Bence hamile olma ihtimalin yüksek canım bi test yaptır bence.son gebeliğim de benimde öyle olmustuAdetten önce kısa süreli lekelenme yaşadım ama devamı gelmedi cnm bazı arkadaşlar geciktirebilir dedi ondan sormak istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamile olma ihtimalin yüksek canım bi test yaptır bence.son gebeliğim de benimde öyle olmustuAdetten önce kısa süreli lekelenme yaşadım ama devamı gelmedi cnm bazı arkadaşlar geciktirebilir dedi ondan sormak istedim.
Inşallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bu ay geçsin bakalım.incir kurunu bende deneyebilirim canım.Bende ıyım kızlar memleketteydım dun geldım hastayım bu ay güzel degerlendıtmeye calısacaz bakalım. Incır kırunu memlekete gıttım ıcın yarım bırakmıstım bu ay devam bakalım nasıp kısmet.@samsungelini bıze cok dua et
inşallah canım vardır vakti zamanı elbetSoğan kuru akıntıyı fazlalastiriyor canim ama inşalla H adet olmazsın hamilesindir
İnş olmuştur cnm test yaptım sabah ikinci çizgi belli belirsiz çıktı 2 defa yaptım ikiside öyleydiBence hamile olma ihtimalin yüksek canım bi test yaptır bence.son gebeliğim de benimde öyle olmustu
Inşallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bu ay geçsin bakalım.incir kurunu bende deneyebilirim canım.[/QUOTEhayırslısı cnm
Canım çok sevindim hayırlısı olsunİnş olmuştur cnm test yaptım sabah ikinci çizgi belli belirsiz çıktı 2 defa yaptım ikiside öyleydi
İnş pozitiftir haftaiçi doktora gideceğim inş :)Canım çok sevindim hayırlısı olsun![]()
Amin inşallah.tez zamanda ikinci bebeginize de kavuşursunuz insallahmerhaba arkadaşlar
bende düzensiz adet görenlerdenim. 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum var. ilk hamileliğim içinde 6 ay bekledim düzenleyici hormon kullandım banamısın demedi. son çare soğan suyu yaptım bir de 41 gün meryem suresi okudum. Dedim artık herşey Allahtan. Nasipse olur. Kafam rahatladığı için mi bilemem o ay hamile kaldım. Soğan kürüne inanıyorum anlıycağınız. Şimdi ikinci kürümü yapıyorum. Gelişmeleri yazarım. Hepimizin Allah yardımcısı olsun :)
Benim de gastiritim var ama günde 2 kere içmiştim ama sukur ki mideme dokunmamıştıMerhaba arkadaşlar ben pkoluyum 11 aylık evliyim denemelerime rağmen bir bebiş haberi alamadık gerçi birkaç ayda bir adet olduğum için yumurtlama sürecini takip edemiyorum millet nasıl anlıyor onu da anlamıyorum ben mi cahilim :) soğan kürüne dün başladım ama sadece öğlenleri içiyorum çünkü reflü ve ülser var bende korkumdan bir kere içebiliyorum faydasını görür müyüm Benim gibi mide sorunu olup iki kez içen var mı inşallah hepimizin kucağında birer miniş olur :)
Dr ye gittin mi güzel haberler vardır umarım canimİnş pozitiftir haftaiçi doktora gideceğim inş :)
Yok gidemedim cnm benim doktorumdan yakın zamana randevu alamıyorum gidip alabilirsem testi tekrarlayacağımDr ye gittin mi güzel haberler vardır umarım canim
Soğan kürünü yaptım klomen kullandım o ay kaldım canımMerhaba canım ben seni diğer konudan tanıyorum :) bana hikayeni anlatır mısın klomenle kaçıncı ay gebe kaldın