- 21 Aralık 2011
- 1.071
- 0
inşallaaah canım ağzından bal damlıyor vallaaa bende bekliyorum hayırlı haberler ama nedense pek umudum yok bu ay da olmayacak gibime geliyor inşallah yanılırım canım..olmazsa üzülmem inşallah çünkü her ay yıkılıyorum canım etrafeımda bir sürü hamile akrabam arkadaşım var onları gördükçe benim niye olmuyor diyorum tabi Allahım daha iyi bilir ne zaman vereceğini ama şu sabırsızlık yok mu yiyip bitiriyor işte
hiç üzülme karabiber, olcak benim dün bitti adetim hemen çalışmalara başladım. tembel tembel geçti geçen ayım zaten:)) soğan suyu inşallah bu ay fayda etcek, benim umudum var eğer çalışmaların hakkını verdiysen bence sen bu ay hamilesindir diye düşünüyorum canım ama olmazsada önemli değil, bu ay olur dimi ama:)) birde canım ben incir kürü yapmıcam ama diyorum ki yumurtlamaya bir kaç gün kala incir ve havuçlu kür yapıp içsemmi çünkü yumurta çatlatmasına iyi geliyormuş, bi kaç yumurtam çatlar belki:)) şansım artar. zaten adet günüme 10 gün kala 7 yada 5 gün soğan kürü yapcam yine birde bu akşamdan itibaren eşimede keçiboynuzu kürü yapcam inşallah bu ay dualarımız kabul olur çalışmalarımız sonuç verir canımm:)) ama napmıyoruz üzülmüyoruz anlaştıkk:)) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...AMİNNNN