Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

işte budur aradığım şey

çookk teşekkür ediyorum canımmmm bu gün adetten sonraki 10. günüm başlıyorum o halde 2. kürüme

hadi canım başla benimde bugün bitti 10 gün sonra 2. küre başlayacağım hayırlı haberler duyarız inşallah en yakın zamanda
bende düzensizlik oldugu için civanperçemide içmeye başladım onun yanında soğan suyu şerbet gibi geldi bana:)

ya arkadaslar ben sogan kürünü tok karnına içiyorum bir sorun olurmu öglen aksam içiyorum ama tok karnına yani yemek yedikten 2 3 saat sonra içiyorum ne yapiyim bir türlü dengeliyemedim insallah şifa olur

Kııızzllaaarrr :) benim bugün soğan kürüm bitti çok şükür. ilk kürümdü ve 15 gün yaptım yarın sabah ultrason çektircem bakalım pko larım hala oradamılar tamamen temizlendimi yoksa iyice büyüdülermi ne alamdeler çok merakediyorum neyseki yarın allahın izniyle öğrenicem. durumu akşama size yazıcam. inşallah hayırlı sonuçlar çıkar :)

Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, hadi müjdeli müjdeli, bol şifalanmış haberler bekliyoruz

kızlar adetime 2 gün var
ben bugün kan test yaptırdım 4,5 çıktı
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı

kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı
Söz ettiğin beta-hcg değil mi cnm? Ya belki adetten sonra o değere ulaşması gerekiyordur, henüz adet olmamışsın. Hamiş misin??? Ay süper, artı bir olacak, hadi bakalım cnm inşallah!!!

Kızlar ben dayanamadım, adetimin 7. günü soğan kürüne başladım. Vallahi acı macı içiyorum. Günü konusunda farklı görüşler var ama ben başladım bakalım, hayırlısı.

kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı

selam canm benim adetime 10gün varken 1.20 çıkmıştı hamileymişim kesin negatifler sıfırlı değerlerde oluyo senin olabilirde olmayabilirde yani dikkat et yinede...

kızlar adet günüm bugündü daha adet olmadım. test yapmaya da korkuyorum benim için dua edin lütfen.inşallah hamileyimdir.....

kızlar adetime 2 gün var
5 in üstünde olmalıymış
offfffff kafam karıştı

canım belli olmaz bi adetin geçsin tekrarlarsın testi. belki yükselir. inşallah hamilesindir.Allahım isteyen herkese nasip etsin

kızlar adet günüm bugündü daha adet olmadım. test yapmaya da korkuyorum benim için dua edin lütfen.inşallah hamileyimdir.....

Kızlar bir anda bizim forum hareketlendi, çok sevindirici!! Hadi Sedacım, senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah cnm...

Herkese merhaba...bende sizler gibi cucuyunu bekleyenlerdenim, hemde bu ay 9cu ayim..onceleri pko baslangici vardi dediler ama hormonlar ve adetim duzenliydi hep, kiloluda deyilim, strese bagli biseydi bence..simdi yok dedi doktor tabi tedavi olmusdum..sonra klomen, catlama ignesi olmadi ama...bu ay sogan kurunu 2ci ay uyguladim, adet oldukdan sonrada 5gun klomen icdim, vallaha tabike gidecem..stress yapiyorum simdide. acaba yumurtala buyuyecekmi diye..eyer buyurse insallah bu ay 2tane catlama ignesini kullanmak istiyorum..ama sorum var, bu catlama ignesinin birini vurub bir gun sonra doktora gidecem bakalam catlamismi diye, eyer catlamadiysa ikinciyi ne zaman vurayim ???

evet canım.insan var bunun da bir hikmeti diyor ama içinden bir yer de hep neden ben değil diye soruyor işte.

gerçekten öyle eğer bebişlerimiz olursa adlarını sağan cücüğü koyalımm

düşünsenize kızlar allah nasip ederse birgün bebişlerimizi kucagımıza alacagız ve yavrum türlü türlü tedavi gördük ama sen gelemedin son olarak soğan cücüğü olarak dünyaya geldin diyecegiz:)

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım. yaz bizeeeee

evet canım.insan var bunun da bir hikmeti diyor ama içinden bir yer de hep neden ben değil diye soruyor işte.

Evet malesef canım insan bazen mücadeleyi bırakacak gibi oluyor, sorguluyor. Zahmetle elde edilen herşey kıymetlidir, inşallah bizim kıymetlilerimiz de gelir ve Rabbim bize bu ızdıraplı günleri unutturur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…