amincanim sana da insaallah bakalim olumlu haberlerini duyariz insaallahSoğan kürünü bu ay kullanmaya başladım bugün 8.gün inşallah olumlu sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin
Darısı bizim de başımıza inşallah canım çok sevindimSoğan kürü benim de kullandığım bi yöntem.
Kızımdan önce de kullanmıştım.
Hemen hamile kaldım.
Şimdi de kullandım.
Üstelik düzenli bile değil.
Kanda gebelik değerimi dün öğrendim.
20binlerdeymiş.
Bugün doktora gideceğim.
Umarım sağlıklıdır bir sorun yoktur.
Soğan kürü için Allah Saraçoğlu'ndan razı olsun.
İnşallah canımm isteyen herkese inşallah ❤amincanim sana da insaallah bakalim olumlu haberlerini duyariz insaallah
yumurtlama zamani da kullandiniz mi sogan kurunuBen de bu ay soğan kürü kullandım adetime 8 gün kaldı inşallah hamileyimdir
Evet canım kullandım adet bitiminde 2 gün sonra başladım ve toplam 14 gün içtimyumurtlama zamani da kullandiniz mi sogan kurunu
Peki kullandığınız ay mı gebe kaldınızEvet canım kullandım adet bitiminde 2 gün sonra başladım ve toplam 14 gün içtim
Bu ay kullandım canım ama bu gün baş dönmesi şikayeti ile doktora gittim ve bhcg 2 çıktı. Sonuç hüsran anlayacağınPeki kullandığınız ay mı gebe kaldınız
Cnm bende sogan suyu iciyorim ama 14 gunum ve kestim sonuçta rahmi temizliyo oluşan dollenmeyide soker diye korktum herkes kes icme dedi 9 gun yapabildim insallah yeterli olmuştur insallah bu ay hepimiz guzel haberler alırızIyi bayramlar hanimlar gunaydin.bana da yardimci olursaniz sevinirim.benim ovulasyon 12.gun oluyor.benim 15 gun icmemde bi sikinti olurmu gebelik durumunda
Bende on bes gun yapmayi dusunmuyorum canim basladim bugun 3.gunum ins sonuc alabilirizzCnm bende sogan suyu iciyorim ama 14 gunum ve kestim sonuçta rahmi temizliyo oluşan dollenmeyide soker diye korktum herkes kes icme dedi 9 gun yapabildim insallah yeterli olmuştur insallah bu ay hepimiz guzel haberler alırız
Kesinlikle yapmalsin rahmi temizliyor cok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bir bebis versin allahMerhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileydim düşük ve arkasından kürtaj oldum 3 gün önce pazartesi doktor kontrolü var sonrasında soğan kürü yapsam mı acaba
Doktor kontrolünden sonra başlayayım mı bi zararı olur mu acabaKesinlikle yapmalsin rahmi temizliyor cok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bir bebis versin allah