Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah
Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi

Çok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.
Amin inşAllah canım.. oyy şimdi ne tatlı okuyor herşeyi soruyor :-)

Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi
Ya hayırlısını iste bakarsın bu ay belki bir sürpriz olur..

Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?

Selam kızlar. Bende dün başladım soğan kürüne. Adetim pazartesi bitti 2 gün sonra başlamıs oldum. Bazı yerlerde 7. Gün bazı yerlerde adet bittikten sonra 7.gün başlıcaz diyor ama ben 7. Gün başladım bakalım hayırlısı ❤

Amin canım inşaallah. Bu arada folik asitle beraber soğan kürü kullanan varmı acaba ?
Pazartesi günü doktor bana folikasit verdi ama soğan kürüne başlamayı planladığım için başlamadım kürü bitirince başlıyım diyorum.

Folik değerin düşük mü çıktı?
Benim doktorum folik kullanma dedi.. hiç gerek yok dedi hatta "benim annem folik mi kullanmış" dedi :)
Ben 5-6 ay önce başka bir yerde kan değerlerimi ölçtürmüştüm folik değerim normaldi. Doktorum da öyle deyince kullanmayı bıraktım

Folik değerin düşük mü çıktı?
Benim doktorum folik kullanma dedi.. hiç gerek yok dedi hatta "benim annem folik mi kullanmış" dedi :)
Ben 5-6 ay önce başka bir yerde kan değerlerimi ölçtürmüştüm folik değerim normaldi. Doktorum da öyle deyince kullanmayı bıraktım
Hayır değerime bakmadan verdi. Bende folik asit kullanan arkadaşlarıma annelerimiz folik asit mi kullanmıs bi doğururken derdim Onalrda şimdilerde gebelik içinde gebeliltede yardımcı vs diyolardı hep.

Merhaba arkadaşlar bende adetim bitince soğan kürü kullandım 15 gün yarın adet günüm bakalım adet olacak mıyım 2,5 senedir uğraşıyorum sebepsiz yere olmuyo artık çok yoruldum :KK43:

Adetim gecikti 3 gün soğan küründen dolayı ama test yapmaya korkuyorum sadece bel ağrısı var ara ara geliyo o da ara ara kaşık ağrısı geliyo adet ağrısı gibi de bilemedim ya benim gibi olan var mı soğan kürü yapıp adeti gecikenler ama göğüs ağrısı yok mesela bende böyle olan var mı

Adetim gecikti 3 gün soğan küründen dolayı ama test yapmaya korkuyorum sadece bel ağrısı var ara ara geliyo o da ara ara kaşık ağrısı geliyo adet ağrısı gibi de bilemedim ya benim gibi olan var mı soğan kürü yapıp adeti gecikenler ama göğüs ağrısı yok mesela bende böyle olan var mı
Hemen bi test alın yaptırın bence 3 gün gecikmiş çünkü

Cuma gününe kadar bekleyebilirsen bekliycem bakalım hiç cesaretim yok gitmeye bakalım soğan suyu işe yaramış mı Cuma belli olacak

Merhaba canım gebe kalabildin mi?
hayır canım kalamadım çünkü 2 tüpümde kapalıymıs HSG cekimi yapıldı cumartesi günü birini açtılar diğeri hala kapalı. gebe kalamama sebebim böylece anlaşılmış oldu. Arkadaşlar boşuna 12 ay beklemeyin doktorunuz istemese bile siz ısrar edin tüm tahlillerinizi yaptırın.Ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım aylarca kapalı tüplerle gebe kalmaya çalışmışım.:sinirli:

X