- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
bu ay da olmazsa gideceğim inşallahBi git derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay da olmazsa gideceğim inşallahBi git derim
Ben soğan kürü yaptım adet oldum klomen kullandım hamile kaldımbu ay da olmazsa gideceğim inşallah
Aslen nerelisinbu ay da olmazsa gideceğim inşallah
37 yaşındayım.pardon yaş kaç?
Kayseri sizAslen nerelisin
AğrıKayseri siz
Bende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ayKızlar nerdesiniz.durumlar nasl.ben de durumlar aynı.adet olmayı bekliyorum.
Bende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ay[/QUOTEbQUOTEb
Bilmiyorum cnm ya.günüm geçti ama normalde zaten 35 günden fazla buluyo.dünden beri göğüslerim dolmş.hafifde ağrı var ama umutlanmak istemedğn için yok sayıyorum
Ay ne diyorsun çok sevindim canim gözün aydın.darisi başıma.test mi yaptın doktora gittin miKızlar hamileyim.....
Test yaptım cnm.amin inş senin bu msjımı okuyunca tüylerim diken diken oldu.rabbim sana tez zamanda yaşatsın bu duyguyuAy ne diyorsun çok sevindim canim gözün aydın.darisi başıma.test mi yaptın doktora gittin mi
Doktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinKızlar hamileyim.....
Supersın cnm nasıl oldu pekı ne uyguladınKızlar hamileyim.....
Ben bu ay ıncır yaptım ama su aralar bıraz ıncırı duzenlı yapmamaya basladım adete 3 gun var bı gelısme yok yıne kahrolası sıvılce cıktıBende bu ay hicbir kur yada ilaç kullanmadım canım adet e 11 günüm var.senin ne kadar kaldı.umut varmi bu ay
Geçen ay çatlatma iğnesi vurulmştum cnm.beraberinde soğan suyu içtim.hiç beklemiyordum ama bu aySupersın cnm nasıl oldu pekı ne uyguladın
Yok cnm pazartesi randevum vardı zaten.dr u değiştirmeyi düşünüyrdm.pazartesi de son bi kez daha gideyim dedim.ama gerek kalmadı çok şükürDoktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Doktora gittin mi ? Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Sende kıst vardı dımı cnmYok cnm pazartesi randevum vardı zaten.dr u değiştirmeyi düşünüyrdm.pazartesi de son bi kez daha gideyim dedim.ama gerek kalmadı çok şükür