Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb cnmnaptım durum ne sende ben 2 asılama yaptım ilki tuttu düşük ikincisi negatif
Doktorum ilk kez klomen verdi kullandım ve malesef yine adet oldum.dun doktora gittim ve gittiğine pişman etti farklı bir doktor denemiştim.keşke kendi doktoruma gitseydim.8 yıllık evliligimde 2 düşük bir sağ gebeligim var. Benden rahim filmi eşimin sperm testi ve adetin 21.gününde pregestron tahlili istedi.bunlari görmeden tedaviye başlayıp klomen yada catlatma iğnesi vermezmis.
Senin içind e vakti gelmemiş demekki canım.aylar geçiyor umut azalsada sabırsız olsakta yine de bekliyoruz.rabbim inşallah sağlıklı hamilelikle hayırlı saglikli bebekler verir bizlere.ne yapacaksın peki şimdi.asilama mi olacak.
Ben bu ay tekrsr soğan kuru yapmaya karar verdim

Bende incir havuç kurumu karar verdim onu yapacam bu ay

18 w olduk iyiyiz şükür arada hareketlerini hissediyorum bazen hareket etmiyor 8-9 saat merak ediyorum.. Urfa çok sıcak ayaklarım çok yanıyor düzgün uyuyamıyorum o sıkıntı
Maşallah canım.cekilen sıkıntılar hepsi kızını kucağına alınca geçecek inşallah isim düşündün mu

O kur ne ise yarıyormuş canım ve nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyormuş
Incıre adetın son gunu baslıyormus sabah akdam ögle yemeklerden 15 dakka önce havuca da 10 gun dıolar ama ben erken yumurtladım ıcın onada erken baslıcam 1 lıtra suya 8 9 ıncır 20 dakka havucu 15 dakka kaynatıon 21 gun yapıon

Ya onu mu yapsam acaba bilemedim.iyimis aslinda
Cnm nettende bak ıncır yumurta sayısını artırmak ıcınmıs. Bnm her ay bı yumurta olusuyo havucda catlamasına yardım edıyo ıkı ayda bunu denıcem sogan olmadı ama sıra bunda bugün asılamam tutmadı kesınlesdı hasta oldum dort gun sonra kure baslıyom

Y
Yık cnm nerdeee asılama tuttu dusuk oldu ıkıncıyı denesık yumurta catlamadan yaptı aksam çatlar dedi oda tutmadı kur denıcem buay

pardon yaş kaç?

18 w olduk iyiyiz şükür arada hareketlerini hissediyorum bazen hareket etmiyor 8-9 saat merak ediyorum.. Urfa çok sıcak ayaklarım çok yanıyor düzgün uyuyamıyorum o sıkıntı
doktorunuz kim merak ettim ben de Şanlıurfa'da yaşıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…