Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

6 gun varsa biraz bkle istersen olsa bile cikmayadabilir.her zaman erken cikmaz bosuna hayal kirikligina ugrama istersen.
Normal takvime gire 6 gün var ama yumurtlamayı erken hissettim ve üzerinde 8 gün falan gecti lekelenme falan oldu yumurtlamaya göre cuma günü olmam lazım

Yumurtam erken catladigi icin adetin ikinci gunu basladim tam 13 gun sonra gordum ovulasyonda piki.bidahada yapmadim ne olur ne olmaz die .sogan ictigim icinde yumurtlama herzamankinden 4 gun sonra oldu bu arada
Bende 24 gunde adet olırum bende adetın ikinci yada bırıncı gunu baslayıp 10. Gun yumurtlama gunum ozaman bırakasım var

Nasılson cnm sende gelısmeler varmı
Merhaba canım.malesef yine regl oldum.reglinin 1.gününde doktora gittim.ustelik bu kez dr yi degistirdim.hormon tahlillerimin sonucun icin bugün aradim doktoru herşey normal dedi ama polisktikle uyumlusun zaten cuma gel demistim geldiğinde konuşuruz dedi.muaynedede sukur kistlerim vardı zararsız ve irili ufakliyfi ama onlar geçmiş dedi ona çok sevindim.ve yumurta takibiyle bu ay doğal hamil e kalmayı deneyelim bende yumurtayı izlemiş olurum büyüyor mu çatlıyor mu yoksa sönüyormu ona gore de hamil e kalmazsan önümüzdeki ay problem olan ne varsa tedavinederiz dedi.bende durumlar bundan ibaret şuan 3.gundeyin reglinin.10.günde doktor kontrolün var.sende durumlar nasil varmi bi gelişme canim

Test yaptınız mı merak ettim.gobeginize olan barkalar için değil ama lekelenmeler bende hamilelik olabilir algısı yarattı.
IMG_20181005_222941.jpg buna görede öyle görünüyor canım yarın kanda baktircan

Merhaba canım.malesef yine regl oldum.reglinin 1.gününde doktora gittim.ustelik bu kez dr yi degistirdim.hormon tahlillerimin sonucun icin bugün aradim doktoru herşey normal dedi ama polisktikle uyumlusun zaten cuma gel demistim geldiğinde konuşuruz dedi.muaynedede sukur kistlerim vardı zararsız ve irili ufakliyfi ama onlar geçmiş dedi ona çok sevindim.ve yumurta takibiyle bu ay doğal hamil e kalmayı deneyelim bende yumurtayı izlemiş olurum büyüyor mu çatlıyor mu yoksa sönüyormu ona gore de hamil e kalmazsan önümüzdeki ay problem olan ne varsa tedavinederiz dedi.bende durumlar bundan ibaret şuan 3.gundeyin reglinin.10.günde doktor kontrolün var.sende durumlar nasil varmi bi gelişme canim
Doktor u alkıslıyorum ne güzel konusmus. Ben doktor a yumurta takibi yapsak olırmı dedım bana her ay duzenlı adet oluyosan g yumurtluyondur dedı. Bende adetımı bekliyorum adet olunca farklı hastane farklı doktor denıcem bakalım herşey ı sıfırdan yaptırtacam

Hanımlar merhaba
Ben yakında Doğum yapcam Doğum yaptıktan sonra soğan kürünü yapmayı düşünüyorum acaba bebeğe etkisi olur mu emzirdiğim için ona yan etkisi olur diye korkuyorum sizce napmalıyım

Doktor u alkıslıyorum ne güzel konusmus. Ben doktor a yumurta takibi yapsak olırmı dedım bana her ay duzenlı adet oluyosan g yumurtluyondur dedı. Bende adetımı bekliyorum adet olunca farklı hastane farklı doktor denıcem bakalım herşey ı sıfırdan yaptırtacam
Kesinlikle doktoru değiştir derim canim gerek kalmaz inşallah ama olurda regl olursan değiştir derim.cunku bende 11 aydır aynı dr ye gidiyorum.hep gerek yok dedi yumurta takibine.bu yeni gittiğim dr yede arkadaş gitmis çok ısrar etti diye gittim bende memnun kaldım şuan icin. Inşallah hemen hamile kalırız bizde Green girls Green girls

Hanımlar merhaba
Ben yakında Doğum yapcam Doğum yaptıktan sonra soğan kürünü yapmayı düşünüyorum acaba bebeğe etkisi olur mu emzirdiğim için ona yan etkisi olur diye korkuyorum sizce napmalıyım
Hayırdır canım.neden yapmak istiyorsun doğumdan hemen sonra.benim biilgim yok malesef emzirmeye etkii varmi

X