- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az ve bıkac damlalı kahverengi ıse yerlesme kanamasıda olabilirAdetten önce kısa süreli lekelenme yaşadım ama devamı gelmedi cnm bazı arkadaşlar geciktirebilir dedi ondan sormak istedim.
Pembeydi cnm oğlumdada pembe gelmişti yerleşme kanamasıAz ve bıkac damlalı kahverengi ıse yerlesme kanamasıda olabilir
Pembeydi cnm oğlumdada pembe gelmişti yerleşme kanaması
İnş Rabbim hepimize nasip eder cnmGönlünce olsun cnm ıns hamılesındır
Soğan kuru akıntıyı fazlalastiriyor canim ama inşalla H adet olmazsın hamilesindirBu ay bende 10 gün soğan kürünü yaptım. Ovulasyon akıntım olmadı ama adetime 4 gün kala acayip su gibi akıntım oldu. Adet öncesi kuru olurum. Soğan küründen mi oldu akıntı anlayamadım
Bence hamile olma ihtimalin yüksek canım bi test yaptır bence.son gebeliğim de benimde öyle olmustuAdetten önce kısa süreli lekelenme yaşadım ama devamı gelmedi cnm bazı arkadaşlar geciktirebilir dedi ondan sormak istedim.
Inşallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bu ay geçsin bakalım.incir kurunu bende deneyebilirim canım.Bende ıyım kızlar memleketteydım dun geldım hastayım bu ay güzel degerlendıtmeye calısacaz bakalım. Incır kırunu memlekete gıttım ıcın yarım bırakmıstım bu ay devam bakalım nasıp kısmet.@samsungelini bıze cok dua et
inşallah canım vardır vakti zamanı elbetSoğan kuru akıntıyı fazlalastiriyor canim ama inşalla H adet olmazsın hamilesindir
İnş olmuştur cnm test yaptım sabah ikinci çizgi belli belirsiz çıktı 2 defa yaptım ikiside öyleydiBence hamile olma ihtimalin yüksek canım bi test yaptır bence.son gebeliğim de benimde öyle olmustu
Inşallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bu ay geçsin bakalım.incir kurunu bende deneyebilirim canım.[/QUOTEhayırslısı cnm
Canım çok sevindim hayırlısı olsunİnş olmuştur cnm test yaptım sabah ikinci çizgi belli belirsiz çıktı 2 defa yaptım ikiside öyleydi
İnş pozitiftir haftaiçi doktora gideceğim inş :)Canım çok sevindim hayırlısı olsun