Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba kizlar bende sogam kurune basladim. yumurtlama gunume kadar yani 10 gun kullandim. dun biraktim kullnamayi. belki dollenme olduysa bebegime bsey olmasin diye.kullanirken seffaf akintim geldi 2 gun. ondan sonra ki 2 gun kremsi beyaz akintim geldi. simdi ise kuruyum. sag kasigom agryor arada. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

nisan ayinda evlendim. 1 ay dogum kontrol habi kullanip korunmayi biraktim. 3 aydir denememize ragmen hamile kalamiyorum. yumurtlama akintim cok az geliyordu. ama bu ay baya geldi. umutlandim bende bakalim

Soğan kürünü bu ay kullanmaya başladım bugün 8.gün inşallah olumlu sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin

Darısı bizim de başımıza inşallah canım çok sevindim

Ben şu an yumurtlama dönemimdeyim soğan kürünü yapıyorum. kürü yaparken hamile kalanlar olmuş fakat rahmi temizliyor soğan nasıl oluyor bilemedim

Peki kullandığınız ay mı gebe kaldınız
Bu ay kullandım canım ama bu gün baş dönmesi şikayeti ile doktora gittim ve bhcg 2 çıktı. Sonuç hüsran anlayacağın Adetime 7 gün var ve bazı sitelerde adet gecikmesi olmadan çıkan sonuçların yanitltici olabileceği yazıyor ama bilemedim bekleyip göreceğiz artık napalım

Son düzenleme:
Iyi bayramlar hanimlar gunaydin.bana da yardimci olursaniz sevinirim.benim ovulasyon 12.gun oluyor.benim 15 gun icmemde bi sikinti olurmu gebelik durumunda

Iyi bayramlar hanimlar gunaydin.bana da yardimci olursaniz sevinirim.benim ovulasyon 12.gun oluyor.benim 15 gun icmemde bi sikinti olurmu gebelik durumunda
Cnm bende sogan suyu iciyorim ama 14 gunum ve kestim sonuçta rahmi temizliyo oluşan dollenmeyide soker diye korktum herkes kes icme dedi 9 gun yapabildim insallah yeterli olmuştur insallah bu ay hepimiz guzel haberler alırız

Cnm bende sogan suyu iciyorim ama 14 gunum ve kestim sonuçta rahmi temizliyo oluşan dollenmeyide soker diye korktum herkes kes icme dedi 9 gun yapabildim insallah yeterli olmuştur insallah bu ay hepimiz guzel haberler alırız
Bende on bes gun yapmayi dusunmuyorum canim basladim bugun 3.gunum ins sonuc alabilirizz

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileydim düşük ve arkasından kürtaj oldum 3 gün önce pazartesi doktor kontrolü var sonrasında soğan kürü yapsam mı acaba

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileydim düşük ve arkasından kürtaj oldum 3 gün önce pazartesi doktor kontrolü var sonrasında soğan kürü yapsam mı acaba
Kesinlikle yapmalsin rahmi temizliyor cok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bir bebis versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…