nasıl peki ilgili mi? yani soru sorabiliyor musunuz? yada sorduğunuz her soruya aydınlatıcı cevap alabiliyor musunuz? ben de Gül hanıma gidiyorum ama bilemedimNazlı yıldırım
Ya kendisi herşeyi anlatıyor bi soru sorsam gereken tüm cevapları veriyor biraz mizacı sert ama ben doktorumu seviyorum ben yerlisi değilim araştırmalar sonucu onu buldum.. ben Gül hanıma hiç gitmedim ondan birşey diyemem siz hamilemisiniznasıl peki ilgili mi? yani soru sorabiliyor musunuz? yada sorduğunuz her soruya aydınlatıcı cevap alabiliyor musunuz? ben de Gül hanıma gidiyorum ama bilemedim
ben de buralı değilim yabancıyım Gül hanım arkadaşımın doktoruydu ben evlenmeden önce kontrol amaçlı gitmiştim 4 aylık evliyim hamile değilimYa kendisi herşeyi anlatıyor bi soru sorsam gereken tüm cevapları veriyor biraz mizacı sert ama ben doktorumu seviyorum ben yerlisi değilim araştırmalar sonucu onu buldum.. ben Gül hanıma hiç gitmedim ondan birşey diyemem siz hamilemisiniz
Bende bi kaç doktora gittim herkes kendi kafasına göre davranıyordu en son nazlı hanımı buldum tedavisi çok iyi konuşması falan sert ama iyi yaniben de buralı değilim yabancıyım Gül hanım arkadaşımın doktoruydu ben evlenmeden önce kontrol amaçlı gitmiştim 4 aylık evliyim hamile değilim
çocuk düşünüyor musunben de buralı değilim yabancıyım Gül hanım arkadaşımın doktoruydu ben evlenmeden önce kontrol amaçlı gitmiştim 4 aylık evliyim hamile değilim
ALLAH kısmet ederse evet düşünüyoruz hem de çok istiyoruzçocuk düşünüyor musun
Bi git derimALLAH kısmet ederse evet düşünüyoruz hem de çok istiyoruz
bu ay da olmazsa gideceğim inşallahBi git derim
Ben soğan kürü yaptım adet oldum klomen kullandım hamile kaldımbu ay da olmazsa gideceğim inşallah
Aslen nerelisinbu ay da olmazsa gideceğim inşallah
37 yaşındayım.pardon yaş kaç?
Kayseri sizAslen nerelisin
AğrıKayseri siz
Bende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ayKızlar nerdesiniz.durumlar nasl.ben de durumlar aynı.adet olmayı bekliyorum.
Bende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ay[/QUOTEbQUOTEb
Bilmiyorum cnm ya.günüm geçti ama normalde zaten 35 günden fazla buluyo.dünden beri göğüslerim dolmş.hafifde ağrı var ama umutlanmak istemedğn için yok sayıyorum
Ay ne diyorsun çok sevindim canim gözün aydın.darisi başıma.test mi yaptın doktora gittin miKızlar hamileyim.....
Test yaptım cnm.amin inş senin bu msjımı okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim sana tez zamanda yaşatsın bu duyguyuAy ne diyorsun çok sevindim canim gözün aydın.darisi başıma.test mi yaptın doktora gittin mi
Doktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinKızlar hamileyim.....