamanı değilmiş dedi ya satıcı bulsam alacaktım onu dinleyen kim

İnşallah devamını bulursun canım. Satıcı bana sallamış gibi geldi biraz, kuru bir gıda sonuçta, keçiboynuzunun mevsimi mi olurmuş))

Kııızzlaaarr.. herkese merhabalar bugün doktora gittim ve ultrason çekildim sonuuuççç süper pko larım neredeyse tamamen temizlenmiş çok şaşırdım bir iki tane ufak kalmış. bu kürün bu kadar etkili olması çok ilginç herkes burada anlatıyordu ama insan kendi yaşamadan anlıyamıyor. ilk kürde bukadar iyi sonuç ve sadece soğan suyu içerek. bence bu kür allahın bir mücizesi.

Süper canım, çook sevindim. Hadi bakalım bir de bebek müjdesi bekliyoruz, hem senden hem hepimizden

Kızlar bugün kürde 2. günüm, yani toplamda 4 kez içtim. Gastiriti olan bir insanım, daha önce belirtmiştim ama Rabbim'den şifa dileyerek, yan etki görmeyeceğimi umut ederek içiyorum. Bu arada gastriti olanlar bilir, mide bulanmaya çok müsaittir. Bu sebeple içer içmez yarım çay kaşığı balı atıveriyorum, oooh sonra kür baldan tatlı oluyor, meleğimi umut ederek. Bir de burada bir arkadaş belirtmişti, şimdi kim hatırlayamadım, o arkadaşımızın da söylediği gibi10-15 dakikaya da yemeğimi yiyorum, çok geciktirmemeye çalışıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım, Rabbim şifasını da cümlemize verir inşallah!!!

Son düzenleme:

canım çok sevindim geçmiş olsun
küre devam o zaman :))))))))))

canım çok sevindim geçmiş olsun
küre devam o zaman :))))))))))

evet canım kesinlikle küre devam zaten ben sonuçları burada paylaşıyorum ki soğan kürü yapan kişilere moral olsun. hepimiz birimiz, birimiz hepimiz içinn yiihhuuuvvv :)))

canım bu süper bir haberdi umarım bebişlerimizi kucagımıza almaya da vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…