Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Adetin 5.günü başlayıp sabah akşam bi tane.zaten 10 tane var içinde 5 günlük bi ilaç

Bende dua ediyorum çocuk için uğraştım en son olmaz dedim sürpriz oldu elhamdulillah

Ne kadar guzel Benim de çikolata kisti var bı tarafda 3 cm ameliyat dedi istemiyorum rezerv düşüklüğü yapıyor tüp Bebek düşünüyoruz artık beş ay sonra yüksek ihtimal. Bana da zor dediler

soğan kürünü saati saatine yapamıyorum uyanamadım çünkü. yine de günde 2 defa devam etsem 12şer saat olacak şekilde sıkıntı olur mu?

Ne kadar guzel Benim de çikolata kisti var bı tarafda 3 cm ameliyat dedi istemiyorum rezerv düşüklüğü yapıyor tüp Bebek düşünüyoruz artık beş ay sonra yüksek ihtimal. Bana da zor dediler
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence gerek Yok tüp bebeğe biraz kendiniz deneyin. Soğan suyu için. Eşiniz de her sabah keçiboynuzu özü içsin. Bol bol c vitamini alın. Bir de ben ilişkiden sonra ayaklarımı dikmek yerine yatakta sağa sola yuvarlanmıştım. Biz hariç tüm memeliler ilişkiden sonra sağa sola yuvarlanıyorlar sperm içerde tamamen yayılsın diye bi deneyin derim

Evet bana da hcg çektirdikten sonra sıvı dökülmesin hemen diye döndürmüşlerdi. Çok mantıklı hem sağ hem sol tarafa gidebiliyor o zaman

Ben şubat ayında soğan kürü yaptım. O ay birliktelik olmadı. Mart ayında hamile kaldım ama malesef bebeğimin kalbi durduğu için 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye göstermesin böyle bir acıyı. Bir daha soğan kürü yaparmiyim bilmiyorum. Yumurtlama öncesi çok havuç ve kuru incir yedim onların etkisi daha çok oldu gibi geldi bana. Ovulasyon testide kullanmıştım. Allah isteyen herkese versin inşallah

1. Hayırlı ramazanlar hanımlar. Ben 20 yaşındayım ve 7bucuk aylık evliyim. İlk adet oldugumdan beri adetlerim düzensiz 15 yaşindayken pko oldugunu öğrendim yıllarca doğum kontrol hapı kullandım hiçbir faydası yok içerken adetoluyorsunuz bırakınca yine aynı. Evlenmeme bir kaç ay kala hapı bıraktım hamile kalmayı çok istiyorum hatta cok kafama takıyorum herkes yaşın küçük diyor ama kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum evlendğimden beri hiç kendiliğinden adet olmadım 2 kere söktürücü kullandım 10 gün önce soğan suyuna başladım adetim bittikten 2 gun sonra başladım 7.gununde adet oldum cok sevındım işe yaradığı için adet olduktansonra iki gün daha içip bıraktım adetim bittikten 2 gün sonra yine baslıcaminşallah bu adetle kistlerim temizlenmiştir Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin

Nerdesiniz kızlar ses seda yok buralardan.kimler bu aydan umutlu.ben daha adet olmadım.salı günü dr ne dicek baklm.o zmna kadr olmazsam tabii

Nerdesiniz kızlar ses seda yok buralardan.kimler bu aydan umutlu.ben daha adet olmadım.salı günü dr ne dicek baklm.o zmna kadr olmazsam tabii
Inşallah hayırlı haberler alırsın canım.ben yumurtlama dönemine girdim hesabim doğruysa.ama afedersin bu gece ilişkide çok yanma oldu.enfeksiyon mu acaba.anlayacagin bu aydan sıfır umudum var.hergun hayit tohumu icmeye gayret ediyorum.ama unuttugimda oluyo malum ramazan ayi oruç derken ya unutuyorum yada çok geç saatte iciyorum benden haberler böyle.ay hamile kalamazsam önümüzdeki ayın yumurtlama dönemi bayrama geliyo ve ben memlekette babamın evinde ve kayinvalidemlerin evinde olacam mümkün değil düzenli ilişki olmaz yapamam yani başkasının evinde çünkü bir kereyle solacak birşey değil.anlayacagin değil bu aydan bu yazdan umidim yok

Alla h gönlüne göre versin hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.duzenli adet olamayanlar için hayit tohumu öneriyorlar benimde pco görünümü var adetlerim 32 gün arayla olurdu 27 günde bire dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…