Çok geçmiş olsun.bende geçen ay çekindim hsg .16 aydır korunuyoruz ama hala hamile kalamadım.hsg temiz cıkti tüplerim acikmis.hsg çekinenler hemen hamile kalıyormuş o yüzden bu aydan umutluydum ama bugün adet oldumhayır canım kalamadım çünkü 2 tüpümde kapalıymıs HSG cekimi yapıldı cumartesi günü birini açtılar diğeri hala kapalı. gebe kalamama sebebim böylece anlaşılmış oldu. Arkadaşlar boşuna 12 ay beklemeyin doktorunuz istemese bile siz ısrar edin tüm tahlillerinizi yaptırın.Ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım aylarca kapalı tüplerle gebe kalmaya çalışmışım.
Inşallah hemen hamile kalırsın.bazen nedeni buymuş demekki diye düşünmek bile insanı çok rahatlatiyorhayır canım kalamadım çünkü 2 tüpümde kapalıymıs HSG cekimi yapıldı cumartesi günü birini açtılar diğeri hala kapalı. gebe kalamama sebebim böylece anlaşılmış oldu. Arkadaşlar boşuna 12 ay beklemeyin doktorunuz istemese bile siz ısrar edin tüm tahlillerinizi yaptırın.Ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım aylarca kapalı tüplerle gebe kalmaya çalışmışım.
inşallah bende kalırım ama ben ilaç tedavisine başladım bu ay koruncaz çok ilaç kullandığım için tek tüpümün hala kapalı olması beni çok üzüyor 2 tüpü açık olanlara göre şansım düşüyor. Senin başka sorunun var mı canım ? sebebsiz mi?Çok geçmiş olsun.bende geçen ay çekindim hsg .16 aydır korunuyoruz ama hala hamile kalamadım.hsg temiz cıkti tüplerim acikmis.hsg çekinenler hemen hamile kalıyormuş o yüzden bu aydan umutluydum ama bugün adet oldum
Olmadı maalesef adet oldumHemen bi test alın yaptırın bence 3 gün gecikmiş çünkü
Olmadı maalesef adet oldum
Kac senelik evkisinkzKızlar Ankara da önerebileceğiniz psikolok var mı ben psikolojik olarak düşünüyorum artık hamile kalamama sebebimi başka sebep yok çünkü bir psikoloktan destek almaya karar verdim bildiğiniz bu konuda yardımcı olabilecek bi psikolok tanıdığınız vs var mı yardımcı olur musunuz
Eşime de ben soğan suyu içerken keçi boynuzu özü yedirmiştim canım eşimde bi problem yok sonucu iyi dedi doktornasip kismet bi dahaki aya insaAllahh 2.ay kalanlar 3 ay.kalanlar da var bu ay bence eşine keciboynuzu kürü uygula sende sogan suyu iç
2,5 yıl oldu evleneli ilk günden beri istedik bebek ama nasip olmadı üç kere aşılama yaptırdım tutmadı sebepsiz o canımı çok sıkıyo doktorlar direk aşılama ya yönlendiriyo beniKac senelik evkisinkz
2,5 yıl oldu evleneli ilk günden beri istedik bebek ama nasip olmadı üç kere aşılama yaptırdım tutmadı sebepsiz o canımı çok sıkıyo doktorlar direk aşılama ya yönlendiriyo beni
yapıyor canım benimde erken gelmişti soğan kürü yaptığım zaman
Sizin idrar yolu enfeksiyonunuz mu vardıHamileymişim ondan öyle olmuş sok oldum bende :)
Sizin idrar yolu enfeksiyonunuz mu vardı
Nasıl bildiniz bunu