Bana göre yaşla alakalı canım.eger ilk gebelikde ve yaşın küçükse evet 8 ay erken bir süre.cunku yumurtlama gunu e denk gelmiyor yada hesaplayamıyor olabilirsin.ama özel durumlarda acele etmek gerekiyor.benim 4.Ay oluyor bu ay.ve ben yaşım geçiyor diye bana göre cok gibi geliyo.icinij rahat etmesi herşeyden önemli.baska bir dr nin görüşünü de alabilirsinGeçen ay soğan süyü kullandım adetim 9 gün geöti dok gittim herşey normal hormanlar rahim gebelik yok cocuk için engel yok ama olmadı adet de olmadım anlayamadım dok eşiminde bi görünmesini istedi 8 aydır korunmuyoruz olmuyor dedim 8 ay çok erken dedi bana hiç öyle gelmiyo siz ne düşünüyorsunuz
İnş cnm vala hep dualarımdasınz.bn dün kan verdim hala adet olmadım.bugün sonucu mu almam lazım ama hiç gidesim yokAllah razı olsun canım ya inşallah. Inan bu ay sanki hamile kalamadım da önümüzdeki ay yumurtlama dönemi bayram başkasının evi derken onun stresindeyim gibi oldum.insallah hamile kalirim gerek kalmaz.sen nasıl moral motivasyon durumda
Saolun varolun yA dua edin. Bende size ediyorumKorkma cnm.bizler varız.bişi oldu mu yaz hemen.allahın izniyle bebişini sağsalim hayırlısıyla alırsın kucağına
Allah razı olsun canım aynen bende öyle her duamda varsınız inşallah en kısa sürede gerçek olur dualarımız.canim negatif cıktı adet olmasın kaç gün gecikti.olurmuydu böyle gecikmelerinİnş cnm vala hep dualarımdasınz.bn dün kan verdim hala adet olmadım.bugün sonucu mu almam lazım ama hiç gidesim yok
Dualarımızdasın canım güzel düşün güzel.olsun allahın izniyle sağlığıyla kavuşacaksın bebeğineSaolun varolun yA dua edin. Bende size ediyorum
Adetten sonra 7 gün içerisinde başlıyorsun.orta boy soğanı 4 e bölüm 2 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatiyorsun ılıyınca iciyorsun tam 15 gün boyunca sabah akşam taze olarak yapıyorsun. Bende adetin biter bitmez başla cunki yumurtlama dönemine ancak denk geliyorsoğan kürü nasıl oluyor arkadaşlar
Amin.inş.sonucumu telfndan baktım beta hcg 0.5 negatf.1 hafta geçti üstnden.perşmbe dr a gidicem.napcaksanız yapın dicem.klomen isticem.bi sonuç alamzsam özele gidicemAllah razı olsun canım aynen bende öyle her duamda varsınız inşallah en kısa sürede gerçek olur dualarımız.canim negatif cıktı adet olmasın kaç gün gecikti.olurmuydu böyle gecikmelerin
Abla benim ilk değerim 0.289 çıktı doktor gebe değilsin dedi aradan 1 hafta geçmişti yaptım 34,86 çıkmıştıAmin.inş.sonucumu telfndan baktım beta hcg 0.5 negatf.1 hafta geçti üstnden.perşmbe dr a gidicem.napcaksanız yapın dicem.klomen isticem.bi sonuç alamzsam özele gidicem
Ama ben 45-50-70 günde bir adet oluyordum
Benim yumurtam iyidi büyüyordu takipdeydik sonra olmuyordu soğan kürünü yaptım adet oldum. Klomen folikasit kullandım sonraki ay gebe kaldımBende aynı durumdayım adet günlerim hiç belli olmuyor bizim doktor kontrolünde olmamız gerekiyor bu sefer de tutmazsa doktora yumurta çatladığı güne kadar gideceğim ne zaman Çatlarsa söylesin
Benim yumurtam iyidi büyüyordu takipdeydik sonra olmuyordu soğan kürünü yaptım adet oldum. Klomen folikasit kullandım sonraki ay gebe kaldım
Bnm değerlerimde hiç bi kıpırdama yok cnm.gebe olmadığıma eminim.ama adet olmamam sinirimi bozuyo.düzenli giderken neden bi anda bu kadar gecikme olur ki.kullandğm ilacın yan etkisi olmadığına göre.pco dan dolayı gecikme oluyo.başka açıklması yokAbla benim ilk değerim 0.289 çıktı doktor gebe değilsin dedi aradan 1 hafta geçmişti yaptım 34,86 çıkmıştı
Ben adet olmadım en son doktor tarnusal verdi kullanmadım soğan kürünü yaptım adet oldumBende regl olursam soğan kürüne başlayayım
Biraz bekle doktora git belki oruçtandırBnm değerlerimde hiç bi kıpırdama yok cnm.gebe olmadığıma eminim.ama adet olmamam sinirimi bozuyo.düzenli giderken neden bi anda bu kadar gecikme olur ki.kullandğm ilacın yan etkisi olmadığına göre.pco dan dolayı gecikme oluyo.başka açıklması yok
Yarn gitcem cnm doktra.oruç mu mevsim geçişlerimi havadan mı bilmiyorum artık.bu ay adet olayım.hemen klomen artı folikasit vede soğan yapıcam tekrarBiraz bekle doktora git belki oruçtandır
Di inşaAllah canım tez zamanda hamile kalırsınızYarn gitcem cnm doktra.oruç mu mevsim geçişlerimi havadan mı bilmiyorum artık.bu ay adet olayım.hemen klomen artı folikasit vede soğan yapıcam tekrar