Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende sün başladım canım bilmiyorum ama iyi gelir inşallah bende bebek düşünüyorum sen peki
Bende bebek düşünüyorum aslında ben geçen ay kılomen diye bir ilaç var doktor verdi onu içtim bana yaramadı yumurtlarım çatlamayıp Kis oluşmuş yumurtalarımda bir sorun yoktu spiral taktırmıştım 6.7 yıl kaldı 7.aydır çıkartalı yumurtalarım tembelleşmiş

Bende bebek düşünüyorum aslında ben geçen ay kılomen diye bir ilaç var doktor verdi onu içtim bana yaramadı yumurtlarım çatlamayıp Kis oluşmuş yumurtalarımda bir sorun yoktu spiral taktırmıştım 6.7 yıl kaldı 7.aydır çıkartalı yumurtalarım tembelleşmiş
Benim henüz bebeğim yok geçen sene hamile kaldım sekiz aylık bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar düşünüyorum o yüzden deniyorum bugÜn 2.günüm

Benim henüz bebeğim yok geçen sene hamile kaldım sekiz aylık bebeğim karnımda öldü şimdi tekrar düşünüyorum o yüzden deniyorum bugÜn 2.günüm
Allah tez zamanda nasip eder sana sağlıklı bir bebek benim 3.kızım 1.oğlum var en küçüğüm 9.yaşında 36.yaşındayım 5.iyi düşünüyorum

Canım ben 15 gün yaptım ve 2. ayımda hamile kaldım çok şükür :dua: Eğer kist vs başka problemin yoksa 15 gün tek kür yeterli oluyor
Merhaba bende 15 gün soğan kürü yaptım 27 aralıkta adet oldum bu ay 29 oldu hala tık yok bugün test yaptım negatif çıktı

Yani hamilelik olabilir mi ?
Pko var bende hiç bir zaman düzenli adet olmadım soğan küründen sonra olduğum adet tarihini baz aldım bi dahaki ayda aynı tarihte olurum diye düzenlendiğini söylüyorlardı. Henüz adet belirtileride yok teste negatif :) keşke hamilelik olsaydı baya ümitlenmiştim ama bilemiyorum

Merhaba canım bende herşey aynı bildiğin gibi.hamilelik yok.dun hsg cekildi.boyle işte
Sende durumlar nasil güzel kizin nasil
Teşekkür ederim abla iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bende.. hsg çeken insanlar hamile kalırlarmış darısı başına

Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Canım ben Adet zamanı yaptım on gün anca içtim kısmet olmadı tam yapmak bu ay adet olursam yeniden yapacağım

Merhaba kızlar yumurta çatlama sorunu olanlar bunu mutlaka denesin adetin 10 cu günü günde 1veya 2 tane havuç yiyin yumurta çatlamasına çok yardımcı oluyor

Back