- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Ahhh ahh insallahSeninde hayırlı haberlerini alırız inşAllah
Amin inşAllah umutsuz olmaAhhh ahh insallah
Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayiHsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah
Çok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.Senin kızın nasıl
Sorma canım ya darısı bizlere inşallah.insallah tüp bebek hemen tutar canım ne kadar süre beklemen gerekiyor.ilerleyis nasıl.olacakCabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyim
Amin inşAllah canım.. oyy şimdi ne tatlı okuyor herşeyi soruyorÇok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.
Ya hayırlısını iste bakarsın bu ay belki bir sürpriz olur..Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi
İki ay dinlenecek canım sonra allah'nasip ederse tâbi ilaç vericek kist için Küçükçekmece bakalım bende heyecanlı bekleyiş teyimSorma canım ya darısı bizlere inşallah.insallah tüp bebek hemen tutar canım ne kadar süre beklemen gerekiyor.ilerleyis nasıl.olacak
Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Selam kızlar. Bende dün başladım soğan kürüne. Adetim pazartesi bitti 2 gün sonra başlamıs oldum. Bazı yerlerde 7. Gün bazı yerlerde adet bittikten sonra 7.gün başlıcaz diyor ama ben 7. Gün başladım bakalım hayırlısı ❤
Amin canım inşaallah. Bu arada folik asitle beraber soğan kürü kullanan varmı acaba ?Bende 7.gün başladım inşallah şifa olur
Amin canım inşaallah. Bu arada folik asitle beraber soğan kürü kullanan varmı acaba ?
Pazartesi günü doktor bana folikasit verdi ama soğan kürüne başlamayı planladığım için başlamadım kürü bitirince başlıyım diyorum.
Hayır değerime bakmadan verdi. Bende folik asit kullanan arkadaşlarıma annelerimiz folik asit mi kullanmıs bi doğururken derdim Onalrda şimdilerde gebelik içinde gebeliltede yardımcı vs diyolardı hep.Folik değerin düşük mü çıktı?
Benim doktorum folik kullanma dedi.. hiç gerek yok dedi hatta "benim annem folik mi kullanmış" dedi :)
Ben 5-6 ay önce başka bir yerde kan değerlerimi ölçtürmüştüm folik değerim normaldi. Doktorum da öyle deyince kullanmayı bıraktım
Merhaba canım gebe kalabildin mi?ERKEN GELMİŞ DEMİ ADETTİN. SOĞAN KÜRÜNDEN DOLAYI MI YOKSA ADET DÖNGÜN MÜ KISA?
Hemen bi test alın yaptırın bence 3 gün gecikmiş çünküAdetim gecikti 3 gün soğan küründen dolayı ama test yapmaya korkuyorum sadece bel ağrısı var ara ara geliyo o da ara ara kaşık ağrısı geliyo adet ağrısı gibi de bilemedim ya benim gibi olan var mı soğan kürü yapıp adeti gecikenler ama göğüs ağrısı yok mesela bende böyle olan var mı
hayır canım kalamadım çünkü 2 tüpümde kapalıymıs HSG cekimi yapıldı cumartesi günü birini açtılar diğeri hala kapalı. gebe kalamama sebebim böylece anlaşılmış oldu. Arkadaşlar boşuna 12 ay beklemeyin doktorunuz istemese bile siz ısrar edin tüm tahlillerinizi yaptırın.Ben bu zmana kadar beklediğim için çok pişmanım aylarca kapalı tüplerle gebe kalmaya çalışmışım.Merhaba canım gebe kalabildin mi?