Pko var bende hiç bir zaman düzenli adet olmadım soğan küründen sonra olduğum adet tarihini baz aldım bi dahaki ayda aynı tarihte olurum diye düzenlendiğini söylüyorlardı. Henüz adet belirtileride yok teste negatif :) keşke hamilelik olsaydı baya ümitlenmiştim ama bilemiyorumYani hamilelik olabilir mi ?
SiZin soğan küründen sonra iki ayda aynı zamanlar da mı oldu adetinizMerhaba bende 15 gün soğan kürü yaptım 27 aralıkta adet oldum bu ay 29 oldu hala tık yok bugün test yaptım negatif çıktı
Merhaba canım bende herşey aynı bildiğin gibi.hamilelik yok.dun hsg cekildi.boyle işteHanımlar merhabalar nasılsınız napıyorsunuz
Teşekkür ederim abla iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bende.. hsg çeken insanlar hamile kalırlarmış darısı başınaMerhaba canım bende herşey aynı bildiğin gibi.hamilelik yok.dun hsg cekildi.boyle işte
Sende durumlar nasil güzel kizin nasil
Amin canım 6. Gün tamamlamaya çalışacağım inşallah
Canım ben Adet zamanı yaptım on gün anca içtim kısmet olmadı tam yapmak bu ay adet olursam yeniden yapacağımMerhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Canım iyiyim sen nasılsın napyon.. kızımla uğraşıyorum hep ya uyku düzeni yok beni çok yoruyor
Ayyy olsun maşallah sağ Salim kavustunnn bebegine onun kokusu mis gibidir uykuya gerek kalmaz isim neydi bebisinCanım iyiyim sen nasılsın napyon.. kızımla uğraşıyorum hep ya uyku düzeni yok beni çok yoruyor
Amin canım ya inşallah.oh güzel kizini oo kokla yerimeTeşekkür ederim abla iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bende.. hsg çeken insanlar hamile kalırlarmış darısı başına
Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Gamze canım .. sen naptın hiçAyyy olsun maşallah sağ Salim kavustunnn bebegine onun kokusu mis gibidir uykuya gerek kalmaz isim neydi bebisin
Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllahBen bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Senin kızın nasılAmin canım ya inşallah.oh güzel kizini oo kokla yerime
Cabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyimBen bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Ben tüp Bebek denedim yumurta toplandı bekleyisteyim canım.. buarada ismidr çok güzelGamze canım .. sen naptın hiç
Allah sana da nasip etsin.. ellerinden öper teyzesiBen tüp Bebek denedim yumurta toplandı bekleyisteyim canım.. buarada ismidr çok güzel
Ay bende onu yumoos yanaklarindan öperimAllah sana da nasip etsin.. ellerinden öper teyzesi
Seninde hayırlı haberlerini alırız inşAllahAy bende onu yumoos yanaklarindan öperim