bugun kırmızılar geldı maalesef bu ay sogan ıse yaramadı
sogan suyuna ne zaman basladin tatlim daha erkendir bekli insallah sonraki aya kismet olur uzme kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap
1) beyaz soğan dediği pazarlarda satılan dışı kahverengimsi olan soğanlardan. mor ve bembeyaz olanlardan değil
2) randevunu almışsın canım. gittiğinde sorarsan daha iyi olur, daha temkinli olur senin için
inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun canım
Kızlar selam. Benim de eşimde sperm sayısı azlığı ve yavaşlığı var; ona 20 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Bugün hastalandım, yine hayal kırıklığı:-(Ben de soğan kürüne başlayacağım adetimin 7. günü. İki sorum olacak size:
1) Beyaz soğandan kasıt içi beyaz olan soğan mı (çünkü mor ve kırmızı soğanların içi renkli), yoksa dış kabuğu da beyaz olan soğan mı?
2) Bu ay ilaçlı rahim filmi için randevu aldım, dr. tüplerine bakalım dedi. Rahim filmi için kullanılan ilaç o ay gebelik olsa zarar verir mi? Çok zor bir işlem mi?
1.5 yıllık evliyiz ve neredeyse hiç korunmadık. O kadar çok üzülüyorum ki, Rabbim nasip eder inşallah hepimize bebişlerimizi...
günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?
canım önce şuna dikkat çekerim, adetinin 7. günü değil adet bittikten 7 gün sonra başlanır. sorularına gelince, soğan olarak dışı kahverengi olan köy soğanları vardır ya ondan kullanılacak. mor ve kırmızı olmaz, diye özellikle yazıyor nette. rahim filmine gelince, zaten o da adetin 5. günü veya 6. günü çekilir. sebebi ise gebelik olmamasının kesinliğidir. çünkü ilaç içeride ne varsa temizlediğinden bebeğin olmadığına emin olunan adetin son günleri tercih edilir. Allah kolaylıklar versin. kürün bitince bize de yaz sonuçlarını olur mu :)
Canım çok teşekkürler bilgiler için. Ben bu ay yine rahim filmine cesaret edemeyeceğim, zaten eşim de sperm sayısı (16.5 milyon) ve ileri hızı az (%7.5), tedavisi devam ediyor. En az bir ay daha kürlerle deneme yapacağım (ona keçiboynuzu, bana soğan), hayırlısı inşallah. Sen de yeni başladın sanırım. İnşallah güzel haberlerimizi payaşırız diyeyim. Sevgiler...
evet canım bugün 3. günüm kürde. benim çikolata kistim var o nedenle yapıyorum. inşallah şifa buluruz ve inşallah bebek sahibi oluruz :)
merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ya bu soğan kürü çok iğrenç nasıl içiyorsunuz bi kere deneyim dedim mide bulantısından öldüm bende bu kürü uygulamayı istiyorum ama mide bulantısından içemiyorum siz nasıl içiyorsunuz
merhaba ben yeni katılıyorum aranıza ya bu soğan kürü çok iğrenç nasıl içiyorsunuz bi kere deneyim dedim mide bulantısından öldüm bende bu kürü uygulamayı istiyorum ama mide bulantısından içemiyorum siz nasıl içiyorsunuz
Aminnnn!!!! İnşallah birbirimize müjdeleriz canım...)
inşallahhhhhh :) bende akıntı falan olmadı ama bu iyiye işarettir sanırım iltihap yok ya da kötü ise bende işe yaramamış da olabilir
canım bende de çok akıntı olmamıştı ve korunmayı bıraktıktan sonra başlayan adet sancım da olmamıştı bu kür sayesinde inş iyiye işarettir bu şimdi ikinci adetten 10 gün önce ikinci kez uygulayacağım canım bakalım
haftaya başlarım bende ikinci kürü uygulamaya....
senin rahatsızlığın var mıydı canım tam hatırlayamadım şimdi. ben kistlerim olduğu için akıntım olur diye düşünmüştüm de. gerçi daha bugün 4. günü yapıcam erken de söylüyor olabilirim :)
benim de hiç akıntım olmadı. gerçi benim kist problemim falan yoktu.kisti olan arkadaşların akıntılarının olduğunu biliyorum
senin rahatsızlığın var mıydı canım tam hatırlayamadım şimdi. ben kistlerim olduğu için akıntım olur diye düşünmüştüm de. gerçi daha bugün 4. günü yapıcam erken de söylüyor olabilirim :)
rahatsızlığım var mı yok mu bilmiyorum canım 7 aydır deniyoruz malesef olmadı bir de soğan kürünü deneyim dedim sadece.
çok fazla akıntım olmadı ve adet sancımı da aldı... şimdi ikinci kürü yapacağım işte haftaya başlarım bakalım bu ay o güzel haberi alacak mıyım...
inşallahhhhhh :) bende akıntı falan olmadı ama bu iyiye işarettir sanırım iltihap yok ya da kötü ise bende işe yaramamış da olabilir