- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 30
Oğlumda hafif silikdi ama bunda ilk çizgi kadar koyu çıktı cnm.ayy inş öyledir.daha olmadın dimiOzaman sılık mı cıkmısdı ben 22 gunde adet okuyom ya belkı erkendır cıkmamıs olabilir dıe umut edıom bugun adet gunum olmadım bakalım
Dün gittim cnm.keseyi bırak kalbi bile atıyodu çok şükür.6+3günlüğüz bugünÖyle vallaha sen doktora gittin mi
Çok geçmiş olsn cnm.üzüldüm senin adına ama geçer mrk etme.gebeliğe gelince olsa çıkardı.sıkma canını vakti değilmiş demek kiSelam kizlar.ben faranjit olmuşum fena.surekli ates ter.su içemez oldum belki hamileyimdir diye ilaç da almıyordum bugün dayanamadım aile hekimine gittim.adetime 5 gün var daha.gebelik test8 de istedi antibiyotik yazmam lazım diye
Sonuç negatif hamile değilim.uzuldugimu anlayınca da stres etm e daha çok var şimdi çıkmazdı zaten dedi.sizce hamilelik olsa bile adetten 5 gün önceden kanda cikmazmiydi
Selam kizlar.ben faranjit olmuşum fena.surekli ates ter.su içemez oldum belki hamileyimdir diye ilaç da almıyordum bugün dayanamadım aile hekimine gittim.adetime 5 gün var daha.gebelik test8 de istedi antibiyotik yazmam lazım diye
Sonuç negatif hamile değilim.uzuldugimu anlayınca da stres etm e daha çok var şimdi çıkmazdı zaten dedi.sizce hamilelik olsa bile adetten 5 gün önceden kanda cikmazmiydi
Suyu kaynamaya birak ven 1 bucuk bardak su koyuyordum kaynadigi zaman sogani 4 yere bolerek kaynatiyordum ben.ama agzi kapali saate bak 5 dakika kaynat ilik ic.15 dakika sora yemek ye ben 15 gun uyguladim ve hamileyim darisi basina.bide her gun degerlendirsen cok iyi olurArkadaslar merhaba bende pco var yumurtalarim catlamiyormus hamile kalamiyorum.bir bucuk yillik evliyim..geriye dönuk okuyamadimadetin 7.guni baslayip 15 gunmu iciliyor sabah aksam..iki bardak sicak suya bir orta boy sogan dorde bolunup atiliyor bes dakika kaynadiktan sonra iciliyor sayfanin en basindaki arkadaslar bu sekilde yazmisti dogrumudur acaba.ve sadece ayda 15 gunmu yapiliyor devam edimliyormu cvp yazan olursa cokk sevinirimm
Sağlicakla kucaginiza alin insallah cok sağolun bu ay adetimin yedinci gunu baslicam dediginiz sekilde yapicamSu
Suyu kaynamaya birak ven 1 bucuk bardak su koyuyordum kaynadigi zaman sogani 4 yere bolerek kaynatiyordum ben.ama agzi kapali saate bak 5 dakika kaynat ilik ic.15 dakika sora yemek ye ben 15 gun uyguladim ve hamileyim darisi basina.bide her gun degerlendirsen cok iyi olur
Amin canim. 10 cu gune kadar yapa bilirsin ben adetin 5 ci gun baslamsdimSağlicakla kucaginiza alin insallah cok sağolun bu ay adetimin yedinci gunu baslicam dediginiz sekilde yapicam
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsünDün gittim cnm.keseyi bırak kalbi bile atıyodu çok şükür.6+3günlüğüz bugün
Sağol cnm allah razı olsun.Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün
Canım adet olmamışsındır umarım.insallah güzel gelişmeler vardırOzaman sılık mı cıkmısdı ben 22 gunde adet okuyom ya belkı erkendır cıkmamıs olabilir dıe umut edıom bugun adet gunum olmadım bakalım
Sagolasin canım aynen öyle.antibiyotik alıyorum şimdi daha iyiyim.bu arada adette oldum 4.gundeyim.seni de tekrar tebrik ederim canım kalp atışlarını duymuşsun rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsinÇok geçmiş olsn cnm.üzüldüm senin adına ama geçer mrk etme.gebeliğe gelince olsa çıkardı.sıkma canını vakti değilmiş demek ki
Çok teşekkür ederim buda aklımda bulunsun.birkac karışık bende denedim şimdi sukur iyiyim.hamile kalamadim malesef inşallah diğer aylarda nasip olurCanim faranjite zencefil+bal+limon suyu karisimini cok iyi geliyor gebelikte sorun olucagini sanmiyorum sabah aksam 1 tatli kasigi karisimi 1 su bardagi ilik suyla karistir ic cok faydasini gorursunn... gecmis olsun..
Yok cnm yok nerdeer esım dıokı hamıle oldunda su testlrrden alacam ıkı cızgıyı gorecem dıo o bıle kötü oldu yaCanım adet olmamışsındır umarım.insallah güzel gelişmeler vardır
Mrba cnm benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyattan hemen sonra hamile kalmştım.dr ameliyat önermedi miKızlar merhaba eşimde varikosel var bende de miyom doktor hamilelige engel deil dedi 1 senelik evliyim ama hala olmadi adetime 1 hafta var soğan kürü ne şimdi başlasam olur mu yada önerileriniz nedir nasıl uygulayabilirim bu kürü
Olacak cnm hiç mrk etme deseydin.elbet zamanı var.ben bu ay hiç beklemiyodum ama o çift çizgiyi görünce şok oldumYok cnm yok nerdeer esım dıokı hamıle oldunda su testlrrden alacam ıkı cızgıyı gorecem dıo o bıle kötü oldu ya
Ameliyat şart değil dedi canım ilaç tedavisi verdi ama biz doğal yollar denedik keciboynuzu kürü yaptık ama olmadıM
Mrba cnm benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyattan hemen sonra hamile kalmştım.dr ameliyat önermedi mi
Inşallah en kısa zamanda hamile kalırız canım eşini de anlayabiliyorumYok cnm yok nerdeer esım dıokı hamıle oldunda su testlrrden alacam ıkı cızgıyı gorecem dıo o bıle kötü oldu ya