Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende ıyım kızlar memleketteydım dun geldım hastayım bu ay güzel degerlendıtmeye calısacaz bakalım. Incır kırunu memlekete gıttım ıcın yarım bırakmıstım bu ay devam bakalım nasıp kısmet.@samsungelini bıze cok dua et
Inşallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bu ay geçsin bakalım.incir kurunu bende deneyebilirim canım.

Hanımlar sarı akıntı neden olur bilgisi olan mı? kokusuz şeffaf-sarı karışık akıntı (adete 2 gün kala oldu)

Merhaba arkadaşlar ben pkoluyum 11 aylık evliyim denemelerime rağmen bir bebiş haberi alamadık gerçi birkaç ayda bir adet olduğum için yumurtlama sürecini takip edemiyorum millet nasıl anlıyor onu da anlamıyorum ben mi cahilim :) soğan kürüne dün başladım ama sadece öğlenleri içiyorum çünkü reflü ve ülser var bende korkumdan bir kere içebiliyorum faydasını görür müyüm Benim gibi mide sorunu olup iki kez içen var mı inşallah hepimizin kucağında birer miniş olur :)

merhaba arkadaşlar
bende düzensiz adet görenlerdenim. 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var. ilk hamileliğim içinde 6 ay bekledim düzenleyici hormon kullandım banamısın demedi. son çare soğan suyu yaptım bir de 41 gün meryem suresi okudum. Dedim artık herşey Allahtan. Nasipse olur. Kafam rahatladığı için mi bilemem o ay hamile kaldım. Soğan kürüne inanıyorum anlıycağınız. Şimdi ikinci kürümü yapıyorum. Gelişmeleri yazarım. Hepimizin Allah yardımcısı olsun :)

X