işte budur aradığım şey
çookk teşekkür ediyorum canımmmm bu gün adetten sonraki 10. günüm başlıyorum o halde 2. kürüme
Kııızzllaaarrr :) benim bugün soğan kürüm bitti çok şükür. ilk kürümdü ve 15 gün yaptım yarın sabah ultrason çektircem bakalım pko larım hala oradamılar tamamen temizlendimi yoksa iyice büyüdülermi ne alamdeler çok merakediyorum neyseki yarın allahın izniyle öğrenicem. durumu akşama size yazıcam. inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :)
Söz ettiğin beta-hcg değil mi cnm? Ya belki adetten sonra o değere ulaşması gerekiyordur, henüz adet olmamışsın. Hamiş misin??? Ay süper, artı bir olacak, hadi bakalım cnm inşallah!!!kızlar adetime 2 gün var
ben bugün kan test yaptırdım 4,5 çıktı
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
kızlar adet günüm bugündü daha adet olmadım. test yapmaya da korkuyorumbenim için dua edin lütfen.inşallah hamileyimdir.....
Kızlar bir anda bizim forum hareketlendi, çok sevindirici!!Hadi Sedacım, senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah cnm...
Kızlar bu soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor ki, sadece pko sorunu olanlara mı faydalı, tüpleri kapalı olanlara mı? Ben hamileliği kolaylaştırıyor diye yapacağım ama doğal bir yöntem herahangi bir zararı olmaz de mi? Çok kafam karıştı. Dr.lar ayrı telden çalıyor zaten. Bir kez bana durumn kötü dedi dr., diğeri sen çok normalsin, eşinin değerleri düşük dedi. Yolumu şaşırdım!!!Allah'ım ne zor imtihanmış. Üç yıl önce bir arkadaşım bir gecelik bir ilişkiden hamile kalıp bebeğini aldırmıştı. Ben sonradan öğrendim. Başka bir arkadaşım şimdi evli olduğu eşinden nişanlıyken bebek aldırmış, evlilik tarihimize daha çok var diye, bir daha hamile kalamam derken normal yolla ikiz bebekleri oldu. Ben de düşünüyorum, biz bu kadar isterken olmamasında elbet bir hikmet vardır ama bizimle beraber evlenen tüm arkadaşlarımızın bebekleri oldu. İsyan etmiyorum ama çok çoook zor bir imtihan.Rabbim ne olur sana yalvarıyorum, burada tanıştığım tüm kader arkadaşlarıma, içlerinde bize de meleklerimizi nasip et. Yoruldum, yorulduk...:-(
gerçekten öyle eğer bebişlerimiz olursa adlarını sağan cücüğü koyalımm
Kııızzllaaarrr :) benim bugün soğan kürüm bitti çok şükür. ilk kürümdü ve 15 gün yaptım yarın sabah ultrason çektircem bakalım pko larım hala oradamılar tamamen temizlendimi yoksa iyice büyüdülermi ne alamdeler çok merakediyorum neyseki yarın allahın izniyle öğrenicem. durumu akşama size yazıcam. inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :)
gerçekten öyle eğer bebişlerimiz olursa adlarını sağan cücüğü koyalımm
evet canım.insan var bunun da bir hikmeti diyor ama içinden bir yer de hep neden ben değil diye soruyor işte.