Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar bende 7 yıllık evliyim eşimde de bende de hiç sorun yok 3 olumsuz asilamam oldu bu ay soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm soğan kürü ile hamile kalanlar umut oldu insaAllah bizimde hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur bu süreçte sizi takip edicem kızlar insaAllah hayirli haberlerinizi alırız.

Son düzenleme:
soğan kürü hamile kalmadan önce yapılır rahmi temizlesin kistler varsa felan diye soğan adeti söker. hamile kalmak için yumurtlamayı destekleyici incir kürü lazım. ben kızımda yaptım. hemen hamile kaldım ama öyle kürlere bağlamıyorum çok. yardımı illaki olmuştur. ama hepsini ona bağlamamak lazım.

Tebrik ederim darısı bizlere inşallah

Allah razı olsun canım amin inşallah. Bayram sebebiyle memleketteydik.kemdi evimizde olmayinca cok değerlendiremedik ama yinede umut var azda olsa.bu ay kalmazsam dr değiştirip sürekli takip yaptırabileceğim bir dr ye gideceğim.senin adına çok sevindim canim o bulantılar bile ayrı guzel rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Bu ay bende 10 gün soğan kürünü yaptım. Ovulasyon akıntım olmadı ama adetime 4 gün kala acayip su gibi akıntım oldu. Adet öncesi kuru olurum. Soğan küründen mi oldu akıntı anlayamadım

Oğlumda bir kaç damla yaşadım bu ay bir gün boyunca azar azar gelip durduğu için tereddüt ediyorum aslında
2 gün boyunca lekelenme olması (eğer yerleşme kanaması ise) normalmiş canım. inşallah öyledir Allah gönlüne göre versin. Peki soğan kürü sende akıntı yaptı mı? Adetime 4 gün kala çok akıntım oldu da onun için sordum :)

İlk kullandığımda beyaz akıntım oldu bu aralarda şeffaf akıntım var cnm giderek artıyor gibi hatta. Hakkımızda hayırlısı olsun inş olmuştur bu ay

İlk kullandığımda beyaz akıntım oldu bu aralarda şeffaf akıntım var cnm giderek artıyor gibi hatta. Hakkımızda hayırlısı olsun inş olmuştur bu ay
İnşallah canım ben henüz o duyguyu hiç tatmadım bilmiyorum ama hamile olanlar hamile kaldıklarında akıntılarının fazlalaştığını söylüyorlar. Umarım öyleyizdir :)

İnşallah canım ben henüz o duyguyu hiç tatmadım bilmiyorum ama hamile olanlar hamile kaldıklarında akıntılarının fazlalaştığını söylüyorlar. Umarım öyleyizdir :)
Evet benim ilk gebeliğim hep akıntıyla geçti hele son aylarda daha da fazlalaşmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…