Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yani denemekle birşey kaybetmeyiz diyorsun.belki bu işe yarar inşallah hepimize fayda sağlar.

yanı ben oyle dusunuyorum en azından:KK9::KK9:..bizde bır sorun olmadıgını soyledı doktor ama ıdrar yollarımda enfeksıyon var bu da bebişe engelmiş..onu temızlıyormus ondan sonra gelır dıye beklıyroum ınsallahhhhh

bence, yaşın müsaitse 1 ay daha denemelisin, bu şekilde hamile kalan bayan çok var çünkü. herhangi bir sorun tespit edildi ise o başka tabi o zaman tedavini aksatma, derim.

canım 22 yaşındayım çok doktora gittim her biiri aynı şeyi söyledi saglıksınız hatta yumurtalıklarımın iiii çalıştıgını ikiz bebeğimin dahi olabilecegni söylediler 3 yıl olacak ama bebiş yok bende aşılamadan önce 1 kez daha deneyip denememeye karar veremedim sogan kürünü

yanı ben oyle dusunuyorum en azından:KK9::KK9:..bizde bır sorun olmadıgını soyledı doktor ama ıdrar yollarımda enfeksıyon var bu da bebişe engelmiş..onu temızlıyormus ondan sonra gelır dıye beklıyroum ınsallahhhhh

Ya kizlar benimde sogan kurunde bugun 8. Gunum ama bi kac gundur yanma oluyor bende tuvalete ciktigimda idrar yollari iltijabi oldum sanirim bu normalmi biraksammi acaba ilk defa oldum cok canim yandi kararsizim sogn suyunun yan etkisi olabilirmi

canım 22 yaşındayım çok doktora gittim her biiri aynı şeyi söyledi saglıksınız hatta yumurtalıklarımın iiii çalıştıgını ikiz bebeğimin dahi olabilecegni söylediler 3 yıl olacak ama bebiş yok bende aşılamadan önce 1 kez daha deneyip denememeye karar veremedim sogan kürünü

günaydın :) sebebi yoksa bence kesinlikle dene soğan kürünü.

1 aydan sonra 2. ve 3. aylarda regle 10 gün kala oluyordu değil mi

günaydın,
Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Ya kizlar benimde sogan kurunde bugun 8. Gunum ama bi kac gundur yanma oluyor bende tuvalete ciktigimda idrar yollari iltijabi oldum sanirim bu normalmi biraksammi acaba ilk defa oldum cok canim yandi kararsizim sogn suyunun yan etkisi olabilirmi

soğan kürünü günde 2 kere iç. ama aynı zamanda gün içerisinde de bol bol su içmen gerekir. idrarını temiz suyla atabilirsin

bırakma bence benımde ıdrar yollarında enfeksıyon var bu cocuga engelmıs temızlıyor ıste devam et....

bırakma bence benımde ıdrar yollarında enfeksıyon var bu cocuga engelmıs temızlıyor ıste devam et....

kızlar adet tarihiniz her ay değişiyorsa veya uzun süredir adet göremiyorsanız her ayın 10 günü yapılyormuş,10 gün boyunca 4 ay,bunu saraçoğlunun yazdığı cevaplarda gördüm

soğan kürünü günde 2 kere iç. ama aynı zamanda gün içerisinde de bol bol su içmen gerekir. idrarını temiz suyla atabilirsin

Canim cok su iciyorum ama acaba iltihabi bu sekildemi atiyorum diye dusunuyorum hic olmazdim bu turseyler ilk defa bu ay oldum boyle iltihap sogan suyunun etkisimi acaba

Canim cok su iciyorum ama acaba iltihabi bu sekildemi atiyorum diye dusunuyorum hic olmazdim bu turseyler ilk defa bu ay oldum boyle iltihap sogan suyunun etkisimi acaba

evet soğan suyunun etkisi.
soğan kürünü yapınca iltihapı atıyorsun vücudundan. hatta bir çok bayanda lekelenme şeklinde oluyormuş bu iltihapı atma.
akıntıda yaparmış bu kür. akıntıyla yada lekelenmeyle içindeki kistten yada miyondan kurtuluyorsun

inşallah canım ne güzel olurdu hepimiz hamileyiz diye haykırabilseydik burada değil mi.

slm kızlar bugün adetimin 3. günü soğan kürüne ne zaman başlamalıyım.nasıl uygulamalıyım.

sogan kürüm dün bitti salı adet olamam gerek 5 günüm kaldı ama sanki adet olacakmışım gbi geliyo of umarım olmaz

X