Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen cnm dr verdi çok şükür.yarın bitiuo ilacım 5 gün sonra gidicem baklm.ne güzel bi his.ama ben bu ay da hiç beklemiyorum nedense.alıştık artık heralde
Canım neticede doktor başladı ilacı demekki kasik ağrısı olabiliyor hiç kullanmadım bilemiyorum.ama içimden bir his senin için bu ay olacak diyor

Selam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi

Selam kızlar benim dün akşam ve bugün çok az kanamam oldu son adet tarihi 15 mayıs yani bat a 2 hafta var. Yumurtlama kanaması diye bir şey olabiliyormuş ovulasyon testi yaptım negatif yumurtlama degil. Acaba yerleşme olabilir mi bilgisi olan var mi
Yerleşme kanaması olabilir yada ilişkide çok zorlandın kan testi yapmanı tavsiye ederim

Iki adet arası kahve leke gelen kişilerin doğurganlığı yüksek oluyormus. Bizzat arkadaşım bu yüzden doktora gitmis bu cevabi almıştı.her ay 2 adet ortası kahve lekesi geliyordu

Benim adetime son 4 gün kaldi kizlar.insallah adet olmam ama eğer olursam doktora gidicem.kasim ayından beri korunmuyoruz.subata kadar enfeksiyonla uğraştım
Son 3 aydır sorun olmamasına karşın hamile kalamadım
Şuan tek yaptığım günde 1 kere hayit tohumu iciyorum

Ben geçen ay sogan suyu yaptım ve adet oldum adet bittikten 10 gün sonra açık pembe leke geldi 1 gün surdu ve bitti göğüs hassasiyeti dışında bütün belirtileri yaşıyorum zaten adet zamaninda da gogsum agrimiyordu ama adet günüme daha 10 gün var hatta bugün test yaptım tabiki de negatif acaba yarın kan testi yaptırsam cikar mi Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK43:

Selamlar yaklaşık bir haftadır yazmıyorum klomen iğne aşılama sonrası Regl oldum 14.günümd bitti.
Şimdi bugün refl biteli 3-4 gün oluyor sabahtan beri açık kırmızı pembe gibi akıntı geliyor kanama gibi neden oluyor acaba bilen var m ?
Sonuçta regl oldum bitti doktora gittim. Bi yumurta çatlamış ama tutmadı gebelik başka bir yumurta da kist oluşmuş demişti acaba onun etkisi mi bu akıntı?

Bugün kan verdim aslında erken ama eğer 3 gün önce yaşadığım yerleşme kanaması ise sonuçlarda görünür belki

Selamlar yaklaşık bir haftadır yazmıyorum klomen iğne aşılama sonrası Regl oldum 14.günümd bitti.
Şimdi bugün refl biteli 3-4 gün oluyor sabahtan beri açık kırmızı pembe gibi akıntı geliyor kanama gibi neden oluyor acaba bilen var m ?
Sonuçta regl oldum bitti doktora gittim. Bi yumurta çatlamış ama tutmadı gebelik başka bir yumurta da kist oluşmuş demişti acaba onun etkisi mi bu akıntı?
Hiç bilgim yok canım ama doktorunu bilgilendir derim neticede tedaviye başlamışsınız belki tedaviyle alakalı birseydir

X