Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

son kararım şu bence sen incir kürünü uygulamalısın. madem kistin yada miyomun yok incir kürünü uygula.
eşinde keçi boynuzu pekmezi yesin sabah akşam birer kaşık

tamam teşekkür ederim yardımların için çok çok saol :KK1::KK1: bencede incir kürünü uygulayım eşime de keçiboynuzu kürü yapayım ama bu ay kullanmayım demi son karar :KK1::KK1: çalışma olmayacak boşa gitmesin güzelim kür :KK1:

tamam canım uygulayacağım söz :KK16: evet o konuda çok çok haklısın Rabbim isterse herşey olur..anlaştım canım teşekkür ederim desteğin için :KK16: :KK16: bu arada sen ne kadardır istiyorsun bebek daha önce sormuşmuydum yoksa :KK30::KK30::KK30:

ben evlendiğimden beri istiyorum 8 aylık evliyim ama çalışmalara 4 ay önce başladım fiilen öncesi karışık yani canım.. sen ne kadardır istiyodun canım

bende 9 aydır evliyim 4 aydır istiyoruz ama olmadı. kasım ayında başladık çalışmalara :26: :26: :26:

bende 9 aydır evliyim 4 aydır istiyoruz ama olmadı. kasım ayında başladık çalışmalara :26: :26: :26:

kızlar sabırdan başka elden gelen birşey yok 4 aydır istiiyormuşsunz daha çok yeni ben evliliiğimde 4.yıla girmek üzereyim ve 3 yıldır hiç sorun bulunamadıgı halde sabırla bebeğimi bekliyorum benimle evlenip 2. bebegini dünyaya getiren arkadaşlarım dahi oldu ama zaman rabbim ol derse olacak isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin allahım...

kızlar benim bat 3 mart ilk bu ay uyguladım soğan kürünü lütfen dualarınızı eksik etmeyin.göğüslerim özellikle sabahları uyandığımda çok acıyor bu bir belirtimi acaba.

adet olmama yakın benim göğüslerim hiç sızlamazdı. üşüme dışında başka belirtileri hiç olmazdı

ama bu ay yani şubat ayında. göğüslerim şişti sızladı, sıcak bastı, canım sürekli tatlı şeyler istedi, herşeye ağlar oldum.

ve sonucunda adet oldum :))

gülücük işareti koydum ama bu duruma üzülmüştüm. vücudum kendini hazırlamaya başladı diye düşünüyorum. bugün adetimin son günü. ben dün soğan kürüne başladım.
umarım bu ay hamile kalırım çok istiyorum.

adet olmama yakın benim göğüslerim hiç sızlamazdı. üşüme dışında başka belirtileri hiç olmazdı

ama bu ay yani şubat ayında. göğüslerim şişti sızladı, sıcak bastı, canım sürekli tatlı şeyler istedi, herşeye ağlar oldum.

gülücük işareti koydum ama bu duruma üzülmüştüm. vücudum kendini hazırlamaya başladı diye düşünüyorum. bugün adetimin son günü. ben dün soğan kürüne başladım.

benimde her ay mutlaka bi kaç belirti oluyo ve çok umutlanıyorum .banada kayın validem vüücudun hazırlanıyor gebeliğe demişti canım.bence kendimizi çok dinliyoruz ondan.bak mesela bu ay da buldum bi kaç belirti ve test yapıcam bgn yani öyle düşünüyorum belki kararım da değişebilir.umudumun kırılmasından korkuyorum .böyle güzel okluyo hamile gibi düşünmek kendini.

benimde her ay mutlaka bi kaç belirti oluyo ve çok umutlanıyorum .banada kayın validem vüücudun hazırlanıyor gebeliğe demişti canım.bence kendimizi çok dinliyoruz ondan.bak mesela bu ay da buldum bi kaç belirti ve test yapıcam bgn yani öyle düşünüyorum belki kararım da değişebilir.umudumun kırılmasından korkuyorum .böyle güzel okluyo hamile gibi düşünmek kendini.

biz kasım ayında başladık denemelere.
kasım ayında test yapmıştım meraktan. ama daha sonra ki aylarda hiç test yapmadım. kendimi strese sokmamak için.
aldığım tek karar adet günüm 1 hafta geçerse gidip kan testi yapıcam. bunun dışında sürekli test yaparak kendimi üzmek istemiyorum:KK14:

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum.Herkes bir kürden bahsediyor.Soğan kürü,incir kürü,bal-tarçın-çörek otu kürü... Hangisi daha etkili ve daha iyi sonuç veriyor,bu kürlerle hamile kalan arkadaslar var mı?.Cevaplarınızı bekliyorum:26:

merhaba canım hoşgeldin..bu kürlerin hepsi ayrı problem için kullanılıyor..mesela soğan kürü kist miyom iltihap gibi şikayetlerde,incir kürü yumurta sayısını artırmak çatlamasını sağlamak kaliteli yumurta elde etmek için,bal tarçın da adet düzensizliği için kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla..okuduğum diğer topiclerde bu kürlerle hamile kalan arkadaşlar olduğunu gördüm.sorununa göre kullanırsan etkili olabilir canım..

merhaba canım hoşgeldin..bu kürlerin hepsi ayrı problem için kullanılıyor..mesela soğan kürü kist miyom iltihap gibi şikayetlerde,incir kürü yumurta sayısını artırmak çatlamasını sağlamak kaliteli yumurta elde etmek için,bal tarçın da adet düzensizliği için kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla..okuduğum diğer topiclerde bu kürlerle hamile kalan arkadaşlar olduğunu gördüm.sorununa göre kullanırsan etkili olabilir canım..

çok sağol cevabin için canım.

Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü

Bende soğan kürü yaptıktan sora himle kaldım şimdi 20 aylık bi kızım var.Bencede uygulayın bu kürü

Allah bağıslasın kızını. darısı başımıza.

soğan kürümün 3. günündeyim. tadına alıştım hiç garip gelmiyor artık

Allah bağıslasın kızını. darısı başımıza.

soğan kürümün 3. günündeyim. tadına alıştım hiç garip gelmiyor artık

kizlar su soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz tarifi nasıl ve ne zaman baslayıp bitiriyorsunuz?

X