- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 30
Amin canım insallah güzel haberler almaya devam ederiz umarım.bir oğlun vardı birde kız istiyordun değil mi
lk asılamam tutmusdu adete yakın beyaz akıntım vardı sımdıde aynısı sankı yumurtlama olurda ozamnkı gibi bende acaba acaba dıorum hamıle olabilir mıyım kı pazartesi adet gunumYok cnm aksine olan akıntım da kesildi.garip geldi bana da ama.ben göğüslerimden anladım.ama hamileliğe bağlamadım hiç.adet olmadım o yüzden şişti dedim ama normalde hiç olmayan bişi
Yaa kıyamam.saol cnm gerçektn burda birbirimize iyi destek oluyoruz[/QUOTE
Aynen öyle canım
Ayy bunda kötüyüm cnm ya.şimdiden başladı bulantı kusma uykusuzluk.hiç gelemiyorum böle şeylere
Farketmedim cnm msjnı.yani varsa çıkardı ama sen yine de adetini bkle cnm
Merhabalar adetimin 2.gunundeyim bu sogan kurunu 7.gunde mi basliyoruz[/QUOben adetin 3.günü başladım cnm.içimi daha da iyi temizkesin diye.ama için rahat etmezse bildiğin gibi yap
Aynn bekliyorum ıns vardır ama umut yok cnm. Ikı asılama yaptım olmadı artık eylül de 3. Yu deneyıp olmazsa artık tüp bebege gecesım var kızlar ya bıde hıc cocum yık ya ıstıyo ınsanFarketmedim cnm msjnı.yani varsa çıkardı ama sen yine de adetini bkle cnm
Senın teste kac gun son ra çıkmıştıFarketmedim cnm msjnı.yani varsa çıkardı ama sen yine de adetini bkle cnm
Ayyy canım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bende hava sıcak uyuyamıyorum tetenoz iğnesi vurmuşum halim hiç iyi değilAyy bunda kötüyüm cnm ya.şimdiden başladı bulantı kusma uykusuzluk.hiç gelemiyorum böle şeylere
Bi hafta sonra test yapmştım cnm.oğlumda da aynı şekilde.iki gebeliğimi öğrendiğimde 5 hafta 2 günlükdüSenın teste kac gun son ra çıkmıştı
Saol cnm amin.aynen çok zor havalardan dolayı.o aşı zaten çok ağrılı bi aşı hal bırakmaz insandaAyyy canım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bende hava sıcak uyuyamıyorum tetenoz iğnesi vurmuşum halim hiç iyi değil
Ozaman sılık mı cıkmısdı ben 22 gunde adet okuyom ya belkı erkendır cıkmamıs olabilir dıe umut edıom bugun adet gunum olmadım bakalımBi hafta sonra test yapmştım cnm.oğlumda da aynı şekilde.iki gebeliğimi öğrendiğimde 5 hafta 2 günlükdü
Öyle vallaha sen doktora gittin miSaol cnm amin.aynen çok zor havalardan dolayı.o aşı zaten çok ağrılı bi aşı hal bırakmaz insanda
Inşallah olmazsın canimOzaman sılık mı cıkmısdı ben 22 gunde adet okuyom ya belkı erkendır cıkmamıs olabilir dıe umut edıom bugun adet gunum olmadım bakalım