- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Supersın cnm nasıl oldu pekı ne uyguladınKızlar hamileyim.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersın cnm nasıl oldu pekı ne uyguladınKızlar hamileyim.....
Ben bu ay ıncır yaptım ama su aralar bıraz ıncırı duzenlı yapmamaya basladım adete 3 gun var bı gelısme yok yıne kahrolası sıvılce cıktıBende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ay
Geçen ay çatlatma iğnesi vurulmştum cnm.beraberinde soğan suyu içtim.hiç beklemiyordum ama bu aySupersın cnm nasıl oldu pekı ne uyguladın
Yok cnm pazartesi randevum vardı zaten.dr u değiştirmeyi düşünüyrdm.pazartesi de son bi kez daha gideyim dedim.ama gerek kalmadı çok şükürDoktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Doktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Sende kıst vardı dımı cnmYok cnm pazartesi randevum vardı zaten.dr u değiştirmeyi düşünüyrdm.pazartesi de son bi kez daha gideyim dedim.ama gerek kalmadı çok şükür
Yok cnm pko görünümü vardı.Sende kıst vardı dımı cnm
Çok sevindim canım yaYok cnm pazartesi randevum vardı zaten.dr u değiştirmeyi düşünüyrdm.pazartesi de son bi kez daha gideyim dedim.ama gerek kalmadı çok şükür
Çok saol cnm.bnde seni duyduğumda çok sevinmiştimÇok sevindim canım ya
Demekkı cnm zamanı varmış allah bızede nasıp eder ınsYok cnm pko görünümü vardı.
Amin inş hepiniz aklımdasınız.venm olduysa sizin de olur.o kadar ümitsizdim ki.ama zaten beklemediğin anda geliyoDemekkı cnm zamanı varmış allah bızede nasıp eder ıns
Amin canım insallah rabbim isteyen herkese versin,sağlığıyla kucağına al inşallah.Test yaptım cnm.amin inş senin bu msjımı okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim sana tez zamanda yaşatsın bu duyguyu
Inşallah senden de hayırlı güzel bir haber alırızBen bu ay ıncır yaptım ama su aralar bıraz ıncırı duzenlı yapmamaya basladım adete 3 gun var bı gelısme yok yıne kahrolası sıvılce cıktı
Inşallah hayırlı olsunSoğan suyunda 3. Gunum inşallah olumlu sonuçlar alırız..
Amin canım insallah güzel haberler almaya devam ederiz umarım.bir oğlun vardı birde kız istiyordun değil miAmin inş hepiniz aklımdasınız.venm olduysa sizin de olur.o kadar ümitsizdim ki.ama zaten beklemediğin anda geliyo
Ayyy hayırlı olsun yA seni görsem sarılasım var yaÇok saol cnm.bnde seni duyduğumda çok sevinmiştim
Cnm sey soracam beyaz akıntın oluyomu hamılelını ogrenmeye yakın ya bende akıntı var ılk asılamadada olmusdu acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum yarın test alıp yapacamAmin inş hepiniz aklımdasınız.venm olduysa sizin de olur.o kadar ümitsizdim ki.ama zaten beklemediğin anda geliyo
Yaa kıyamam.saol cnm gerçektn burda birbirimize iyi destek oluyoruzAyyy hayırlı olsun yA seni görsem sarılasım var ya
Yok cnm aksine olan akıntım da kesildi.garip geldi bana da ama.ben göğüslerimden anladım.ama hamileliğe bağlamadım hiç.adet olmadım o yüzden şişti dedim ama normalde hiç olmayan bişiCnm sey soracam beyaz akıntın oluyomu hamılelını ogrenmeye yakın ya bende akıntı var ılk asılamadada olmusdu acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum yarın test alıp yapacam