- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
hayırlı olsun cnm
Çok sevindim cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inş.o kadar kızom olsn istiyorum.olur mu ki acabahayırlı olsun cnm
Doktorum ilk kez klomen verdi kullandım ve malesef yine adet oldum.dun doktora gittim ve gittiğine pişman etti farklı bir doktor denemiştim.keşke kendi doktoruma gitseydim.8 yıllık evliligimde 2 düşük bir sağ gebeligim var. Benden rahim filmi eşimin sperm testi ve adetin 21.gününde pregestron tahlili istedi.bunlari görmeden tedaviye başlayıp klomen yada catlatma iğnesi vermezmis.Mrb cnmnaptım durum ne sende ben 2 asılama yaptım ilki tuttu düşük ikincisi negatif
Can im sende durumlar nasilÇok sevindim cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inş.o kadar kızom olsn istiyorum.olur mu ki acaba
Bende incir havuç kurumu karar verdim onu yapacam bu ayDoktorum ilk kez klomen verdi kullandım ve malesef yine adet oldum.dun doktora gittim ve gittiğine pişman etti farklı bir doktor denemiştim.keşke kendi doktoruma gitseydim.8 yıllık evliligimde 2 düşük bir sağ gebeligim var. Benden rahim filmi eşimin sperm testi ve adetin 21.gününde pregestron tahlili istedi.bunlari görmeden tedaviye başlayıp klomen yada catlatma iğnesi vermezmis.
Senin içind e vakti gelmemiş demekki canım.aylar geçiyor umut azalsada sabırsız olsakta yine de bekliyoruz.rabbim inşallah sağlıklı hamilelikle hayırlı saglikli bebekler verir bizlere.ne yapacaksın peki şimdi.asilama mi olacak.
Ben bu ay tekrsr soğan kuru yapmaya karar verdim
İnşaAllah olur yAÇok sevindim cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inş.o kadar kızom olsn istiyorum.olur mu ki acaba
18 w olduk iyiyiz şükür arada hareketlerini hissediyorum bazen hareket etmiyor 8-9 saat merak ediyorum.. Urfa çok sıcak ayaklarım çok yanıyor düzgün uyuyamıyorum o sıkıntıEdvard nasilsin canim kızın nasıl gün saymaya başladınız mi
O kur ne ise yarıyormuş canım ve nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyormuşBende incir havuç kurumu karar verdim onu yapacam bu ay
Maşallah canım.cekilen sıkıntılar hepsi kızını kucağına alınca geçecek inşallah isim düşündün mu18 w olduk iyiyiz şükür arada hareketlerini hissediyorum bazen hareket etmiyor 8-9 saat merak ediyorum.. Urfa çok sıcak ayaklarım çok yanıyor düzgün uyuyamıyorum o sıkıntı
Incıre adetın son gunu baslıyormus sabah akdam ögle yemeklerden 15 dakka önce havuca da 10 gun dıolar ama ben erken yumurtladım ıcın onada erken baslıcam 1 lıtra suya 8 9 ıncır 20 dakka havucu 15 dakka kaynatıon 21 gun yapıonO kur ne ise yarıyormuş canım ve nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyormuş
Ya onu mu yapsam acaba bilemedim.iyimis aslindaIncır yumutta sayısı artırmaya havuc çatlatmaya yarıomus
Cnm nettende bak ıncır yumurta sayısını artırmak ıcınmıs. Bnm her ay bı yumurta olusuyo havucda catlamasına yardım edıyo ıkı ayda bunu denıcem sogan olmadı ama sıra bunda bugün asılamam tutmadı kesınlesdı hasta oldum dort gun sonra kure baslıyomYa onu mu yapsam acaba bilemedim.iyimis aslinda
İnşaAllah geçer eşim adını koyacak Gamze bırakırım diyor.Maşallah canım.cekilen sıkıntılar hepsi kızını kucağına alınca geçecek inşallah isim düşündün mu
Bmde durumlar aynı cnm.adet oldktan snra gittim.drkşke adetliyken gelseydin dedi.adet oldğmda gidicem.ama 2 ay daha dr a gitmem yaz bitsin en azından.yarım kalsın istemyrm.bu arada benCan im sende durumlar nasil
Yık cnm nerdeee asılama tuttu dusuk oldu ıkıncıyı denesık yumurta catlamadan yaptı aksam çatlar dedi oda tutmadı kur denıcem buayBmde durumlar aynı cnm.adet oldktan snra gittim.drkşke adetliyken gelseydin dedi.adet oldğmda gidicem.ama 2 ay daha dr a gitmem yaz bitsin en azından.yarım kalsın istemyrm.bu arada benGreen girls kızı olacak sanmşm.
pardon yaş kaç?Merhaba arkadaslar, yeni hamileyim ve tecrübelerimi umut olsun diye paylaşmak istedim. Uzun bir süre boyunca hamilelik istedim ama olmadı. Doktora gittim ve fsh değerim 11.7 cıktı. Dr bana hamilelik şansın çok düşük dedi. Başka bir doktora gittim keza yine aynı şeyleri söyledi. Sonra burada araştırma yaparken ibrahim saracoglu kürlerine rastladım. Fsh değerini düşürmek için testere disli aslan pençesi kullanmaya başladım. Regliden sonraki 6.gün de sogan kürüne başladım. Sonuç :) aynı ay hamile kaldim. Umarımki sağlıklı bir gebelik yaşarım. Isteyen herkesin aynı güzel duyguları yaşaması dileklerimle :)
doktorunuz kim merak ettim ben de Şanlıurfa'da yaşıyorum da18 w olduk iyiyiz şükür arada hareketlerini hissediyorum bazen hareket etmiyor 8-9 saat merak ediyorum.. Urfa çok sıcak ayaklarım çok yanıyor düzgün uyuyamıyorum o sıkıntı
Nazlı yıldırımdoktorunuz kim merak ettim ben de Şanlıurfa'da yaşıyorum da