- 10 Temmuz 2018
- 33
- 18
- 33
CANIM HER ZMN GİREMİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN KUSURA BAKMA HSG DEN SONRA DOKTOR 1 AY KORUNUN DEDİ Mİ ?Ben hsg de cektirdim bişey çıkmadi ama olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM HER ZMN GİREMİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN KUSURA BAKMA HSG DEN SONRA DOKTOR 1 AY KORUNUN DEDİ Mİ ?Ben hsg de cektirdim bişey çıkmadi ama olmadı
Yok Bir ay falan korun demedi hatta ilk 3 ay çok önemli düzenli olarak gün aşırı iliski onermisti . Bazı doktorlar da bir ay korun diyor radyasyon sebebiyle sanırımCANIM HER ZMN GİREMİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN KUSURA BAKMA HSG DEN SONRA DOKTOR 1 AY KORUNUN DEDİ Mİ ?
bende 25 ocakta hsg çektircem doktor bu ay gebelik düşünme korun dedi 1 ay boşuna gitmiş olucak napsam bilmiyorumYok Bir ay falan korun demedi hatta ilk 3 ay çok önemli düzenli olarak gün aşırı iliski onermisti . Bazı doktorlar da bir ay korun diyor radyasyon sebebiyle sanırım
Doktordan doktora fark ediyor benim eski doktorum alternatif tıp inanmıyorum demisti doçentti... Suanki inanıyor ve uygulamami istedi ve profesör..bende 25 ocakta hsg çektircem doktor bu ay gebelik düşünme korun dedi 1 ay boşuna gitmiş olucak napsam bilmiyorum
Bende dün akşam başladım kist oluşmuş bende iyi gelirmi acabaMerhaba kızlar ! Soğan kürü deneyen var mı ?
Bende sün başladım canım bilmiyorum ama iyi gelir inşallah bende bebek düşünüyorum sen pekiBende dün akşam başladım kist oluşmuş bende iyi gelirmi acaba
Bende bebek düşünüyorum aslında ben geçen ay kılomen diye bir ilaç var doktor verdi onu içtim bana yaramadı yumurtlarım çatlamayıp Kis oluşmuş yumurtalarımda bir sorun yoktu spiral taktırmıştım 6.7 yıl kaldı 7.aydır çıkartalı yumurtalarım tembelleşmişBende sün başladım canım bilmiyorum ama iyi gelir inşallah bende bebek düşünüyorum sen peki
Benim henüz bebeğim yok geçen sene hamile kaldım sekiz aylık bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar düşünüyorum o yüzden deniyorum bugÜn 2.günümBende bebek düşünüyorum aslında ben geçen ay kılomen diye bir ilaç var doktor verdi onu içtim bana yaramadı yumurtlarım çatlamayıp Kis oluşmuş yumurtalarımda bir sorun yoktu spiral taktırmıştım 6.7 yıl kaldı 7.aydır çıkartalı yumurtalarım tembelleşmiş
Allah tez zamanda nasip eder sana sağlıklı bir bebek benim 3.kızım 1.oğlum var en küçüğüm 9.yaşında 36.yaşındayım 5.iyi düşünüyorumBenim henüz bebeğim yok geçen sene hamile kaldım sekiz aylık bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar düşünüyorum o yüzden deniyorum bugÜn 2.günüm
Maşallh :)Allah tez zamanda nasip eder sana sağlıklı bir bebek benim 3.kızım 1.oğlum var en küçüğüm 9.yaşında 36.yaşındayım 5.iyi düşünüyorum
merabe canımMerhaba kızlar ! Soğan kürü deneyen var mı ?
Anladım canım hayırlısı bakalımmerabe canım
ben denedim geçen ay ama hamile kalamadım sadece erken adet oldum 28 günde bir olan adetim 25. gün geldi ben bir faydasını görmedim ama bu yolla hamile kalan arkadaşlar var
merhaba canım doğan kürüne devam ediyormusun ben 3 gün içebildim bıraktım midemi bulandırıyorduBenim henüz bebeğim yok geçen sene hamile kaldım sekiz aylık bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar düşünüyorum o yüzden deniyorum bugÜn 2.günüm
Evet canım 5 günüm bitti bütün altıncı günüm olcak günde iki kere içiyorum devam yani :)merhaba canım doğan kürüne devam ediyormusun ben 3 gün içebildim bıraktım midemi bulandırıyordu
İnşallah sana şifa olurEvet canım 5 günüm bitti bütün altıncı günüm olcak günde iki kere içiyorum devam yani :)
Amin canım 6. Gün tamamlamaya çalışacağım inşallahİnşallah sana şifa olur
Merhaba bende 15 gün soğan kürü yaptım 27 aralıkta adet oldum bu ay 29 oldu hala tık yok bugün test yaptım negatif çıktıCanım ben 15 gün yaptım ve 2. ayımda hamile kaldım çok şükür Eğer kist vs başka problemin yoksa 15 gün tek kür yeterli oluyor
Yani hamilelik olabilir mi ?Merhaba bende 15 gün soğan kürü yaptım 27 aralıkta adet oldum bu ay 29 oldu hala tık yok bugün test yaptım negatif çıktı