Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok cnm aksine olan akıntım da kesildi.garip geldi bana da ama.ben göğüslerimden anladım.ama hamileliğe bağlamadım hiç.adet olmadım o yüzden şişti dedim ama normalde hiç olmayan bişi
lk asılamam tutmusdu adete yakın beyaz akıntım vardı sımdıde aynısı sankı yumurtlama olurda ozamnkı gibi bende acaba acaba dıorum hamıle olabilir mıyım kı pazartesi adet gunum

MeRana hanimlar bende rahim enfeksiyonü var serumlar yedim hemen gene tekrarlıyor bende bu ay sogan kürü deneyim dedim adet bittikten hemen sonra başladım midem de sorun olduğunun tok alıyorum bugün 5 gun başladım ertesi gün kahverengi akıntı oldu sonraki gün kanama oldu bur gün boyunca sonra kesildi iliskiye girdik gene kanama başladı acaba bıraksam mi sigan kürü nu bilemedim bu durumu yaşayanlar yada duyanlar varsa bi yardımcı olursa sevinirim :KK43:

Selam kizlar.ben faranjit olmuşum fena.surekli ates ter.su içemez oldum belki hamileyimdir diye ilaç da almıyordum bugün dayanamadım aile hekimine gittim.adetime 5 gün var daha.gebelik test8 de istedi antibiyotik yazmam lazım diye
Sonuç negatif hamile değilim.uzuldugimu anlayınca da stres etm e daha çok var şimdi çıkmazdı zaten dedi.sizce hamilelik olsa bile adetten 5 gün önceden kanda cikmazmiydi

X