Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende durumlar aynı canım yumurtlama dönemini değerlendirmeye calisicam hayit tohumuna da devam.kac haftalık oldun kuzum yakın mi 2 li tarama testin
10 haftama bugün girdim.. Sende bi doktora gitsen yA yumurta takibi yapsan klomen falan belki verir

Bu postu acan kişi 2009 da yazmış kaç sayfa olmuş şuan napiyo acaba:KK70:

Son düzenleme:
Alla h gönlüne göre versin hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.duzenli adet olamayanlar için hayit tohumu öneriyorlar benimde pco görünümü var adetlerim 32 gün arayla olurdu 27 günde bire dustu
Sizinki yine iyiymiş ben 3 ay olmadım en sonunda dayanamayıp tarlusal kullandım adet oldum sonra 3.5 ay olmadım yine tarlusal kullandım adet bittikten 2 gün sonra sogan suyuna başladım 7 gün içtim adet oldum ama daha adetim biteli 10 gün olmuştu tuhaf tuhaf şeyler işte :KK43: inşallah sogan kuru kistleri temizlemistir dün adetim bitti salı günü 1 hafta daha sogan kuru yapıp diğer hafta doktora gidicem ve internetten 18li ovulasyon seti aldım h 11.gunden itibaren hergun yapicam

10 haftama bugün girdim.. Sende bi doktora gitsen yA yumurta takibi yapsan klomen falan belki verir
Adetin 3.günü gitmek gerekiyordu canım.kizimin okulda etkinlikleri vardı gidemedim adetin 5.günü dr yi aradim.adetin 3 günü gelmen gerekir dedi inşallah adet olmam ve gerek kalmaz.ama olurda adet olursam dr ye gidicem canım gerçi bayrama denk geliyo gibi nasıl yaparız bilmem.oy maşallah zaman hızlı geçiyor cinsiyeti öğrenir öğrenmez yaz bize

Sizinki yine iyiymiş ben 3 ay olmadım en sonunda dayanamayıp tarlusal kullandım adet oldum sonra 3.5 ay olmadım yine tarlusal kullandım adet bittikten 2 gün sonra sogan suyuna başladım 7 gün içtim adet oldum ama daha adetim biteli 10 gün olmuştu tuhaf tuhaf şeyler işte :KK43: inşallah sogan kuru kistleri temizlemistir dün adetim bitti salı günü 1 hafta daha sogan kuru yapıp diğer hafta doktora gidicem ve internetten 18li ovulasyon seti aldım h 11.gunden itibaren hergun yapicam
Allah kolaylık versin haklisin çok zor bir durum duzenl adet olamamak ama hayit tohumunu da dene derim.insallah ek kısa sürede düzene girer bebeğine kavuşursun canım

Adetin 3.günü gitmek gerekiyordu canım.kizimin okulda etkinlikleri vardı gidemedim adetin 5.günü dr yi aradim.adetin 3 günü gelmen gerekir dedi inşallah adet olmam ve gerek kalmaz.ama olurda adet olursam dr ye gidicem canım gerçi bayrama denk geliyo gibi nasıl yaparız bilmem.oy maşallah zaman hızlı geçiyor cinsiyeti öğrenir öğrenmez yaz bize
Yazarım ablam :-) Bayram’dan sonra git inşaAllah güzel şeyler olur. Rabbim sana tez zamanda nasip etsin. Ya abla Benim sağ bacağım sağ kasığım apandisitim ağrıyor bunlar normal mi midemde kötü

Yazarım ablam :-) Bayram’dan sonra git inşaAllah güzel şeyler olur. Rabbim sana tez zamanda nasip etsin. Ya abla Benim sağ bacağım sağ kasığım apandisitim ağrıyor bunlar normal mi midemde kötü
Amin canım insallah.kasiginin ağrıması yada mide ağrısı bulantısı bunlar normal ama bacağın için yorum yapamicam canim malesef bilgim yok.ilerleyen aylarda bacaklarda kasılma oluyor magnezyum veriyorlar ama şuan olmaz.seninkide kasılma değil ağrı anladigim kadariyla

Amin canım insallah.kasiginin ağrıması yada mide ağrısı bulantısı bunlar normal ama bacağın için yorum yapamicam canim malesef bilgim yok.ilerleyen aylarda bacaklarda kasılma oluyor magnezyum veriyorlar ama şuan olmaz.seninkide kasılma değil ağrı anladigim kadariyla
Babaklarıma atıyor abla şimdiden başlamasını bende anlamıyorum.

Inşallah hayırlı haberler alırsın canım.ben yumurtlama dönemine girdim hesabim doğruysa.ama afedersin bu gece ilişkide çok yanma oldu.enfeksiyon mu acaba.anlayacagin bu aydan sıfır umudum var.hergun hayit tohumu icmeye gayret ediyorum.ama unuttugimda oluyo malum ramazan ayi oruç derken ya unutuyorum yada çok geç saatte iciyorum benden haberler böyle.ay hamile kalamazsam önümüzdeki ayın yumurtlama dönemi bayrama geliyo ve ben memlekette babamın evinde ve kayinvalidemlerin evinde olacam mümkün değil düzenli ilişki olmaz yapamam yani başkasının evinde çünkü bir kereyle solacak birşey değil.anlayacagin değil bu aydan bu yazdan umidim yok
Eğer nasibinde varsa bir kereyle de olur.hiç bilemeyiz.bize o kadar zor geliyoki artık.birden fazla deneme de anca tutar diye düşünüyoruz.tabii normal böle düşünmemizde.inş bu ay olurda ne bayrama denk gelir ne de başkasının evine.hiç birine gerek kalmaz inş.

Aşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden

NoNormal cnm.arkadaşım şu an 18 haftalık gebe.kaldığı zamandan beri bacak ağrısı çekiyo.doktora gidersen magnezyum verir sanada .faydası oluyo biraz
Ya İnan’ın ki hani evet bu konular hakkında bilgim var ama tecrübe bi başka. İlk gebeliğim hep korkuyorum birşey olur diye Allah bana sabır versin

Geçen ay soğan süyü kullandım adetim 9 gün geöti dok gittim herşey normal hormanlar rahim gebelik yok cocuk için engel yok ama olmadı adet de olmadım anlayamadım dok eşiminde bi görünmesini istedi 8 aydır korunmuyoruz olmuyor dedim 8 ay çok erken dedi bana hiç öyle gelmiyo siz ne düşünüyorsunuz

Eğer nasibinde varsa bir kereyle de olur.hiç bilemeyiz.bize o kadar zor geliyoki artık.birden fazla deneme de anca tutar diye düşünüyoruz.tabii normal böle düşünmemizde.inş bu ay olurda ne bayrama denk gelir ne de başkasının evine.hiç birine gerek kalmaz inş.
Allah razı olsun canım ya inşallah. Inan bu ay sanki hamile kalamadım da önümüzdeki ay yumurtlama dönemi bayram başkasının evi derken onun stresindeyim gibi oldum.insallah hamile kalirim gerek kalmaz.sen nasıl moral motivasyon durumda

Aşılama 7. Günündeyim kasık karın ve özellikle makat bölgesinde batma ve ağrı var sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi. Bugün tuvalete de çıkamadım acaba ondan mı? Var m böyle hisseden
Aşılama hakkında bilgim yok canım ama kabızlık sorunun varsa makatta ağrı doluluk hissi ve batma yapar

Aynen canım aklina takılan ne varsa sorabilirsin ama içini ferah tut.bublarin hepsi tatlı telâşlar böyle dusun

X