Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

inşallaaah canım ağzından bal damlıyor vallaaa:KK1::KK1: bende bekliyorum hayırlı haberler ama nedense pek umudum yok bu ay da olmayacak gibime geliyor inşallah yanılırım canım..olmazsa üzülmem inşallah çünkü her ay yıkılıyorum canım etrafeımda bir sürü hamile akrabam arkadaşım var onları gördükçe benim niye olmuyor diyorum tabi Allahım daha iyi bilir ne zaman vereceğini ama şu sabırsızlık yok mu yiyip bitiriyor işte

hiç üzülme karabiber, olcak benim dün bitti adetim hemen çalışmalara başladım. tembel tembel geçti geçen ayım zaten:)) soğan suyu inşallah bu ay fayda etcek, benim umudum var eğer çalışmaların hakkını verdiysen bence sen bu ay hamilesindir diye düşünüyorum canım ama olmazsada önemli değil, bu ay olur dimi ama:)) birde canım ben incir kürü yapmıcam ama diyorum ki yumurtlamaya bir kaç gün kala incir ve havuçlu kür yapıp içsemmi çünkü yumurta çatlatmasına iyi geliyormuş, bi kaç yumurtam çatlar belki:)) şansım artar. zaten adet günüme 10 gün kala 7 yada 5 gün soğan kürü yapcam yine birde bu akşamdan itibaren eşimede keçiboynuzu kürü yapcam inşallah bu ay dualarımız kabul olur çalışmalarımız sonuç verir canımm:)) ama napmıyoruz üzülmüyoruz anlaştıkk:)) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...AMİNNNN

mrb kızlar sızlere bısey sormam lazım bılgısı olan varsa cvp verırse sevınırım kızlar bende bı kac ay ust uste 3-4 mm lk kıstler cıktı gecen ayda adetım 1 ay atladı yanı sat 6 aralıktı 8 subatta adet oldum adetım bıttıkten bı hafta sonrada 15 subatta sogan kurune basladım dune kadar cok guzeldı ıltıhaplarımı soktugunu fark edıyodum akıntım cogalmıstı ama dun az az kan gelmeye basladı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::53 adet kanı gıbı degıl cok az az ama gece baya gelmıste yıne adet kanı gıbı degıl lekelemeler halınde noldu ben anlayamadım adetıme daha 2 hafta var sogan kurumun bıtmesıne de daha 1 hafta var acaba ne yapıyım sogan kurune devam etsemmı:18: saracogluna dun mesaj attım sıtesınden hala cvp gelmedı sızlerden bılgısı olan varmı acaba

Son düzenleme:
bayanlar banada yardımcı olun lütfen
geçen ay 12 si nde regl oldum 7-8 gün sürdü bugun ayın 23 u halen regl olmadım gebelık de yok pko var bende soğan suyuna başlamak ıstıyorum fakat bugun hemen başlasam olurmu acaba yoksa adet olmayı bekleyip ondan sonramı başlasam yardım lütfen

mrb kızlar sogan kürünü yeni duydum bugun adetiimin 9 günü ama sabah sogan kürüne başladım yani 2 gün gecikme ile başlamış oldum yani 29 şubatta 15 gün kullanmış olacagım bu durunun zararı olur mu ? hiç sorunumuz olmadıgı halde bebişini bekleyenlerdenim bende :)

kızlar merhaba.
benım 2 adet negatıf tüp bebek denemem oldu.sorun yumurta rezervi azlıgı . bu sogan kürü yumurtlamayamı yardımcı oluyor yoksa kist ve miyomları temizlemek için mi? ben öyle biliyorum da...sizce benim incir kürümü yoksa sogan kürümü uygulamam lazım. bende herhangi bi kist falan oldugunu söylemedi doktor ama yine de ben önce soğan kürü uygulayıp bi temizlenmeyi daha sonra incir kürünü uygulayım dıyorum.fikirlerinize ve yardımlarınıza ıhtıyacım var.bide tahmini 25veya 26sı gibi adet olucam en uygun gün ve uygulama şeklini bana bildirebilirmisinz.
şimdidden teşekkürler...

hiç üzülme karabiber, olcak benim dün bitti adetim hemen çalışmalara başladım. tembel tembel geçti geçen ayım zaten:)) soğan suyu inşallah bu ay fayda etcek, benim umudum var eğer çalışmaların hakkını verdiysen bence sen bu ay hamilesindir diye düşünüyorum canım ama olmazsada önemli değil, bu ay olur dimi ama:)) birde canım ben incir kürü yapmıcam ama diyorum ki yumurtlamaya bir kaç gün kala incir ve havuçlu kür yapıp içsemmi çünkü yumurta çatlatmasına iyi geliyormuş, bi kaç yumurtam çatlar belki:)) şansım artar. zaten adet günüme 10 gün kala 7 yada 5 gün soğan kürü yapcam yine birde bu akşamdan itibaren eşimede keçiboynuzu kürü yapcam inşallah bu ay dualarımız kabul olur çalışmalarımız sonuç verir canımm:)) ama napmıyoruz üzülmüyoruz anlaştıkk:)) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...AMİNNNN

amiiin canım amiiin inşallahh:KK16::KK16: bu ay tutmazsa bende soğan kürüne devam etcem eşime de keçiboynuzu kürüne başlıycam..incir kürü konusunda dedim ya hormon değerlerinden birini yükseltiyormuş hamile kalmayı engelliyormuş diye duymuştum o yüzden kullanmak istemiyorum pek bence sende kullanma ama kendin bilirsin tabi yine..hadi bakalım çalışmaya devam inşalllah bu ay istediğin olur canım :KK16::KK16: ben de bebiş yoksa hemen adet olayım istiyorum pöfff daha 4 gün var yoksa erken olurum inşallah :KK16:

bayanlar banada yardımcı olun lütfen
geçen ay 12 si nde regl oldum 7-8 gün sürdü bugun ayın 23 u halen regl olmadım gebelık de yok pko var bende soğan suyuna başlamak ıstıyorum fakat bugun hemen başlasam olurmu acaba yoksa adet olmayı bekleyip ondan sonramı başlasam yardım lütfen

canım soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor..bence adet olup bittikten sonra başla ama sen bilirsin yinede

kızlar merhaba.
benım 2 adet negatıf tüp bebek denemem oldu.sorun yumurta rezervi azlıgı . bu sogan kürü yumurtlamayamı yardımcı oluyor yoksa kist ve miyomları temizlemek için mi? ben öyle biliyorum da...sizce benim incir kürümü yoksa sogan kürümü uygulamam lazım. bende herhangi bi kist falan oldugunu söylemedi doktor ama yine de ben önce soğan kürü uygulayıp bi temizlenmeyi daha sonra incir kürünü uygulayım dıyorum.fikirlerinize ve yardımlarınıza ıhtıyacım var.bide tahmini 25veya 26sı gibi adet olucam en uygun gün ve uygulama şeklini bana bildirebilirmisinz.
şimdidden teşekkürler...

merhaba canım öncelikle denemelerin sonucunu alamadığınız için çok üzüldüm inan inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir..bu soğan kürü kist miyom ve iltihap temizlemek için kullanılıyor zannedersem yani ben öyle biliyorum..bizimde bir problemimiz yok..hatta bende iltihap kist miyom da yok belki faydası olur diye içtim işte yarın bitecek hatta..ibrahım saraçoğlu gribe falan da çok iyi geldiğini söylemişti yumurtalıklara faydası olmasa bile en azndan grip olmam ya da hafif atlatırım dedim..bakalım bana bir faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum adetime en geç 4 gün var..adetin bittikten 7 gün sonra başlaman gerekiyor 15 gün kullanmalısın..yani adetin 25 inde oldu 6 gün sürdü diyelim 2sinde biter 9 unda küre başlayıp 15 gün kullanman gerekir..yardımcı olabilmişmidir umarım:KK16:

mrb kızlar sogan kürünü yeni duydum bugun adetiimin 9 günü ama sabah sogan kürüne başladım yani 2 gün gecikme ile başlamış oldum yani 29 şubatta 15 gün kullanmış olacagım bu durunun zararı olur mu ? hiç sorunumuz olmadıgı halde bebişini bekleyenlerdenim bende :)

canım adetin bittikten 7 gün sonra başlaman lazım yani adetin başlangicından 7 gün sonra değil..birşey olmaz zannedersem..bizde bir sorunumuz olmadığı halde bebiş bekliyoruz..kist miyom iltihap falan yok bende ama yinede kullandım işte yarın bitecek benim 15 gün..

kızlar merhaba.
şimdidden teşekkürler...

hee bu arada incir kürü hormonlardan bir tanesinin değerini yükseltiyormuş diye duymuştum ama kulaktan dolma bilgiler tabi canım..o yükselen hormon da gebeliği engelliyormuş sanırım..ama yinede sen iyice bir araştır ona göre kullan bence..

teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı dediğin gibi yoğun akıntım seninle aynı şeyleri yaşadım evet inş bir faydasını görürüz canım

Bebişli geceler :KK54:

inşallah canım benim bat en geç 4 gün içinde olur..heyecanlandım ama nedense ümidim yok bu ay da pek..hatta bebiş yoksa bir an önce adet olayım istiyorum yeni çalışmalara başlayalım hemen değil mi :KK1::KK1:

canım adetin bittikten 7 gün sonra başlaman lazım yani adetin başlangicından 7 gün sonra değil..birşey olmaz zannedersem..bizde bir sorunumuz olmadığı halde bebiş bekliyoruz..kist miyom iltihap falan yok bende ama yinede kullandım işte yarın bitecek benim 15 gün..

evet canım sorun olmadan beklemekte çok kötü adetim 21 şubatta bitti 28 şubatta mı başlamalıydım ama 15 gün kullandıgımda kür bitiyo ve ertesi gün hemen regl zamanım gelmş oluyodu sogan bitkisel zararrı olmaz diye düşündüm ve adetimin 9 günü başladım

hee bu arada incir kürü hormonlardan bir tanesinin değerini yükseltiyormuş diye duymuştum ama kulaktan dolma bilgiler tabi canım..o yükselen hormon da gebeliği engelliyormuş sanırım..ama yinede sen iyice bir araştır ona göre kullan bence..

prolaktin hormonu canım... yani süt hormonu.

evet canım sorun olmadan beklemekte çok kötü adetim 21 şubatta bitti 28 şubatta mı başlamalıydım ama 15 gün kullandıgımda kür bitiyo ve ertesi gün hemen regl zamanım gelmş oluyodu sogan bitkisel zararrı olmaz diye düşündüm ve adetimin 9 günü başladım

evet canım28 şubatta başlaman gerekirdi..yani beklenen adete 15 gün kala aşağı yukarı..mesela ben adetim bittikten 8 gün sonra başladım kür yarın bitiyo pzt de adet günüm ama kürü uyguladığın zaman 2-3 erken olabiliyormuş o yüzden 15 gün kalmasını beklemeden başladım bende..ama bir zararı olmaz sanırım senin gibi başlayanlar da var çünkü.

kızlar boll karnınızda bebişli günler... yaa ben bişi sorcam şimdi hazırlık amaçlı sogan suyuna başladım..2 gunum bıttı ama bende yogun akıntı fılan gelmıo.. aksıne dupduru oldum iice.. bende bişe yok mu acaba ıltıhap fılan..birde karnımda sızı war..yorumlar mısınız?

evet canım28 şubatta başlaman gerekirdi..yani beklenen adete 15 gün kala aşağı yukarı..mesela ben adetim bittikten 8 gün sonra başladım kür yarın bitiyo pzt de adet günüm ama kürü uyguladığın zaman 2-3 erken olabiliyormuş o yüzden 15 gün kalmasını beklemeden başladım bende..ama bir zararı olmaz sanırım senin gibi başlayanlar da var çünkü.

anladım canım hayırlısı başladım artık bakalım 9 martta 15 gün olacak umarım senden de hayırlı haberler alırız sağlıkla bebeğine kavuşursun yani sence ben devam edeyim mi yoksa adetimn üstünden 7 gün geçmesini mi bekleyim

mrb gulsen yazılarını takip ediyorum ve sürekli umut dolu konuşuyorsun bu çok hoşuma gitti bende umut doldum:) sogan kürü kullanmışsın benim aklım çok karışık kimisi adetin 7.günü başal dedi kimisi adetten 7 gün sonra dedi son adetimi 14 şubat oldum kür için uygun zaman nedir ayrıca bugun denemek için ilk sogan suyumu içtim:)

X