Adetin bitsin 2gun sonra basla 15 gun sabah akşam iç 2 bardak suyu kaynat sogani 4 böl kaynayan suya at 5 dakika kaynatp ılık ic cnmDoktor kontrolünden sonra başlayayım mı bi zararı olur mu acaba
Tebrik ederim darısı bizlere inşallahkizlar ben 10 gun flan kullanip birakmistm. onceki msjlarda da yazdim. ovulasyon akintim baya olmustu benim. ve adetime 4 gun kala test yaptim. silik cikti. kan verdim. btahcg 322 cikti. demem o ki ihmal etmeyin kullanin sogan kürünü. RABBIM CC isteyen herkese nasip etsin
İdare etmeye çalışıyom cnm.tam yopiğe girdim sana yazacaktm ne durumdasın diye.sen benden önce yazmışsın.nasıl gidiyo.ben bugün 9+1oldum.rabbim size de versin de bu bulantıları kusmaları siz de yaşayın.benmki sadece bi hamile duası
Allah razı olsun canım amin inşallah. Bayram sebebiyle memleketteydik.kemdi evimizde olmayinca cok değerlendiremedik ama yinede umut var azda olsa.bu ay kalmazsam dr değiştirip sürekli takip yaptırabileceğim bir dr ye gideceğim.senin adına çok sevindim canim o bulantılar bile ayrı guzel rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinİdare etmeye çalışıyom cnm.tam yopiğe girdim sana yazacaktm ne durumdasın diye.sen benden önce yazmışsın.nasıl gidiyo.ben bugün 9+1oldum.rabbim size de versin de bu bulantıları kusmaları siz de yaşayın.benmki sadece bi hamile duası
Bende ıyım kızlar memleketteydım dun geldım hastayım bu ay güzel degerlendıtmeye calısacaz bakalım. Incır kırunu memlekete gıttım ıcın yarım bırakmıstım bu ay devam bakalım nasıp kısmet.@samsungelini bıze cok dua et
Soğan kürü erken getirir ama geciktirmez diye biliyorum canımHanımlar soğan kürü adeti geciktirir mi acaba? Ben bu ay yaptım 2 gün oldu gelmedi
Soğan kürü erken getirir ama geciktirmez diye biliyorum canım
Yerleşme olmasın o lekelenme canım?Adetten önce kısa süreli lekelenme yaşadım ama devamı gelmedi cnm bazı arkadaşlar geciktirebilir dedi ondan sormak istedim.
Oğlumda bir kaç damla yaşadım bu ay bir gün boyunca azar azar gelip durduğu için tereddüt ediyorum aslındaYerleşme olmasın o lekelenme canım?
2 gün boyunca lekelenme olması (eğer yerleşme kanaması ise) normalmiş canım. inşallah öyledir Allah gönlüne göre versin. Peki soğan kürü sende akıntı yaptı mı? Adetime 4 gün kala çok akıntım oldu da onun için sordum :)Oğlumda bir kaç damla yaşadım bu ay bir gün boyunca azar azar gelip durduğu için tereddüt ediyorum aslında
İlk kullandığımda beyaz akıntım oldu bu aralarda şeffaf akıntım var cnm giderek artıyor gibi hatta. Hakkımızda hayırlısı olsun inş olmuştur bu ay2 gün boyunca lekelenme olması (eğer yerleşme kanaması ise) normalmiş canım. inşallah öyledir Allah gönlüne göre versin. Peki soğan kürü sende akıntı yaptı mı? Adetime 4 gün kala çok akıntım oldu da onun için sordum :)
İnşallah canım ben henüz o duyguyu hiç tatmadım bilmiyorum ama hamile olanlar hamile kaldıklarında akıntılarının fazlalaştığını söylüyorlar. Umarım öyleyizdir :)İlk kullandığımda beyaz akıntım oldu bu aralarda şeffaf akıntım var cnm giderek artıyor gibi hatta. Hakkımızda hayırlısı olsun inş olmuştur bu ay
Evet benim ilk gebeliğim hep akıntıyla geçti hele son aylarda daha da fazlalaşmıştıİnşallah canım ben henüz o duyguyu hiç tatmadım bilmiyorum ama hamile olanlar hamile kaldıklarında akıntılarının fazlalaştığını söylüyorlar. Umarım öyleyizdir :)