- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 30
Çok sevindim cnm gözünüz aydın.rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim cnm gözünüz aydın.rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
Ayy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalımSagolasin canım
Doktora gittim
Tedaviye başlandı
Klomen verdi
Yarın başlıyorum ama catlatma iğnesi vermedi keşke verseydi garanti olabilirdi en azından.
Birde memleketteyim bayram sebebiyle yumurta takibine çağırdı ama ben geri evime donmuş olacam.
Dr olsun dedi ama eve dönünce orada da başka bir dr ye takibe gitsem mi diyorum
Amin inşaAllah darısı tez zamanda sizlerin başına inşaAllahÇok sevindim cnm gözünüz aydın.rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
Canım gözün aydınAmin inşaAllah darısı tez zamanda sizlerin başına inşaAllah
Saol canım darısı başına inşaAllahCanım gözün aydın
Inşallah bizde bu ay önce allah ın izniyle sonra bu ilaçlar sayesinde hamile kalırız.klomen bitti.yarindan itibaren önemli günleri değerlenmem gerekiyor.sen ne durumdasın kaçıncı günündesin canimAyy hadi bakalım.en azından bi ilerleme kaydediyoruz.durduğumuz yerde saymıyoruz.sende bende bu ay aynı durumdayız.neler olacak bakalım
Amin canım insallah. Senin hamilelik nasıl gidiyorBende klomenle hamile kaldım hem soğan kürü hem de klomen kullandım o ay hamile kaldım darısı başına
İğne vurulmican mı cnmInşallah bizde bu ay önce allah ın izniyle sonra bu ilaçlar sayesinde hamile kalırız.klomen bitti.yarindan itibaren önemli günleri değerlenmem gerekiyor.sen ne durumdasın kaçıncı günündesin canim
Iğne vermedi canım.takibe gelmemi istedi.ama ben bayramdan sonra geri döneceğimi soyledim.yani verdiği tarihte orada olmayacaktım.tamam takip için illa kal demiyorum 6 gün duzenl ilişki dedi.18 inde klomen bitti.20 sinden itibaren diye tarih verdi.igneyi sordum.klomenin alt dozundasin. Dozu artırırsak ogme veririz dedi.sana verdi miİğne vurulmican mı cnm
Ben yine bayram temizligi bayram derken bi de gorumcem geldi bugun girebildim. Bende durumlar beklemedeyiz canim esim 3 ay ilac kullandi sperm testi vericek sansa da hastanede bakan kisi izine cikmis. Sanirim tup bebek olcak bende sorun yok ama esimden dolayi boyle bi sorunumuz var hayirlisi artik 1 seneden fazla oldu artik beklemektense tup bebek icin sonuclara gore gorusucez bakalimSende durumlar nasil canim
6 gün aralıksız ilşki mi verdi cnm.bana da gün aşırı.evet ben iğne vuruldum.36 saat sonra ilişki.omdan sonrada gün aşırı dediIğne vermedi canım.takibe gelmemi istedi.ama ben bayramdan sonra geri döneceğimi soyledim.yani verdiği tarihte orada olmayacaktım.tamam takip için illa kal demiyorum 6 gün duzenl ilişki dedi.18 inde klomen bitti.20 sinden itibaren diye tarih verdi.igneyi sordum.klomenin alt dozundasin. Dozu artırırsak ogme veririz dedi.sana verdi mi
Hayırlısı olsun canım.bencede en iyisini düşünmüşsünüz.guzel haberlerini bekliyorumBen yine bayram temizligi bayram derken bi de gorumcem geldi bugun girebildim. Bende durumlar beklemedeyiz canim esim 3 ay ilac kullandi sperm testi vericek sansa da hastanede bakan kisi izine cikmis. Sanirim tup bebek olcak bende sorun yok ama esimden dolayi boyle bi sorunumuz var hayirlisi artik 1 seneden fazla oldu artik beklemektense tup bebek icin sonuclara gore gorusucez bakalim
Hayırlı olsun canım inşallah hemen sonuç alirsinMerhaba kızlar benimde soğan kürüne başlayalı 3 gün oldu. Rabbim tüm isteyenlere versin. Yeni başlayanlar var mı benm gbi
Malesef bana iğne vermedi ya.evet 6 gün aralıksız ilişki dedi.sen2ij durumun daha umut verici keşke bana da iğne verseydi canım6 gün aralıksız ilşki mi verdi cnm.bana da gün aşırı.evet ben iğne vuruldum.36 saat sonra ilişki.omdan sonrada gün aşırı dedi
Malesef cnm her geçen gün umudum azalıyo.bu ay da hiç bişy işe yaramadı.leke görmeye başladm.adetten sonra dr a gidicem.bana aklıma yatan bişiler sölemese dr mu değiştircemMalesef bana iğne vermedi ya.evet 6 gün aralıksız ilişki dedi.sen2ij durumun daha umut verici keşke bana da iğne verseydi canım
Sıkma canını ya en iyisi dediğin gibi bi doktora danis bakalım ne diyecekMalesef cnm her geçen gün umudum azalıyo.bu ay da hiç bişy işe yaramadı.leke görmeye başladm.adetten sonra dr a gidicem.bana aklıma yatan bişiler sölemese dr mu değiştircem