- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
Merhaba cani ben bu gun basladim.durumlar nasil sende?Merhaba kızlar benimde soğan kürüne başlayalı 3 gün oldu. Rabbim tüm isteyenlere versin. Yeni başlayanlar var mı benm gbi
Bende senin gibi kısa adet olurum dun doktor 24 günüm aççn aşağısı sıkıntılı demısdı sen bu konu hakkında doktor la hıc gorusdunmuKızlar bana da yardımcı olur musunuz. Adet döngüm 22 gün olduğu için kafam karıştı soğan kürü konusunda. Benim adetim Düzenlidir her zaman.
Adetim 4-5 gün sürer, 9. Ya da 10.gün yumurtlarım. Yani kısacası adetim bittkten 4-5 gün sonra yumurtluyorum ben. Soğan kürüne ne zaman başlamalıyım?
Doktora gittim ben adet döngüm kısa dedim, ultrasonla alttan baktı bi sıkıntı yok adetin düzenliyse döngü 21 güne kadar normal dedi cnm.bi ara kan tahlili de yaptırıp hormonlarıma da baktırıcam ama henüz müsait olamadım çalıştığım için. Senin düzenli mi adetin?Bende senin gibi kısa adet olurum dun doktor 24 günüm aççn aşağısı sıkıntılı demısdı sen bu konu hakkında doktor la hıc gorusdunmu
Mrba cnm.aynen bıraktğn gibi.bir de karpuzu denesene.ben bi arkadaşıma tavsiye etmiştim.o ay hamile kalmış.Mrb kızlar uzun zamandır gelmedım ama bıraktım gıbıyız galiba bende bu ay ikinci aşılamaya denıcem amh tahlil 1.94 cıktı yumurta rezervi çok iyi demedi normal dedi doğurganlığı nasıl artırabılırım bilen varmı
Uç senedir evlıyım uç senedir de takıp ediyorum hep düzenli hıc sastını bılmm bunu söylememesini rağmen bana onu dedı acaba aşılama tutmazsa bahane gösterebilmek adına mı yaptı diye de düşünmüyorum değil ımDoktora gittim ben adet döngüm kısa dedim, ultrasonla alttan baktı bi sıkıntı yok adetin düzenliyse döngü 21 güne kadar normal dedi cnm.bi ara kan tahlili de yaptırıp hormonlarıma da baktırıcam ama henüz müsait olamadım çalıştığım için. Senin düzenli mi adetin?
Karpuz mu o nasıl oluyor cnmM
Mrba cnm.aynen bıraktğn gibi.bir de karpuzu denesene.ben bi arkadaşıma tavsiye etmiştim.o ay hamile kalmış.
Eğer düzenliyse korkulacak bir şey yoktur gereksiz yere korkutmuş seni... bence doktorunu değiştir canım başka bir doktora git derimUç senedir evlıyım uç senedir de takıp ediyorum hep düzenli hıc sastını bılmm bunu söylememesini rağmen bana onu dedı acaba aşılama tutmazsa bahane gösterebilmek adına mı yaptı diye de düşünmüyorum değil ım
Bütün bi karpuzun ikiye bölüp önce bi yarısını daha sonra diğer yarıyı kaynatıp içiyosun.bunu adetliyken yapıyosun ama.tencerenin dibine 2 brdak kadar su bide karpuzu saatlerce altı kısık şekilde kaynatıyosun.karpuz suyunu iyicene salacak.sonrada suyunu süzüp içiyosun.günde 2-3 bardakKarpuz mu o nasıl oluyor cnm
adet oldum cnm.soğan kürüne de başladım.ayın 3 ne randevum var bakalımSelam kizlar.aramiza yeni katılanlar var inşallah çabuk sonuç alırlar.
Green girls aşılama inşallah tutar canım
Bende bu ay klomen verdi ilkkez kullandım.insallah fayda eder.
Benim son 12 günüm beklemeye devam bakalim
S Samsungeliniii sende durumlar nasil canım ne yapıyorsun
Ya pilav tedavisi vermıyolar bana çok gıcık oluyom ya aşılama yı denıcem ikinci bakalımSelam kizlar.aramiza yeni katılanlar var inşallah çabuk sonuç alırlar.
Green girls aşılama inşallah tutar canım
Bende bu ay klomen verdi ilkkez kullandım.insallah fayda eder.
Benim son 12 günüm beklemeye devam bakalim
S Samsungeliniii sende durumlar nasil canım ne yapıyorsun
Vay ılkkez duydum neye faydası varBütün bi karpuzun ikiye bölüp önce bi yarısını daha sonra diğer yarıyı kaynatıp içiyosun.bunu adetliyken yapıyosun ama.tencerenin dibine 2 brdak kadar su bide karpuzu saatlerce altı kısık şekilde kaynatıyosun.karpuz suyunu iyicene salacak.sonrada suyunu süzüp içiyosun.günde 2-3 bardak
Yumurtlamaya iyi geliyo.netten araştırdım karpuz ve hamilelik bağlantısını karpuz çekirdeğinin doğurganlığı arttırdığını öğrendim.çocuğun olmaz dedikleri yengem bilr karpuz sayesinde hamile kaldıVay ılkkez duydum neye faydası var
Gozun aydin canim. Prolaktin yuksek cikti bende bu ay sogan kuru deniyorum yarin son gunum.insallah ise yarar.rabbime sigindim.Merhaba arkadaslar, yeni hamileyim ve tecrübelerimi umut olsun diye paylaşmak istedim. Uzun bir süre boyunca hamilelik istedim ama olmadı. Doktora gittim ve fsh değerim 11.7 cıktı. Dr bana hamilelik şansın çok düşük dedi. Başka bir doktora gittim keza yine aynı şeyleri söyledi. Sonra burada araştırma yaparken ibrahim saracoglu kürlerine rastladım. Fsh değerini düşürmek için testere disli aslan pençesi kullanmaya başladım. Regliden sonraki 6.gün de sogan kürüne başladım. Sonuç :) aynı ay hamile kaldim. Umarımki sağlıklı bir gebelik yaşarım. Isteyen herkesin aynı güzel duyguları yaşaması dileklerimle :)
Umarım. Sen gönlünü ferah tut yeterki...Gozun aydin canim. Prolaktin yuksek cikti bende bu ay sogan kuru deniyorum yarin son gunum.insallah ise yarar.rabbime sigindim.
Mrb cnmnaptım durum ne sende ben 2 asılama yaptım ilki tuttu düşük ikincisi negatifSelam kizlar
Uzun zamandır kimse yazmamış.elimiz gitmiyor anlaşılan birde yaz donemi izinler tatiller yazismalarimiz aksadi.
Ben en son adetliyken dr ye gittim memleketteyken klomen başladı.takip için çağırdı ama geri döneceğimi söyleyince gerek olmadığını söyledi catlatma igneside vermedi.yarin adet olmam gerekiyor.bakalim merakla bekliyorum sonucu
Sizler ne durumdasınız varmi gelişmeler arkadaşlar